رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبراستقلال، قربانی مهدی تاج و هلدینگ خلیج‌فارس؛ فوتبال شائبه‌دار با داوری‌های بودار
4بازدید
۵۷

آخرین تحولات خاورمیانه؛

حکم دادگاه آمریکایی برای بازگرداندن اثر مسروقه هخامنشی به ایران/اعلام آمادگی ترامپ برای حصول یک توافق واقعی با ایران/آماده شدن ارتش سوریه برای عملیات بزرگ در شمال/حمله شدید نتانیاهو و اردوغان به یکدیگر

اعلام آمادگی ترامپ برای حصول یک توافق واقعی با ایران!، هشدار سازمان ملل نسبت به رویارویی دمشق و تل آویو، انتقاد روسیه از عملیات های آمریکا در سوریه، آماده شدن ارتش سوریه برای عملیات بزرگ در شمال، آغاز عملیات توسعه پایگاه هوایی آمریکا در قطر و حمله شدید نتانیاهو و اردوغان به یکدیگر، از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به حکم دادگاه آمریکایی برای بازگرداندن اثر مسروقه هخامنشی به ایران نیز اشاره کرد.

حکم دادگاه آمریکایی برای بازگرداندن اثر مسروقه هخامنشی به ایران/اعلام آمادگی ترامپ برای حصول یک توافق واقعی با ایران/آماده شدن ارتش سوریه برای عملیات بزرگ در شمال/حمله شدید نتانیاهو و اردوغان به یکدیگر

اعلام آمادگی ترامپ برای حصول یک توافق واقعی با ایران!، هشدار سازمان ملل نسبت به رویارویی دمشق و تل آویو، انتقاد روسیه از عملیات های آمریکا در سوریه، آماده شدن ارتش سوریه برای عملیات بزرگ در شمال، آغاز عملیات توسعه پایگاه هوایی آمریکا در قطر و حمله شدید نتانیاهو و اردوغان به یکدیگر، از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای مرتبط با خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به حکم دادگاه آمریکایی برای بازگرداندن اثر مسروقه هخامنشی به ایران نیز اشاره کرد.

به گزارش «تابناک»؛ یک دادگاه آمریکایی حکم داده نقش برجسته پارسی با قدمت بیش از ۲۵۰۰ سال که دو بار به سرقت رفته بود به ایران برگردانده شود.

روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده، این اثر که بر آن نقش یک سرباز پارسی حک شده در ماه اکتبر توسط محققان دفتر دادستان منطقه‌ای منهتن ضبط شد. گفته می‌شود، این مجسمه در یک نمایشگاه هنری در مؤسسه «پارک اونیو آرموری» به فروش گذاشته شده بود.

دو صاحب این مجسمه که در لندن اقامت دارند، پس از مذاکراتی که با آنها انجام گرفت با پس دادن آن موافقت کردند. محققان گفته‌اند، این نقش برجسته با ارزش 1.2 میلیون دلار یک بار سال 1936 از تهران و بار دیگر سال 2011 از موزه هنرهای زیبا در مونترال به سرقت رفت.

«روپرت ویس»، یک دلال شناخته‌شده آثار باستانی در لندن و شریک او «سام فاگ» گفته‌اند که این مجسمه را قانونی از شرکت بیمه موزه مونترال خریداری کرده‌اند؛ اما پس از آنکه محققان ادله‌های لازم درباره مسروقه بودن این اثر را در اختیار آنها قرار دادند با تحویل آن موافقت کردند. دادستان منطقه‌ای نیویورک در شکوائیه خود حسن نیت در خرید اشیای مسروقه را رد کرده است.

این اثر، که از جنس سنگ آهک است و 8 اینچ مربع اندازه دارد، بخشی از نرده‌های منقش به یک صف طولانی از سربازان است که در ساختمانی در مرکز تخت‌جمشید قرار دارد. تاریخ اثر متعلق به سلسله هخامنشی است. کارشناسان گفته‌اند اثر بین 510 تا 310 سال قبل از میلاد مسیح ساخته شده است.

