رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرفریدون جیرانی: با پیروزی اصلاحات، «قرمز» را ساختم
6بازدید
۱۵۳

میرسلیم در «تابناک»؛

کسانی که دنبال همه‌پرسی بودند حالا باید سرافکنده باشند/ مجلس و دولت قانون انتخابات را اصلاح نکردند، حالا به شورای نگهبان فشار می‌آورند! / اگر قالیباف تخلفی کرده قوه‌قضائیه باید رسیدگی کند، نه خبرنگاران

وی ادامه داد: آن‌ها مطرح می‌کنند برای نجات از تحریم‌ها باید به سمت مذاکره برویم، اما مذاکره با چه کسی؟ با دشمن که در برجام ما را سر دواند و فعالیت هسته‌ای ما را کاهش داد و به تعهدات خود عمل نکرد. مذاکره با آن‌ها به معنای تسلیم است. دست نشانده‌های آمریکا در کشور ایجاد یاس می‌کنند در حالیکه در کشور نیروی انسانی به اندازه کافی برای حل مشکلات وجود دارد...

کسانی که دنبال همه‌پرسی بودند حالا باید سرافکنده باشند/ مجلس و دولت قانون انتخابات را اصلاح نکردند، حالا به شورای نگهبان فشار می‌آورند! / اگر قالیباف تخلفی کرده قوه‌قضائیه باید رسیدگی کند، نه خبرنگاران

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اگر مشکلات جمهوری اسلام حل شود خیرش به همه جهان و بشریت می‌رسد، گفت: برای همین است که دشمنان خارجی جمهوری اسلامی و عوامل داخلی آنها در چارچوب تخریب انقلاب اسلامی از بدو پیروزی انقلاب تاکنون تلاش بی وقفه ای از خود نشان داده اند، تا ما دچار مشکل باشیم؛ هرچند بعضی ایرادات داخلی هم داریم.

به گزارش «تابناک»؛ سید «مصطفی میرسلیم» در نشست خبری تحت عنوان «برای ایران به نفع مردم در گام دوم انقلاب» که صبح امروز ۱۵بهمن‌ماه به میزبانی سایت خبری و تحلیلی تابناک برگزار شد، ضمن گرامیداشت دهه فجر اظهار کرد: وقتی به تحولات تاریخ نگاه می‌کنیم، نبوغ انقلاب و شرایط ایران را می‌بینم؛ متوجه می شویم کشوری که تخت نفوذ استکبار بوده با رهبری دینی دقیقا در مقابل همان استکبار ایستاده و موفق عمل کرده است.

وی افزود: انقلاب در کشور باعث خشنودی و وجد مردم شد و در‌ جهان هم امیدها را در دل مردم کشورهایی که در رنج هستند، روشن ساخت. اما دشمنان ما بعد از پیروزی انقلاب به جای اینکه اقدام مردم ایران را به رسمیت بشناسند و محترم بشمرند، از در عناد با آن وارد شدند و از هیچ تلاشی برای تحت فشار گذاشتن و از بین بردن انقلاب اسلامی دریغ نکردند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اسناد به دست آمده از لانه جاسوسی، نشان‌دهنده عمق عناد دشمنان ما با نظام و انقلاب است که برای مردم، رهبری و انقلاب اسلامی برنامه ریخته بودند. اکنون هم بخشی از مشکلات و مسائل زیادی که برای ما به وجود آمده، ناشی از همین دشمنی هاست.

وی با بیان اینکه بخشی از این برنامه ریزی ها جنبه سیاسی دارد که نمونه‌های آن را در خبرگان قانون اساسی دیدیم؛، گفت: در این مجلس عده‌ای سخت پافشاری می‌کردند که اصل چهارم قانون اساسی که اصل ولایت فقیه است به تصویب نرسد، همین نشان می‌دهد که بعد از پیروزی انقلاب آن جریانی که منافعش به خطر افتاده یا در آینده می‌افتاد، تلاش می‌کرد از آنچه باعث نضج گرفتن انقلاب می‌شود، جلوگیری کند.

میرسلیم با بیان اینکه مخالفت با انقلاب اسلامی و ولایت فقیه یا مردم سالاری دینی در سال‌های اول انقلاب در صحن مجلس خبرگان قانون اساسی به صورت فاش مطرح شد، عنوان کرد: کسانی که بعد از آنکه در آنجا نتوانستند کاری کنند و مخالف این میثاق ملی بودند، آن را در ظاهر قبول کردند، اما تمام تلاششان را برای از بین بردن انقلاب و این اصل کردند.

{$sepehr_album_36865}

وی ادامه داد: چه جبهه خارجی به سرکردگی آمریکا و چه دست نشانده‌های آمریکا از پا ننشستند و برای ما مشکلات متعددی به وجود آوردند که هر کدامش می‌توانست یک نظام را نابود کند، اما نظام نه تنها پرچمش پرپا ماند، بلکه رأفت هم پیدا کرد.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با طرح این سوال که آیا مشکلات ما رفع شده است؟ گفت: بخشی از مشکلات ما رفع نشده و همچنان پابرجاست که قسمتی به خاطر تلاشی است که دشمن علیه ما می‌کند، هرچند بخشی هم دلایل داخلی دارد. اگر مشکلات جمهوری اسلام حل شود خیرش به همه جهان و بشریت می‌رسد بنابراین آن‌ها تمام تلاششان را علیه ما می‌کنند.

وی اضافه کرد: مردم توانستند انقلاب کنند و به مردم دنیا بگویند چگونه از زیر یوغ ظلم خارج شوند؛ این عزم راسخ آثاری در کشور داشته که بخشی از آن سیاسی بوده است، به طور مثال به مجالس شورای اسلامی در ادوار مختلف نگاه کنید، به طور متوسط ۶۳ درصد مردم در این انتخابات مشارکت داشته‌اند که در هیچ کدام از جمهوری‌های دیگر در دنیا این گونه نبوده است. حتی در خود آمریکا هم مشارکت در انتخابات به ۴۰ درصد و زیر آن می‌رسد.

میرسلیم یادآور شد: نمونه‌ای که عرض شد، نمود آماری مشارکت در انتخابات است، اما مردم هر سال پرشکوه‌تر از سال قبل در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کرده‌اند. از طرفی هم برخی اقدامات دشمنان موجب شده است که مردم نسبت به انقلاب راسخ‌تر شوند که نمونه آن به شهادت رساندن شهید سلیمانی بود؛ همه دیدند که در تشییع پیکر این سردار بزرگ اسلام و انقلاب مردم بدون در نظر گرفتن گرایش‌های سیاسی و مذهبی شرکت کردند.

وی با بیان اینکه تشییع پیکر شهید سلیمانی یک همه پرسی بود، با وجود اینکه نیاز به همه پرسی نبود، اما این همه پرسی انجام شد، خاطرنشان کرد: آن‌هایی که دم از لزوم برگزاری همه پرسی می‌زدند باید سرافکنده شوند، چون نیازی به این همه پرسی که آن‌ها می‌گفتند نبود، اما مردم با حضور باشکوه خود در مراسم تشییع سردار سلیمانی پاسخ خوبی این افراد دادند و از این همه پرسی چه چیز بهتری می‌توانستیم داشته باشیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: مردم با حضور در مراسم تشییع پیکر سردار سلیمانی، نشان دادند که پای ارکان نظام و میثاق ملی آن ایستاده‌اند و خون آن شهید به هدر نرفت و حقانیت مردم مظلوم ما را اثبات کرد. مردم ایران به ارزش‌های انقلاب وفادار بوده و عزیزانشان را هم در این راه داده‌اند در عین حال هرگز به دلشان به واسطه مشکلات مختلف از جمله تحریم و جنگ و مشکلات اقتصادی تردید راه نداده و هر بار سرافراز‌تر و قد برافراشته‌تر شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: انقلاب دستاورد‌های متعددی داشته است. اقتصاد ما در این سال‌ها باز بوده است و با سایر کشور‌ها تعامل تجاری داشتیم، اما با وجود مشکلات اقتصادی، تولیدات کشاورزی ما چهار برابر شده است؛ البته هنوز ما همه قابلیت‌های کشور را نمی‌شناسیم و از آن‌ها بهره برداری شایسته‌ای نشده است. در زمینه فناوری، صنعت و علم دستاورد‌های ارزنده‌ای داشته ایم که موجب تعجب و یاس دشمن شد. وجود ایران مقتدر مزاحم منافع آمریکا در منطقه است، بنابراین آن‌ها دنبال مقابله با توان موشکی ایران هستند.

میرسلیم افزود: با وجود دستاورد‌های جمهوری اسلامی، ما نمی‌توانیم ادعا کنیم که بدون نقص بوده و مشکل نداشته ایم، اما انقلاب قدرت شناخت و کاستن ضعف‌ها را داشته است. باید در گام دوم انقلاب، مشکلات را برطرف کنیم. دشمن با استفاده از فضای مجازی سعی می‌کند مردم را مایوس کند ما هم ادعا نداریم اقدامات ما کامل بوده، ولی انقلاب پویاست و مشکلات و نقص‌های خود را رفع می‌کند. دشمن به دنبال تضعیف انقلاب و ولایت فقیه است، اما ارزش‌های انقلاب در مردم ریشه دوانده و به همین دلیل دشمن هم نتوانسته است به موفقیت برسد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به پرسشی درباره راهکار مقابله با گروه‌هایی در داخل کشور که برای تصعیف نظام تلاش می‌کنند، تصریح کرد: قانون اساسی باید اصل و مبنا باشد، زیرا بی اعتنایی و تضعیف قانون اساسی محکوم است البته این گروه‌ها صریح وارد صحنه نمی‌شوند، ولی مردم آن‌ها را کنار می‌زنند. با این حال باید اقدامات آن‌ها افشا شود.

وی ادامه داد: آن‌ها مطرح می‌کنند برای نجات از تحریم‌ها باید به سمت مذاکره برویم، اما مذاکره با چه کسی؟ با دشمن که در برجام ما را سر دواند و فعالیت هسته‌ای ما را کاهش داد و به تعهدات خود عمل نکرد. مذاکره با آن‌ها به معنای تسلیم است. دست نشانده‌های آمریکا در کشور ایجاد یاس می‌کنند در حالی که در کشور نیروی انسانی به اندازه کافی برای حل مشکلات وجود دارد.

میرسلیم همچنین تصریح کرد: ریشه اصلی مشکلات کشور، سیاست‌های اشتباه است نه تحریم ها. اگر خودکفایی داشته باشیم، تحریم‌ها اثرگذار نیست. رهبری از هجده سال پیش با نامگذاری اقتصادی بر سال‌ها، بر حل مشکلات اقتصادی تاکید دارند، اما عده‌ای از مذاکره برای حل مشکلات حرف می‌زنند. این‌ها باید خجالت بکشند. مذاکره دریوزگی سیاسی است. ما نباید توان داخلی خود را از یاد ببریم. باید قدر جوانان خود را بدانیم. ما دنبال انزوا نیستیم، اما باید بر توان داخلی خود اتکا کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا حاضر هستید با قالیباف که شایبه‌های تخلفات مالی در دوره شهرداری تهران برای وی مطرح است در یک لیست انتخاباتی قرار بگیرید، گفت: من همیشه مدعی ضرورت برخورد قاطع با فساد در تمام ابعاد آن هستم. اگر نماینده مجلس با دولت زدوبند کرد، فساد سیاسی شکل می‌گیرد. پیگیری شفافیت از اصول اعتقادی ما است.

رئیس کمیسیون زیربنایی و تولیدی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه عده‌ای که خیرخواه انقلاب نیستند، خادمان انقلاب را به مسخره و به مقدسات نظام توهین می‌کنند، افزود: همین‌ها مدعی حضور در صحنه هستند، ولی ظاهر خود را حفظ می‌کنند. طیفی هم که به انقلاب اعتقاد دارند، ممکن است اشتباهاتی هم داشته اند که با تذکر این اشتباهات اصلاح می‌شود. خوب نیست که کسی اشتباه فاحش داشته باشد، ولی نباید این فرد با کسی که با نظام و رهبری مشکل دارد، مقایسه شود. باید با معتقدان انقلاب که حلا شاید اشتباه داشته اند همکاری کرد تا مخالفان انقلاب به صحنه وارد نشوند.

وی در پاسخ به این پرسش که در سال ۹۶ مطرح کرده بودید اگر قالیباف به دور دوم برود، فساد او را بیان می‌کنید، آیا الان هم حاضر هستید که فساد قالیباف را مطرح کنید، تصریح کرد: نباید کاری کرد که برای دستیابی به حقی، حق بزرگتر یعنی مدیریت درست جامعه به نفع مردم است به خطر افتد. کار افراد همفکر خود را بدون نقص نمی‌دانم، اما به آن‌ها تذکر می‌دهم که نقص آن‌ها برطرف شود. بحث مماشات مطرح نیست. من الان جبهه‌ای را باز نمی‌کنم که به انقلاب ضربه بخورد.

میرسلیم اضافه کرد: در مورد قالیباف نباید توسط شما خبرنگاران حکم داده شود. عده‌ای از وفاداران انقلاب مجبور هستند سکوت کنند تا اصل انقلاب آسیب نبیند. قانون انتخابات هم مشکل دارد و من هم به آن اعتراض کرده ام، ولی به هر حال الان باید به این قانون کار کرد. کسانی که مورد اشاره شما هستند مدعی اند محکومیت قضایی ندارند. الان مردم خودشان باید تصمیم بگیرند کسی نمی‌تواند مردم را برای رای مجبور کند.

وی درباره عملکرد شورای نگهبان درباره نحوه رسیدگی به صلاحیت داوطلبان انتخابات، اظهار کرد: کار شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها ساده نیست. کار شورای نگهبان قضایی نیست، بلکه براساس استعلام ها، صلاحیت افراد را بررسی می‌کند. شورای نگهبان را نمی‌توان معطل بررسی دستگاه قضایی کرد. اگر بعد انتخابات دستگاه قصابی حکم محکومیت داد، می‌توان با آن نماینده برخورد کرد. دیده ایم که دستگاه قضایی با چند نماینده مجلس هم برخورد کرد. با این حال معتقدم که با اصلاح قانون انتخابات می‌توان به عملکرد شورای نگهبان کمک کرد، ولی دولت و مجلس قانون را اصلاح نکرد و حالا به شورای نگهبان فشار می‌آورند. البته نمی‌توان مدعی بود که کار شورای نگهبان صددرصد بدون نقص است.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه در پاسخ به این پرسش که موتلفه ادعا کرده است که اصلاح طلبان در تهران ۱۳۰ داوطلبان شناخته شده دارند. آیا موتلفه حاضر است این اسامی را منتشر کند تا مشخص شود اصلاح طلبان پنهان کاری می‌کنند یا موتلفه ادعای اشتباهی دارد، گفت: از دبیرکل موتلفه بخواهید این اسامی را منتشر کند، چون من داوطلب انتخابات هستم و داوطلبان نباید علیه هم افشاگری کنند.

