آخرین خبراصفهان بارانی شد
0بازدید

تاسیس یک خبرگزاری برای مقابله با جنگ نرم

قصد داریم یک مرکز منطقه‌ای بین کشورهای فارسی زبان و یک خبرگزاری برای تعامل فرهنگی بیشتر و مقابله با تهدیدات نرم راه‌اندازی کنیم.

یک مقام مسئول در فناوری ریاست جمهوری از تاسیس یک مرکز منطقه‌ای بین کشورهای فارسی زبان و یک خبرگزاری برای مقابله با تهدیدات نرم و در آینده نزدیک خبر داد.

علی دلاوری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اعلام این خبر گفت: قصد داریم یک مرکز منطقه‌ای بین کشورهای فارسی زبان و یک خبرگزاری برای تعامل فرهنگی بیشتر و مقابله با تهدیدات نرم راه‌اندازی کنیم.

مشاور روابط عمومی فناوری ریاست جمهوری ایران افزود: در حال حاضر بسیاری از نهادها کار تبادل فرهنگی را انجام می‌دهند اما با توجه به رویکرد و دیدگاه مقام معظم رهبری در خصوص مقالبه با تهدید نرم، ما باید روش‌های متفاوتی را به کار ببریم. در این راستا باید ضمن شناسایی دقیق مشترکات فرهنگی و افزایش سفرهای هنرمندان این کشورها، امکاناتی را هم برای تبادل اطلاعات فرهنگی میان آنها فراهم کنیم.

دبیرکل انجمن هنرمندان شهر تهران با ذکر مثالی اضافه کرد: بعضی از دوستان افغان ما تحصیلات خوبی دارند و از ما گله می‌کنند که برای ادامه تحصیلشان در ایران امکانات وجود ندارد. ما باید با مدیران سازمان‌هایمان رایزنی کنیم که بتوانیم کارها را دوطرفه انجام دهیم و اطلاعات مختلف علمی و فرهنگی را مبادله کنیم . در کنار آن هم بحث‌های دوستی میان جوانان ایرانی، افغانو تاجیک را به صورت عملی بیشتر کنیم.

این مقام مسئول  گفت: ما می‌توانیم با اتحادی که بین هنرمندان برقرار می‌کنیم، حرف دل فرهنگ ایرانی - اسلامی و فارسی را دوباره زنده کنیم و در مقابل تهاجم فرهنگی حرفی برای گفتن داشته باشیم.

وی افزود: به زودی پایلوت این اتحادیه انجام خواهد شد تا مدیران سازمان‌های مرتبط با آن آشنا شوند و  بعد از رایزنی‌های اصلی میان مدیران ارشد نظام و مسئولان آن کشورها، به صورت رسمی راه‌اندازی شود.

دلاوری درباره زمان راه‌اندازی اتحادیه و خبرگزاری مذکور هم گفت: ما ابتدا این خبرگزاری را به نام "اندیشه" راه‌اندازی خواهیم کرد تا همانند رسانه‌های بیگانه‌ای مانند بی بی سی که از زبان این کشورها و مخاطبانشان در آنجا استفاده می‌کنند، مورد استفاده قرار بگیرد. البته این خبرگزاری برای مقابله با این رسانه‌ها و اینگونه تهدیدات نرم تاسیس می‌شود. مرکز منطقه‌ای زبان فارسی نیز بعد از راه‌اندازی این خبرگزاری و اوایل سال 89 به صورت رسمی آغاز به کار خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.