میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شدت گرفتن معاینه مسافران ورودی و خروجی تهران

فرمانده ستادعملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهرتهران خواستار اعمال قوانینی شدیدتر برای تب‌سنجی، ارزیابی سلامت و معاینه مسافران ورودی و خروجی به سطح استان تهران شد.
کد خبر: ۹۶۵۵۲۰
| |
11984 بازدید

شدت گرفتن معاینه مسافران ورودی و خروجی تهران

 

به گزارش تابناک و بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی طی مکاتبه‌ای با حیدر نوروزی - مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران - با اشاره به شیوع و انتشار ویروس کرونا بر ضرورت اعمال تمهیداتی شدیدتر برای قطع زنجیره ویروس کرونا تاکید کرد.

وی ادامه داد: در شرایط خاص کنونی کشور و کلانشهر تهران، لازم است برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا و جلوگیری از سیر صعودی مبتلایان به این بیماری در محل پایانه‌های مسافربری در سطح استان تهران تب‌سنجی، ارزیابی و معاینه مسافران ورودی و خروجی با حساسیت و شدت بیشتری انجام شود.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات