بشار اسد خواهان اجرای توافق روسیه و ترکیه درباره ادلب شد

رئیس‌جمهور سوریه در دیدار با فرستاده ولادیمیر پوتین در دمشق خواهان اجرای توافق روسیه و ترکیه درباره ادلب شد.
کد خبر: ۸۹۳۲۲۰
|
۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۰ 20 April 2019
|
3540 بازدید

رئیس‌جمهور سوریه در دیدار با فرستاده ولادیمیر پوتین در دمشق خواهان اجرای توافق روسیه و ترکیه درباره ادلب شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه روز جمعه از الکساندر لاورنتیو، معاون وزیر خارجه روسیه و فرستاده رئیس‌جمهوری این کشور در دمشق استقبال و با او درباره دستورکار دور آتی مذاکرات آستانه و تحولات بحران سوریه گفتگو کرد.

بشار اسد و لاورنتیو بر اهمیت هماهنگی مستمر میان دو طرف درباره مسائل مشترک برای تحقق خواسته‌های مردم سوریه و در رأس آن رهایی از تروریسم و بازگشت امنیت و ثبات به تمامی خاک سوریه تأکید کردند.

بشار اسد بر لزوم تلاش برای از بین بردن موانعی تأکید کرد که بر سر راه توافق روسیه و ترکیه درباره ادلب است.

لاورنتیو نیز نسبت به موفقیت مذاکرات آستانه و تحقق موفقیت‌های بیشتر چه درباره نابودی تروریسم یا روند سیاسی و کمیته قانون اساسی و چه درباره سرنوشت مفقودشدگان و بازگشت آوارگان و بازسازی سوریه ابراز امیدواری کرد.

در این دیدار درباره طرح‌های مربوط به تبادل بازداشت‌شدگان و مشخص شدن سرنوشت مفقودی‌ها و تلاش‌های صورت گرفته در این راستا صحبت شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