 

نشست خبری مهندس میرسلیم

نشست خبری مهندس میرسلیم
نشست خبری مهندس میرسلیم
نشست خبری مهندس میرسلیم
نشست خبری مهندس میرسلیم
نشست خبری مهندس میرسلیم
نشست خبری مهندس میرسلیم
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۰۰:۰۴

جناب سیاستمدار: خبر نگاران باید اظلاع رسانی کنند تا قوه قضاییه وارد عمل شود

اموزگار۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۳:۵۰

در کشورهای آزاد خبرنگاران بیشترین سهم درافشای امور خلاف دارند در ایران هم مطبوعات رکن چهارم مشروطه بودند که هرگز نشد

علیرضا۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۳:۱۱

هرچی هم باشد قالیباف بازم یه تار موش میارزه ب شهردار الان.. ک کلا تهران رو مچل خودشون کردن دار و دسته هاشمی و دور و بریاشون...هرچی بدبهتی میکشیم از کوتاه فکری جماعتی هست نمیفهمه ساخت فرهنگ از بطن جامعه است و دست دولتی ها نیست و ب مرور فکرا عوض میشه ولی ی عده با دو کلمه حرفای بیخودی و الکی و گول زننده سریع جوزده میشن و رآی میدن به گفتار پوچ آزادی و راحتی اجتماعی و .. و اقتصاد و بیکاری و قیمت های نجومی بعدها گریبان همه رو میگیره و حرفی برای گفتن ندارن.. رآی ب عمل بدهید ن ب کار.. عمل قالباف ب چشم مشاهده شد در تهران و پلیس و.. ولی الان شورای تهران چ بالایی سر تهران اورد و شده خاله بازی و هیچ کار مفیدی ندارن و فقط طرح ترافیک و .. میزارن.. عمل دولت اصلاحات چ بلایی دراورد سر ما.. پراید 62 میلیون.. خونه تو تهران میانگین متری 30 میلیون.. بیکاری و تورم.. تو روخدا دیدتون رو بازکنید.. کسی کار با فرهنگ نداره و حجاب و .. بهانه است.. .. فقط منفعت طلب هستن.. اقتصاد مریض شده.. خدا ... دید باز با فکر باز.. والسلام

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۲:۵۸

افکار میرسلیم ها ایران را به ابن روز انداخته! اصلا نمیدونه همه پرسی یعنی چی!

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۲:۱۴

آقا میرسلیم لباساشو از کجا میخره؟؟؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۲:۰۴

جالبه گند رو اصلاح طلبان می زنند ولی باز هم طلبکارن

amir۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۲:۰۲

اصلا فاز این رو نمی فهمم....شما چطور؟؟؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۱:۴۷

تشییع جنازه سردار سلیمانی نشان داد که ملت قدرشناس خادمین واقعی هستند .

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۱:۲۶

فقط امام زمان زود ظهور کنه

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۱:۰۹

سليم خان تو راي بياري حتماً امداد غيبي شامل حالت شده . شما در انتخابات رياست جموري در سراسر كشور ٤٠٠٠٠٠ راي اوردي كه تازه مردم از عملكردت بي اطلاع بودند.امروز اگر در انتخابات شورا ياري محلات هم شركت كني راي نمياري مسيو

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۰:۵۳

بنده خدا از خواب بيدار شده

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۰:۵۱

تو انتخابات رقیب که ندارند و از حالا خودشون رو نماینده می دانند و از این به بعد دعواشون سر ریاست مجلس خواهد بود چقدر راحت راهشون از ملت جدا شده و به ..... میروند

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۰:۴۴

بهترین چیز ممکن این است که تاریخ اقتصادی ایران و اظهار نظر های مدیران ثبت میشوند و ایندگان آینه عبرت خوبی دارند

انصاری۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۰:۰۶

میر سلیم وامثال میر سلیم به نظر من هیچ مشروعیتی در بین مردم ندارند

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۹:۴۱

ایشون با چه روئی از مردم صحبت میکنه؟! عیار شخص شما در انتخابات مشخص شد.
پس لطف کنید برای گفتن منویات قلبی خودتون از لفظ مردم استفاده نکنید.

