رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروایتی از مرحوم علی اصغر فانی؛ نمایندگان مجلس گروه فشارند
1بازدید
۱۳

دبیرکل جبهه ایستادگی مطرح کرد

پرداختن زودهنگام به موضوع هیات‌رئیسه مضر است / اولویت اصلی کشور موضوع کروناست / مجلس آتی باید نقش موثری در حیات سیاسی کشور داشته باشد

روح‌الامینی، منتخب مردم تهران در دوره یازدهم مجلس و دبیرکل جبهه ایستادگی، از جمله کسانی است که اعتقاد دارد وارد شدن زود هنگام به فرآیند انتخاب هیات‌رئیسه مجلس، باعث ایجاد حاشیه‌هایی خواهد شد که می‌تواند به نیرو‌های جبهه انقلاب آسیب بزند.

پرداختن زودهنگام به موضوع هیات‌رئیسه مضر است / اولویت اصلی کشور موضوع کروناست / مجلس آتی باید نقش موثری در حیات سیاسی کشور داشته باشد

با اینکه هنوز چهل روز دیگر تا شروع مجلس یازدهم زمان مانده است، به نظر می‌رسد برخی منتخبان بی تاب نشستن بر کرسی‌های سبز بهارستان هستند و از هم اکنون شروع به صف آرایی و تقسیم بندی‌های سیاسی در داخل مجلس کرده اند!

البته از مدت‌ها پیش زمزمه‌هایی از احتمال انتخاب برخی چهره‌های سیاسی مطرح به عنوان رئیس مجلس به گوش می‌رسید؛ اما گویا هرچه زمان بیشتر می‌گذرد، جناح بندی‌های سیاسی نیز پررنگ‌تر می‌شوند و بحث‌های درون گروهی جای خود را به مجادله‌های حزبی می‌دهد.

این در حالی است که بسیاری از چهره‌های سیاسی مطرح، این گونه رفتار‌ها را به هیچ عنوان به صلاح کشور نمی‌دانند، به ویژه در شرایطی که کشور با بیماری کرونا دست و پنجه نرم می‌کند و مشکلات جدی اقتصادی و معیشتی باعث ایجاد نارضایتی‌هایی در بین مردم شده است.

روح‌الامینی، منتخب مردم تهران در دوره یازدهم مجلس و دبیرکل جبهه ایستادگی از جمله کسانی است که اعتقاد دارد وارد شدن زود هنگام به فرآیند انتخاب هیات‌رئیسه مجلس، باعث ایجاد حاشیه‌هایی خواهد شد که می‌تواند به نیرو‌های جبهه انقلاب آسیب بزند.

عبدالحسین روح‌الامینی، منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم و دبیرکل جبهه ایستادگی در گفت‌وگویی پیرامون اهمیت ارتقای مجلس یازدهم و عبور از اختلافات درباره تعیین هیات‌رئیسه مجلس آتی اظهار داشت: «انتخاب هیات‌رئیسه، نواب و ریاست کمیسیون‌ها و سایر مسئولیت‌های مجلس باید در فرآیندی شفاف و در شرایط مناسب انجام شود.»

روح‌الامینی با بیان اینکه در تشکیل رسمی مجلس، بنده به‌ عنوان یکی از نیرو‌های انقلاب منتظر تشکیل فراکسیون اکثریت خواهم بود، افزود: «ان‌شاءالله با وحدت و همدلی در بین نیرو‌های انقلاب همه به نتیجه مبتنی ‌بر عقل و خرد جمعی پایبند خواهیم بود.»

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم با اشاره به آفات و حاشیه‌های محتمل بر فرآیند انتخاب هیات‌رئیسه مجلس تاکید کرد: «پرداختن زودهنگام به موضوع هیات‌رئیسه مجلس و یارگیری درون جبهه انقلاب نه‌ تنها مفید نیست، بلکه مضر هم خواهد بود.»

