رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرصدور هشدار قرمز هواشناسی درباره تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی استان‌ها
5بازدید
۰

کاهش ظرفیت پذیرش دانشجو شبانه دانشگاه تهران

رئیس دانشگاه تهران گفت: برنامه ای برای کاهش ظرفیت پذیرش دانشجو شبانه(نوبت دوم) در این دانشگاه نداریم.

به گزارش مهر، محمود نیلی احمدآبادی گفت: درحال حاضر برنامه ای برای کاهش ظرفیت پذیرش دانشجوی نوبت دوم نداریم اما در تامین بودجه برای این دانشجویان با مشکل مواجه هستیم.

وی افزد: سرانه ای که سازمان برنامه و بودجه برای دانشجویان در نظر گرفته فاصله زیادی با شهریه دانشجویان این دوره ها دارد.

رئیس دانشگاه تهران تاکید کرد: سرانه سازمان برنامه و بودجه برای دانشجویان کارشناسی ارشد حدود ۱۸ تا ۱۹ میلیون تومان است اما شهریه دانشجویان دوره کارشناسی ارشد نوبت دوم ۹ تا ۱۱ میلیون تومان است.

نیلی احمدآبادی خاطرنشان کرد: درحال حاضر دانشگاه برای تحصیل دانشجویان نوبت دوم در دانشگاه به گونه ای سوبسیت می دهد.

وی گفت: کاهش ظرفیت پذیرش در دوره های نوبت دوم نداریم اما باید به گونه ای مشکل بودجه ای در این زمینه را رفع کنیم.

رئیس دانشگاه تهران تاکید کرد: در این دانشگاه هیچ زمانی دانشجو نوبت دوم در مقطع کارشناسی پذیرش نشده است و تنها در مقاطع تحصیلات تکمیلی پذیرش دانشجو نوبت دوم داریم.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.