خويي۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۹:۰۴

گر حكم شود كه مست گيرند هرانچه در شهر است بايد گيرند اقاي ميرسليم عزيز

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۹:۰۳

شورای نگهبان فقط دوستان خود را تایید کرده وبثیه را دشمن خود حساب کرده

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۸:۴۸

(((ميرسليم :کسانی که دنبال همه‌پرسی بودند حالا باید سرافکنده باشند)))

خداوكيلي چه ايرادي دارد كه نظر مردم در مورد هر موضوعي ولو كم ارزش همه پرسي بشه جناب ميرسليم؟شما به پشتوانه كدام مردم صحبت مي كنيد؟بهتر نيست به مردم نگاه از بالا نداشته باشيد اقاي ميرسليم ؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۸:۱۸

یکی یه دلیل منطقی بیاره چرا من باید به مجلس فرمایشی رای بدم!!!

محمد۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۸:۱۲

اقا داری برای انتخابات خود نمایی می کنی؟این تابناکم کاراش بوداره!جدیدا دارن زیاد تو خبرا و صدا سیای میلی اینو شاخ می کنن.از قرار معلوم مجلس بعدی یه تکیه ایه برا خودش پر از واویلا

صالح۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۵۶

آقای میرسلیم چهل سال گذشت بازهم ازاین حرفها میزنین دیگه مگر مملکتی هم باقی گذاشتین که بخوان درستش بکنن.بس کنید دیگه .ما مردم هستیم که نظرمون بر عکس نظرات شماست

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۵۴

تا وقتی که حضرات علما به وفور تشریف دارند امور به مردم چه ربطی پیدا می کند ؟بنده همان به که عذر ....

سهراب۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۵۰

جناب میر سلیم 40ساله توی این دم و دستگاه هستید،میشه بفرمایید درحال حاضرشما دقیقا چه کاره اید؟!!مسئولیت شما چیه؟!!درموردچه مسائلی مشکلات مردم رو حل میکنیدودرموردچه مسائلی پاسخگو به مردم هستید؟!!

عباس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۵۰

قیافه این موقع رای نیاوردن دیدن داره . اینکه در کل ایران 300هزار رای آورده چگونه میخواد در تهران که یک دهم ایران جمعییت داره رای لازم رو کسب کند ؟! مگر به لطف مهندسی .

رسول مشهدي۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۴۳

آقاي ميرسليم رفراندوم يعني صندوق راي براي يك موضوع خاص .تشييع جنازه هم شد رفراندوم.؟ من هم در تشييع جنازه سردار سليماني شركت كردم.ولي به خيلي چيزها انتقاد جدي دارم.پس حضور امثال من را هم به نفع خودتان مصادره ميكنيد.؟
آقاي ميرسليم قدر داني از شهيد قاسم سليماني و شركت در تشييع جنازه وي جداي از رفراندوم است.

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۴۱

اصلاح طلبان استاد تخریب رقیب و استاد تمام مظلوم نمایی هستند

حميد۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۴۱

خود كرده را تدبير نيست !!!

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۳۶

سلام ملت میرسلیم و امثال او را نمیخواهند به چه زبانی باید بگویند.

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۳:۰۴

ملت امثال اصلاح طلب ها رو دیگه نمیخان
و نمیخواهند خانواده هاشمی ها رو و
ملت امثال روحانی و جهانگیری و برادرهاشون

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۳۰

اینکه میرسلیم رفراندوم را با تشییع جنازه تمیز نمیده، نشان از بی خبری ایشان از اوضاع مملکت است.

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۲۸

پراید 60 میلیونی
دلار 14000 تومنی
سکه 5 میلیون
تورم 400 درصدی
افتخار دولت اصلاح طلبان است

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۲۴

چطوره که خبرگان مشکلات اقتصادی دیگر کاندید ها ورود پیدا کرده ولی برای قالیباف را قوه قضائیه ورود کند....