اعلام آمادگی ترامپ برای حصول یک توافق واقعی با ایران!

دو روز پس از انتشار پیام حاکی از خشمِ «دونالد ترامپ» علیه ایران در توئیتر، رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه مذاکره برای حصول به یک توافق بر سر خلع سلاح هسته ای ایران را همچنان «محتمل» دانست.

وی در سخنرانی خود خطاب به جمعی از کهنه سربازان جنگ های ماورای بحار آمریکا اظهار داشت: خواهیم دید چه اتفاقی می افتد، اما حاضریم به یک توافقی واقعی برسیم، نه آن توافق فاجعه باری که به (امضای) دولت پیشین (آمریکا) رسید.

گفتنی است، ترامپ در پیامی خطاب به حسن روحانی، رئیس جمهوری نوشت: هرگز، هیچ گاه دوباره ایالات متحده را تهدید نکن. در غیر این ‌صورت شاهد عواقبی خواهید بود که تاریخ پیش از این کمتر به خود دیده است. ما دیگر آن کشوری نیستیم که سخنان مخرب شما درباره مرگ و خشونت را تحمل کنیم!

حکم دادگاه آمریکایی برای بازگرداندن اثر مسروقه هخامنشی به ایران/اعلام آمادگی ترامپ برای حصول یک توافق واقعی با ایران/آماده شدن ارتش سوریه برای عملیات بزرگ در شمال/حمله شدید نتانیاهو و اردوغان به یکدیگر

ترامپ که تمام واژه های به کار رفته در این توئیت را با حروف بزرگ انگلیسی نوشت، تلاش کرد تا لحن خشمگین خود را نیز نشان دهد که این اقدام او با تمسخر کاربران فضای مجازی مواجه شد. با این حال، برخی نیز این توییت ها را مشابه توییت های او علیه کره شمالی پیش از مذاکره با این کشور دانسته‌اند و برخی نیز آن را تهدید مستقیم به اقدام نظامی علیه ایران تلقی کرده‌اند.

هشدار سازمان ملل به رویارویی دمشق و تل آویو

پس از ادعای روز سه شنبه رژیم صهیونیستی مبنی بر سرنگونی یک جنگنده سوری، هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد در روند صلح خاورمیانه، نسبت به رویارویی خطرناک تل آویو و دمشق هشدار داد.

هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد در روند صلح خاورمیانه در جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت: از تمامی طرف های درگیر می خواهیم به بندهای پیمان منعقده سال 1974 مبنی بر رفع تنش میان سوریه و اسرائیل پایبند باشند.

نیکلای ملادینف از طرف های درگیر خواست که از نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد که مأموریت نظارت بر آتش بس 1974 میان اسرائیل و سوریه در بلندی های جولان را دارد، حمایت کنند.

عصر سه شنبه، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد، یک جنگنده متعلق به ارتش سوریه حریم هوایی جولان را نقض کرد که هدف موشک دفاعی پاتریوت قرار گرفت.

بلندی های جولان، منطقه ای کوهستانی است که در جنوب غربی خاک سوریه واقع شده و از نظر تقسیمات اداری از توابع استان قنیطره سوریه است؛ منطقه ای که در 70کیلومتری دمشق پایتخت قرار دارد.

انتقاد روسیه از عملیات های آمریکا در سوریه

وزارت دفاع روسیه روز سه شنبه در بیانیه ای اعلام کرد: هیچ مبنای قانونی برای انجام عملیات بیشتر توسط نیروهای آمریکایی در سوریه وجود ندارد.

ایگور کناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه در این خصوص گفت: یک امکان برای ماندن واشنگتن در سوریه وجود دارد و آن آغاز تعامل با مسکو و دمشق در خصوص بازگشت آوارگان سوری است.

