مشروبات الکلی تقلبی باز هم قربانی گرفت

کد خبر: ۸۴۰۰۶۳
|
۱۴ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۵ 06 October 2018
|
2615 بازدید
|
۱

پسر ۲۵ ساله که به رامسر سفر کرده بود بر اثر مصرف مشروبات الکلی دست ساز دچار ایست قلبی شد و در بیمارستان طالقانی چالوس درگذشت.

به‌گزارش ایران، این مشروب‌ها که اغلب در آشپزخانه‌های زیرزمینی تولید می‌شود، غیراستاندارد و تقلبی است که موجب مرگ و مسمومیت شهروندان در برخی شهرهای ایران شده است.

سردار مهدی انصاری - ‌فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد- نیز در این باره گفت: طی چند روز گذشته 17 نفر به‌دلیل مسمومیت ناشی از مصرف مشروبات الکلی دست ساز به بیمارستان‌های استان منتقل شدند.

در این استان تاکنون از این تعداد افراد 2 نفر فوت شدند. همچنین 2 نفر دیگر در کما هستند. سه نفر از این مسموم‌شدگان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بوده‌اند.

همچنین حاجی رضا شاکرمی -دادستان عمومی و انقلاب استان البرز - تلفات مصرف مشروبات الکلی در کرج را 18 نفر اعلام کرد.

وی گفت: تعداد مسموم‌شدگان مصرف مشروبات الکلی در کرج تاکنون به 145 نفر رسیده است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
Asd
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۴
نوشیدنی الکلی اگر آزاد شود و زیر نظر وزارت بهداشت تولید شود و در مکان های مخصوصی هم به فروش برسد هیچ مشکلی پیش نمی اید
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