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۲۱

رفراندم

مصطفی۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۲۱

یک چیزی وجود دارد بە نام بازنشستگی، کە در آن شخص بعد از رسیدن به سن خاصی، که در احساس خستگی و کهنگی می کند، کار و فعالیت را تعطیل می‌کند و دست خانمشو که او هم پیر و خسته شده را می‌گیر، آن چند سال عمر باقیمانده را به استراحت و مسافرت و آسودگی و آرامش می گذرانند.

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۱۹

كارنامه این سالها گوياي همه چيز هست . مشك انست كه خود ببويد نه انكه عطار بگويد .

مجید۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۰۷

واقعا شرم آوره ایشون با این همه ادعا هنوز نمی فهمی همه پرسی چیه و چگونه اجرا میشه . ضمن اینکه اگه یه کمی ریاضی بلد باشه میتونه تعداد جمعیت حاضر در روز موردنظر خودشو محاسبه کنه و بفهمه اون چیزی رو که نفهمیده و یا نمی خواد بفهمه .

فرهام۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۰۵

اقای میرسلیم لطفا با اسم سرباز وطن بازی نکنید
سردار سلیمانی سرباز وطن بود و هست و خواهد بود
سردار محبوب دلها بود
سردار روح و جسم ایران را تسخیر کرده بود
و مثل امثال بعضی هاا کاخ نشین نبود
خودش بود ی تسبیح با ی چفیه
خواهشا سردار را برای ما بگذارید

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۰۴

عجب جو گيريه بوده اين استاد ما خبر نداشتيم..............................

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۰۰

ای بی‌خبر بکوش که صاحب خبر شوی

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۶:۵۸

اینها از حقبیقت و واقعیت ها فرار می کنند .اما چون توهم بر انها غالب است همچنان می تازند و قکر میکنند مردم هم همراه انهاست

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۶:۵۴

ادم به پشتکار قالی باف ندبدم صد بار رد شده باز می اید

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۶:۵۴

برای مراجعه به آرای عمومی یعنی پرسیدن نظر مردمی که ولی نعمت حاکمان از صدر تا ذیل هستند نباید کسی سرافکنده باشد بلکه کسانی باید سرافکنده باشند که از مراجعه به آرای عمومی رویگردانند

محبوب۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۶:۴۵

جناب میر سلیم مثل اینکه از اوضاع اقتصادی و سیاسی کشور یا بی خبر هستی و یا اینکه نمی خواهی واقعیت را قبول کنید اقای محترم در تمام کشور های پیشرفته خبرنگار و روزنامه نگار هستند که فساد مسولان را افشا می کنند و بعد از ان قوه قضاییه رسیدگی می کند انگار به نظر شما در کشور فساد وجود ندارد و تمام مسولان پاکدامن هستند اینهمه اختلاس و رانت ورشوه خواری را چه کسانی به وجود اورده اند حالا هم رسیدگی به فساد و دزدی بعضی از مسولان جناحی بر خورد می شود خو د مسولان تا حالا از جمله اقای توکلی گفته اند که پرونده فساد زمان شهرداری بودن قالیباف در قوه قضاییه است چرا رسیدگی نمی کنند انهم از معجزات زمان می باشد و اما شما به رفراندوم ایراد می گیرید مگر در قانون اساسی نیامده است که اگر کشور دچار بحران شود و مسولان در حل مشکلات ناتوان باشد باید زفراندوم بر گزار شود الان کشور در حال بحران شدید است گرانی و تورم کمر مرده را شکسته است مناطق زلزله زده کرمانشاه و میانه و سراب همچنان در بلا تکلیفی به سر می برند اکثر کارخانجات تعطیل و رشکسته هستند و انهایی هم که احیانا کار می کنند از رانت و پشتیبانی حاکمیت بر خوردار است جناب میر سلیم انسان سیر از گرسنه خبر ندارد الحمد الله شما الان 40 سال است در حاکمیت حضور دارید و نمی دانید بیکاری و شرمندگی یعنی چه . دولت چین برای مبارزه با بیماری کرونا در مدت کمتر از ده روز یک بیمارستان 1000 تختخوابی در ست کرد در کشور ما بیست سال است یک بیمارستان هزار تختخوابی درست می کنند الان تمام نشده است و تا حالا دو بار هم افتتاح شده است جناب میر سلیم مجلس همان مجلس دست پخته شورای نگهبان است چون در مجلس اکثریت نمایندگان حامی نظا م هستند نه مردم و اگر انهایی هم که به نفع مردم و کشور صحبت می کنند و می کردند رد صلاحیت شدند مانند اقای صادقی و مطهری و حیدری مشکل ما اصلاح قانون نیست مشکل در اجرای قانون می باشد شما یک دشمن درست کردید و هر چه نا کارامدی است متوجه دشمن می کنید مگر دشمن گفته است دزدی و رانتخواری و فساد کنید تا زمانیکه افراد فاسد سر کار هستند تمام مسولان قربون صدقه ان می روند و تا خرخره خورد و از کشور فراری داده شد انوقت متوجه می شوند طرف فرار کرد خودش هم به کشور دشمن فرار می کند نه کشور دوست مانند روسیه و سوریه و چین و کره شمالی