سخنگوی وزارت دفاع روسیه ادامه داد: غیرممکن است فرمانده نیروهای آمریکایی در خاورمیانه از تغییرات اساسی کنونی در تحولات سوریه آگاه نباشد.

حکم دادگاه آمریکایی برای بازگرداندن اثر مسروقه هخامنشی به ایران/اعلام آمادگی ترامپ برای حصول یک توافق واقعی با ایران/آماده شدن ارتش سوریه برای عملیات بزرگ در شمال/حمله شدید نتانیاهو و اردوغان به یکدیگر

وی در ادامه افزود: ژنرال «جوزف وتل» (فرمانده ستاد مرکزی ارتش آمریکا) نه تنها موقعیت رسمی فرمانده کل نیروهای این کشور (دونالد ترامپ) را بی اعتبار کرده است، بلکه غیرقانونی بودن حضور نظامیان واشنگتن در سوریه بر اساس قوانین بین المللی و حتی قوانین آمریکا را نیز نقض کرده است.

ذکر این مهم لازم است، ژنرال «جوزف وتل» فرمانده ستاد مرکزی ارتش آمریکا پیشتر در پاسخ به درخواست روسیه در موضوع کمک به بازگرداندن آوارگان سوری به کشورشان گفته بود که این امر غیرممکن است، چون مسکو از بشار اسد حمایت می کند!

آماده شدن ارتش سوریه برای عملیات بزرگ در شمال

ارتش و نیروهای مسلح سوریه در حال فراهم کردن مقدمات عملیات جدید دیگری در مناطق شمالی این کشور هستند.

روز سه شنبه، رسانه های سوریه اعلام کردند، ارتش این کشور نیروهای خود را به مناطق شمالی استان لاذقیه بسیج کرده است.

مأموریت این نیروها، پایان دادن به تسلط گروه های تروریستی در شمال شرقی لاذقیه و ارتفاعات کوهستانی مشرف بر جسر الشغور در استان ادلب است.

انتظار می‌رود، این نیروها مناطق تحت تسلط تروریست ها در ریف شرقی لاذقیه، شمال غرب حماه و غرب ادلب را هدف قرار دهند.

خبرگزاری اسپوتنیک روسیه نیز به نقل از یک منبع آگاه میدانی اعلام کرد: ارتش سوریه مقدمات نظامی و لجستیکی برای یک حمله گسترده زمینی از چند محور به منظور پاکسازی شمال شرق استان لاذقیه را که با منطقه جسرالشغور هم مرز است، آغاز کند.

این منبع نظامی که به نام وی اشاره نشده، افزود: در پی حمله اخیر تروریست ها به مواضع ارتش سوریه در محور روستای نواره در ریف لاذقیه، ارتش سوریه تصمیم به پاسخ مناسب به تروریست‌ها و پایان دادن به تسلط آنها بر این منطقه گرفته است.

وی بیان کرد: اطلاعات لازم برای این عملیات با همکاری روسیه جمع آوری شده است و از دو محور شمال شرق لاذقیه و شمال غرب حماه آغاز خواهد شد.

آغاز عملیات توسعه پایگاه هوایی آمریکا در قطر

عملیات توسعه پایگاه هوایی «العدید» آمریکا در قطر طی مراسمی با حضور «خالد العطیه» معاون نخست وزیر و وزیر دفاع قطر آغاز شد.

وزارت دفاع قطر با اعلام این مطلب، در بیانیه ای افزود: هدف از توسعه این پایگاه هوایی، عمق بخشیدن به روابط راهبردی نظامی با آمریکا و اعلام التزام به توسعه و تثبیت همکاری و هماهنگی عملیات نظامی میان دو کشور است.

وزیر دفاع قطر بهمن ماه گذشته از قصد این کشور برای توسعه پایگاه العدید آمریکا و تبدیل آن به یک پایگاه نظامی دایمی خبر داده بود.

