آخرین خبردرخواست نتانیاهو برای تعویق تأیید نتایج انتخابات کنست
0بازدید

رگبار باران در جنوب کشور

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: امروز( ۳۰ مرداد ماه) در ساعت بعد از ظهر و اوایل شب برای جنوب کرمان، جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب فارس، جنوب شرق استان بوشهر و برخی نقاط استان هرمزگان افزایش ابر، رگبار پراکنده باران گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا، احد وظیفه افزود: افزایش ابر، رگبار پراکنده باران گاهی رعد و برق و وزش باد در روزهای پنجشنبه و جمعه (۳۱ مرداد و اول شهریور) علاوه بر این مناطق در دامنه‌های زاگرس جنوبی واقع در استان‌های کهگیلویه و بویر احمد و غرب فارس نیز رخ خواهد داد.

به گفته وی در روز شنبه ( ۲ شهریور) در اغلب مناطق کشور جوی آرام و آسمانی آفتابی پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی افزود: در روز یکشنبه (۳ شهریور ماه) در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در بخش های شمالی استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل افزایش ابر، رگبار پراکنده باران گاهی رعد و برق و وزش باد رخ می دهد.

وی ادامه گفت: طی سه روز آینده همچنان وزش باد شدید در نوار شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل ادامه خواهد داشت علاوه بر این در شرق استان‌های یزد و کرمان، در برخی نقاط استان‌های خراسان جنوبی و جنوب خراسان رضوی وزش باد و خیزش گرد و خاک دور از انتظار نیست.

وظیفه در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: فردا و پس فردا (۳۱ مرداد و اول شهریور) آسمان تهران صاف تا کمی ابری خواهد بود. دمای هوای تهران فردا (۳۱ مردادماه) در گرمترین زمان به ۳۴ درجه سانتیگراد و در خنک ‌ترین این زمان به ۲۴ درجه سانتیگراد می‌رسد. دمای پایتخت جمعه (اول شهریور ماه) در گرم‌ترین و خنک ترین زمان به ترتیب ۳۵ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.