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۶:۳۶

این اقا مثل بعضی فقط بلد بود صلوات و درود بفرسته و دیگه هیچی

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۶:۲۱

رای ما دکتر قالیباف
حالا شما لایک منفی بزن تا بترکی

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۲۰:۵۳

اگر فکر می کنی اینجوری مردم رو تحریک می کنی که بیان رای بدن اشتباه می کنی

فرزانه۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۹:۰۶

خودت بترک با کاندیدات

تقی معمولی۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۸:۱۶

خوبه لااقل خودت به خودت مثبت دادی وگرنه همه تقریبا منفی میدن

عباس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۵۶

آدم به وجد میاد از این پست .!! خودت هم میدونی که بقیه مخاطبان چگونه برخورد میکنند ! یعنی جایگاه شماها نزد ملت کاملا واضح و روشنه.

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۷:۰۵

سالهاست راي تون قاليبافه
بازم باشه
اينم روش
راي ما
بي راي ست......................

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۶:۵۰

مگر اینجوری رای بیارید....

کریمی۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۶:۲۰

آقای میرسلیم ،خدمات شمابه این کشور وانقلاب بسیار زیاد است ،چون نمی خواهیم خدای ناکرده از پا بیفتی ،لطف کن فکر استراحت باش تا چار تا جوان که آنها هم فرزندان این آب وخاک هستند فعالیت کنند ،ممنون

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۵:۴۴

آقای قالیباف در هر کشور دیگه بود با این اتهامات حداقل به حبس ابد محکوم می شد اینجا تازه حلوا حلواش می کنند که بیا رییس مجلس بشو!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۵:۳۸

باید افسوس خورد به حال مردم کشوری که امثال میرسلیم و..... به خودشون جرأت میدن که حتی نام نویسی کنن برای امور سیاسی کشور.
روحانی باید سرافکنده باشه!!!! یا اونایی که چوب لای چرخ میزارن؟

جواد۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۵:۳۲

این اقای میرسلیم خیلی خودش میباله ارا انتخاباتی ریاست جمهوریشو به یاد بیاره تا ببینه بین مردم جایگاهش کجاست

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۵:۳۰

لطفابفرماییدزمین چندهکتاری انتهای خیابان دریاگوشه شهرمتل قو که چهارنبش است وهمچنین مغازه های تازه ساخته شده نبش این خیابان ازچه افرادیست؟؛

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۵ ۱۵:۳۰

اگه به جناب میرسلیم اینهمه نیروی انسانی در مملکت وجود دارد پس چرا شما راه را برای آنها باز نمی کنید و هر دفعه راه به راه برای هر چیز کاندید می شید لابد نخبه هستید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.