حکم دادگاه آمریکایی برای بازگرداندن اثر مسروقه هخامنشی به ایران/اعلام آمادگی ترامپ برای حصول یک توافق واقعی با ایران/آماده شدن ارتش سوریه برای عملیات بزرگ در شمال/حمله شدید نتانیاهو و اردوغان به یکدیگر

العطیه وجود پایگاه نظامی العدید آمریکا را برای حفظ امنیت منطقه مهم خوانده و اظهار داشته بود: برنامه جدیدی برای توسعه پایگاه العدید داریم تا خدمات مناسب را در مرحله آینده ارائه کند. ما برای خرید جدیدترین سامانه های پدافند هوایی با آمریکا قرارداد امضا کردیم. ما اسکله های جدید نظامی احداث می کنیم که بتواند نیازهای دوستان و متحدان آمریکایی را در آینده تأمین کند.

وزیر دفاع قطر همچنین گفت، کشورش در نظر دارد تا بنادر دریایی ایجاد کند که مورد استفاده کشتی های جنگی ایالات متحده قرار خواهد گرفت.

قطر قصد دارد در مرحله اول طرح توسعه این پایگاه نظامی علاوه بر افزایش ظرفیت خوابگاهی، دویست منزل مسکونی و یک میدان تفریحی در آن ایجاد کند.

العدید، میزبان فرماندهی مرکزی قوای هوایی ایالات متحده است که از آنجا عملیات نظامی امریکا در شرق میانه و افغانستان نظارت و هماهنگ می شود.

حمله شدید نتانیاهو و اردوغان به یکدیگر

پس از آنکه رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه به شدت از اسرائیل انتقاد کرد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز با حمله به اردوغان وی را به کشتار مردم سوریه و کردها متهم کرده است.

بر اساس این گزارش، اردوغان پیش از این به شدت از قانون جدید اسرائیل مبنی بر یهودی سازی سرزمین‌های اشغالی انتقاد کرده و گفته است که این قانون جدید نشانگر آن است که اسرائیل یک رژیم نژادپرست است.

نتانیاهو نیز در پاسخ به اظهارات رئیس جمهور ترکیه گفت: اردوغان در حال کشتار مردم سوریه و کردها و زندانی کردن هزاران تن از مردم ترکیه است.

اردوغان در جلسه هفتگی حزب عدالت و توسعه در مورد تصویب قانون یهودی‌سازی اسرائیل اظهار داشت: تصویب این قانون بیش از هر چیز به همه جهان ثبات کرد که بدون هیچ شبهه‌ای، اسرائیل فاشیست‌ترین، نژادپرست‌ترین و صهیونیست‌ترین رژیم جهان است.

اردوغان افزود: از جهان اسلام، جهان مسیحیت، تمام حکومت‌های آزاد و مستقل جهان، سازمان‌ها، بنیادهای مردم‌نهاد و رسانه‌های جهان برای مقابله با این حرکت نژادپرستانه اسرائیل دعوت می‌کنم.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۵۷
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
نیما

مدتیه دقت میکنم به کامنت های خیلی افراطی و ...
چیزی که خیلی نظرم رو جلب کرد این بود که اینا یا با فیلتر شکن وصل هستن یا از کشور دیگر داره کامنت میذارن!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل این دو کامنت تا این لحظه:

" ترامپ ابله،شیطان بزرگ هیچ غلطی نمی تواند بکند،دعا کنیم برخی مدیران به آغوش اسلام ناب برگردند، ،تا فرصت است توبه کنند وخادم ملت شودند "

"ترامپ طبل تو خالیست، اما فریبکار است. با تهدید سعی می کند امتیاز بگیرد. اما خودش پایش روی پوست خربزه است. بعید است به پایان دوره اول حتی برسد. احتمالا استیضاح می کنند چون خیلی خرابکاری کرده. "

