درمان سرماخوردگی در بارداری یکی از دغدغه های خانم هاست اما به کمک چند ماده غذایی رایج می توان از بروز سرماخوردگی پیشگیری یا مراحل درمان آن را تسریع کرد. بنابراین توصیه می شود که برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی در بارداری درفصل پاییز مصرف این مواد غذایی را حتما در برنامه روزانه تان جای دهید.
سیر، بهترین داروی پیشگیری از سرماخوردگی
تحقیقات پژوهشگران انگلیسی بر روی 146 نفر نشان می دهد افرادی که به مدت 12 هفته از عصاره سیر استفاده می کردند احتمال سرماخوردگی شان نسبت به سایرین دو سوم کمتر بود. بنابر این برای استفاده از مزایای سیر در دوران بارداری بهتر است که این سبزی پر خاصیت را به برنامه غذایی تان راه دهید. جویدن ادویه هایی مانند رازیانه،هل ،چوب دارچین و همینطور برگ های جعفری، ریجان و نعناع تازه بوی بد دهان را تا حدود زیادی برطرف می کند.
سوپ مرغ و درمان سرماخوردگی در بارداری
دانشمندان امریکایی پس از تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که مصرف سوپ مرغ به حفاظت از گلبول های سفید خون کمک و از بروز سرماخوردگی پیش گیری می کند. در هنگام پخت سوپ یک نوع اسید آمینه از مرغ آزاد می شود که از لحاظ ترکیب شیمایی مشابه داروهایی است که برای درمان برونشیت تجویز می شوند. آب مرغ هم مانند داروهای درمان سرفه، ترشحات مخاطی مجرای تنفسی را کاهش می دهد. اگر سبزیجاتی مانند سیر و پیاز را به سوپ مرغ اضافه کنید قدرت ایمنی این غذای مقوی فصل سرما بیشتر می شود.
چای و تقویت سیستم ایمنی
محققان دانشگاه هاروارد پس از بررسی مصرف چای بر سیستم ایمنی افراد به این نتیجه رسیدند افرادی که به مدت 2 هفته هر روز 5 فنجان چای نوشیده بودند مقاومت بدن شان در مقابل ویروس ها 10 برابر بیشترشده بود. در چای سیاه و سبز ترکیبی پیدا می شود که وظیفه تقویت سیستم ایمنی را بر عهده دارد. با این وجود به خانم های باردار توصیه می شود که در دوران بارداری برای درمان و پیشگیری از سرماخوردگی در مصرف چای افراط نکنند.