س-ض

در نبرد اقتصادی و یا نظامی ایران و آمریکا ومتحدانش مثل اسراییل،برفرض پشتیبانی های همه جوره روسیه،اگر برنده این کارزار آمریکا نباشد مطمئنا یه سر باختش مال ایران هست،هیچ عاقلی،با تکنولوژی تر از خود درگیر نمی شود،اسم این هم ترس نیست،اسمش نکته سنجی و عقلانیت هست

داوود

اگه راست میگن الواح گلی که اسناد بسیار مهمی از زندگی متمدنانه ایرانیان دوره هخامنشی هست را برگردانند.
آنها اثبات وجود عدم تبعیض میان زن و مرد ، وجود بیمه، بکار گیری سرکارگران زن در امور اجرایی، پرداخت حقوق کافی به کارگران در دوره ای که برده داری رواج داشت، وجود مساعده و مستمری برای زنان باردار، حسابداری و انبارداری پیشرفته، وجود پست و مخابرات( البته از نوع بیسیم!) و موارد اعجاب آور دیگر

ناشناس

باوجود دولت ناکارآمد که پس ازگذشت 5سال حتی به یکی ازوعده هایش عمل ننموده نیاز به تهدیدات خارجی ندارد

ناشناس

این خبر پایگاه امریکا در قطر جالب بود.

ناشناس

اگر مسئله فقط پول تلفن روسای جمهور امریکا و ایران است من حاضرم بهای آن را بپردازم .
بالاخره یکی از اینها شروع کند دیگر ولی در مذاکرات طرف ایرانی میتواند این مسائل را مطرح کند:
مذاکره کنیم:
مشخص کردن دخالت های امریکا در ایران
حتی
حق بازرسی از تاسیسات اتمی امریکا
متوقف کردن صنایع موشکی امریکا
متوقف کردن تمامی تاسیسات اتمی امریکا

ازیمن خارج شوید
اسرائیل را رها کنید اینقدر حمایت نکنید
از سوریه دست بکشید از افغانستان و عراق
از همه دخالت ها در دنیا دست بکشید
‎

محمد

من واقعا متحیرم اگر این یادداشتها گزینشی نیست و اگر نوعی خود سانسوری نیست اکثریت مردم ایران تند تر از رادیکال ترین غرب ستیزان هستند.

ali

انشا.. رابطه ایران و امریکا نیز مثل رابطه ایران و روسیه شود.

ناشناس

ترامپ که تمام واژه های به کار رفته در این توئیت را با حروف بزرگ انگلیسی نوشت، تلاش کرد تا لحن خشمگین خود را نیز نشان دهد که این اقدام او با تمسخر کاربران فضای مجازی مواجه شد. با این حال، برخی نیز این توییت ها را مشابه توییت های او علیه کره شمالی پیش از مذاکره با این کشور دانسته‌اند و برخی نیز آن را تهدید مستقیم به اقدام نظامی علیه ایران تلقی کرده‌اند.


بس کنید دیگه ! کجا حرفای ترامپ در فضای مجازی مورد تمسخر قرار گرفت !!!!؟

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

ترامپ شاخ مجازی است خخخخ

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

نظر سیاسیون آمریکایی رو درباره این توئیت بخون بعد میبینی مسخره شد یا نه

ناشناس

ای اردوغان دیکتاتور و حامی داعش .....
الان تو دم از حمایت از اسلام می زنی
والا ..............

ناشناس

کاش آن نقش برجسته پارسی را به موزه لوور یا بریتانیا یا هر موزه معتبر دیگر میدادند تا هم اینکه جهانگردان آن را ببینند و با گذشته ایران بیشتر آشنا شوند و هم اینکه مطمئنا آنجا بهتر نگهداری میشود .

شلمانی

ترامپ ابله،شیطان بزرگ هیچ غلطی نمی تواند بکند،دعا کنیم برخی مدیران به آغوش اسلام ناب برگردند، ،تا فرصت است توبه کنند وخادم ملت شودند

ناشناس
در پاسخ به شلمانی

خداکنه بفکر مردم گرفتار گرانی و بیکاری و فساد بیفتند

ناشناس

ترامپ برجام که از نظر اقتصادی فقط فروش نفت بود برگشتی گفتی فاجعه است وای به حال توافقی که تو ببندی تحریم تحریم تحریم و دیگر هیچ

ناشناس

از رییس جمهور محترم خواهش داریم یکبار دیگر آمریکا را تهدید کند تا باد این ترامپ بخوابد. با تشکر

حسین

من اگر جای مسئولین بودم هر از چند گاهی میان صحبت هایم از احتمال مذاکره مستقیم با امریکا می کردم تا از امریکا وقت بگیریم و بدین طریق مدتی و یا چند ماهی ترامپ را معطل می کردم و اینطوری ترامپ فکر می کند که به آرزوش که مذاکره با ایران است دارد می رسد هر اقدام ترامپ حداقل چند ماهی عقب می افتد.

ناشناس

حکم دادگاه آمریکایی برای بازگرداندن اثر مسروقه هخامنشی به ایران ؟؟!!

ناشناس

اردوغان هم از توبره میخورد هم از آخور

سیامک

هر چه نیروهای آمریکایی در منطقه همجون قطر و دیگر جاها دست و پا بزنند نتیجه ای نخواهند گرفت
در تیر رس ما هستند

ناشناس
در پاسخ به سیامک

شبها کمتر شام سنگین بخور تا خوابهای اشفته نبینی اخوی

سیامک

ترامپ بیجا کرده میخواد توافق کنه
خودش از برجام خارج شده خودش هم دست از پا درازتر البته اگه ما فبول کنیم برمیگرده برجام

ناشناس

ترا به خدا برید با آمریکا صحبت کنید و مشکلاتتون را حل کنید ....استرس و بیماری قلبی گرفتیم .بس که هر روز خبر بد می شنویم .

ناشناس

به نظر من تویی ترومپت اصلا هم خنده دار نبود بلکه هشدار بود

رضا

امریکای کوچولو ی عوضی بی عرضه

ناشناس

چه دادگاه عادلی

ناشناس

ترامپ طبل تو خالیست، اما فریبکار است. با تهدید سعی می کند امتیاز بگیرد. اما خودش پایش روی پوست خربزه است. بعید است به پایان دوره اول حتی برسد. احتمالا استیضاح می کنند چون خیلی خرابکاری کرده.

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

تو هم که ماهواره میبینی مطمئنی راست میگه اقا کلاغ روباه زیر درخته حواست باشه زندگیت ندی بره

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

ایشون محبوبیتش در آمریکا در حال افزایش
هست و ضمنا به اکثر وعده هاش هم عمل کرده و برفرض استیضاح ایشون هیچ توفیقی بحال ایران نمی گردد

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

آمریکایی عزیز
شمام همش گوشت به آمریکا نباشه.
یک کمی مغزت را از آکبندی بیرون بیاور و تاریخ بخون!

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

داداش یه ماهواره بگیر بذار خونت صدا سیما تموم جونتو گرفته

محسن

چیزی که کاملا واضح و مشخصه اینه که اون اثر تاریخی جاش امنه . والا اومد اینجا یهو یه اقازاده ای یه نفر که ژن خوب داره بر میداره برا خودش.

ناشناس

كدوم امادگي براي توافق دلخوشي دادن بيخود براي مصرف داخلي

جواد

دعوت نکن سلطان جان...!
به جای این ژستا و نقش بازی کردنهای سیاسی درب سفارت اسرائیل واقع در آنکارای ترکیه را تخته کن.

سروش

امریکا اینجا امریکا اونجا امریکا همه جا چرا؟ تا وقتی که از درخت اختلاف پشتیبانی شود کره می شود شمالی و جنوبی و ... وگرنه چرا آلمانی غربی و شرق شدند آلمان واحد، چرا کسی از اختلافات سیاه و سفید پولدار فقیر شمالی و جنوبی در آمریکا حمایت نمی کنه؟

ناشناس

اثر هخامنشی باید بصورت امانت دست آمریکا بمونه

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

وطن فروش

حجت
در پاسخ به ناشناس

مگه چلاقیم که بقیه باید برامون نگهش دارن

ناشناس

فقط زودتر ما رو از بلاتکلیفی در بیارید و زجر کش نکنید اگر بنای جنگ دارید زودتر اقدام کنید ما آماده مردن و رهایی از این زندگی هستیم.

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

آمریکا باید بداند ما دیگه چیزی برای از دست دادن نداریم.
ترامپ! هرگز یک پراید سوار رو تهدید نکن!

ناشناس

ترامپ بازاریه و آدم رو راستیه

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

بعله
بازاری دبه کن که حتی اروپا و چین هم قبولش ندارند

ناشناس

نادان هستند آنهایی که دوباره با آمریکا مذاکره کنند

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

از نادان هم گذشتن بعضی های از یک سوراخ صدبار گزیده میشن همین هایی که منفی میدن عشق امریکا نمیدونن که این عشق یک طرفست

ناشناس

نقش برجسته پارسی به ایران بازگردانده شود که برای بار سوم نیز به سرقت رود و اینبار دیگر پیدا نشود!!!!-

ناشناس

اردوغان و نتانیاهو ، دیگ به دیگ میگه روت سیاه

ایرانی

ایران و ترکیه باید با هم متحد بشن در مقابل امریکا و اسرائیل
میتونن تحریم ها و زور گویی ها رو دور بزنن البته وحدت جهان اسلام خیلی خوبه

ناشناس
در پاسخ به ایرانی

چشم

saman
در پاسخ به ایرانی

یعنی واقعا ادم میمونه به اینجور طرز فکرا چی بگه اخه فکر کردی ترکیه میاد با ما متحد بشه تا تحرما رو دور بزنیم و خدوش رو به فنا بده؟ترکیه همین دو حرف که علیه اسرایل میزنه هم فقط حرفه و برا جلب رضایت مذهبیون داخل ترکیه هست ترکیه عضو ناتو هست و متحد نزدیک امریکا اونوقد میگی ترکیه با ما علیه امریکا متحد بشه؟به همین خیال باش برو یه کم معلوماتت رو بالا ببر

داوود
در پاسخ به ایرانی

شما مثل اینکه کلا در جریان نیستی
این شاخ و شونه کشیدنهای اردوغان یک هدف کلی داره (بجز اهداف سودجویانه) آنهم اینکه می خواد وانمود کنه رهبری جنبش های ضد صهیونیستی نه با ایران بلکه با ترکیه است. که در موقع مناسب، زیرآب همه این فعالیت ها را با اشاره اسرائیل بزنه

ناشناس

مگه بد گفته؟
اردوغان خودش فاشیست ترین رئیس جمهوره

ناشناس

انشااله مسولین عاقلانه فکر کنند و تصمیم بگیرند پیش از آنکه بحران شدید تر شود بروند و مذاکره کنند

مجید
در پاسخ به ناشناس

بهتره بگید چیزی گیر مردم نیومد ولی تا دلتون بخواد گیر خیلی از مسوولین چرا

saman
در پاسخ به ناشناس

منم امیدوارم مذاکره کنن واقعا الان همه میترسیم که قراره چی بشه؟با این وضعیت اف افزایش تورم و قیمت ها حتی ادم جرات نداره سراغ یع کاری برسه

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

امتیازاتی که ترامپ جونت میخواد پای مذاکره بگیره فرقی با اشغال کشورمون نمی کنه . یک کم فراتر از کنسرت و بزن و برقص فکر کنید

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

مذاکره با دیوانه؟!
اوباما که عاقل بود چیزی گیر ایران نیامد.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.