دبیرکل جبهه ایستادگی بر همین اساس اولویت‌بندی مسائل و توجه به موضوعات اصلی کشور را بااهمیت دانست و تصریح کرد: «در شرایط حساس کرونایی کشور، اولویت اصلی جامعه، رسیدگی به مسائل بهداشت‌ودرمان و خصوصا موضوعات اجتماعی و اقتصادی مرتبط با آحاد مردم به‌ ویژه قشر‌های ضعیف و حاشیه‌نشین شهر‌های بزرگ است و هر چه کشور بتواند یکپارچه و بیشتر در این مسیر جلو رفته و موفق شود، می‌تواند اوضاع بهتری را برای جامعه فراهم آورد.»

روح‌الامینی با اشاره به اینکه همت و تلاش نخبگان و نمایندگان منتخب مردم باید توجه به دغدغه‌های اصلی مردم و برآورده کردن خواسته‌های آن‌ها باشد، گفت: در اولویت قرار نداشتن این مساله به هیچ عنوان به صلاح نیست و یادآور شد: «چنانچه پیشکسوتان و نمایندگان منتخب مردم ظرافت و دقت لازم را در شکل‌گیری ساختار مدیریت مجلس به خرج ندهند، سرنوشتی شبیه مجلس دهم خواهیم داشت که بیش از توجه به مسائل مهم کشور به موضوعات درهم‌تنیده خود می‌پرداخت.»

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم در پایان گفت‌وگوی خود ضمن هشدار به وارد نشدن به اختلافات داخلی در انتخاب هیات‌رئیسه متذکر شد: «مجلس آتی نباید همچون مجلس دهم به‌ دلیل این مشکلات از ایفای نقش موثر در حیات سیاسی کشور جا بماند.»

وی مجلس تراز انقلاب را مجلسی توصیف کرد که حلال مشکلات کشور باشد و بر همین اساس افزود: «ما نیازمند مجلسی هستیم که مدیریت و مسئولیت در آن بیش از آنکه فردی و سلیقه‌ای باشد، مبتنی ‌بر کار تیمی جمعی و با برنامه مشخص باشد.»

روح‌الامینی در پایان خاطرنشان کرد: «قطعا ریاست مجلس و سایر مسئولیت‌ها در جایگاه سخنگویی مجموعه نمایندگان خواهد بود و از این روی، این مسئولیت‌ها برای پیشبرد نظریات شخصی نیست.»

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۲۷ ۰۰:۳۹

بنده به عنوان یه ایرانی وطن پرست و معتقد به قرآن و سیره ی پیامبر و ائمه،با توجه به تجربه چندین دوره شرکت در انتخابات ،می گویم که اصولگرا و اصلاح طلب و پایداری وولایی و مستقل و ایستادگی و....همه وهمه سر و ته یه کرباسند،همه ی این عزیزان ،چهل سال است که در بالاترین سطوح بوده اند و وضعیت فعلی وطن عزیزتر از جانم ایران،حاصل سیاست ها و اقدامات ایشان است،به جای پاسخگویی،همیشه طلبکارند.البته از مردم .

mm۱۳۹۹/۰۱/۲۶ ۱۴:۵۱

مفهومش این است که نمیگذارند دو حزبِ شناسنامه دار و رقیب با جمعیتی بیش از 30 میلیون نفر شکل بگیرد و نیروی کار و مدیریت تربیت کنند

پرویز۱۳۹۹/۰۱/۲۶ ۱۲:۵۲

واقعااینها نماینده مردم هستند
یانماینده ازمابهتران

خويي۱۳۹۹/۰۱/۲۶ ۱۲:۱۳

تا زماني كه مجلس در راس امور نباشد هيچ كاري نميتواند بكند

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۲۶ ۱۱:۲۳

نمایندگان عزیز به جای قدرت طلبی و مقام پرستی به فکر مردم باشید.

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۲۶ ۰۷:۱۵

این اقای روح الامین نماینده چند درصد مردمه که منتخب مردم نام میبرید؟!! بفرمایید نمایندگاه منتخب

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۲۶ ۱۵:۳۴

تابناک کامنت بالا را من گذاشتم،اما طوری تغییر دادید که شک کردم متن من باشه!! ازادی بیان در حد کامنت هم ندارید بعد میخواید کشور در مسیر درست باشه!! عجب

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۲۶ ۰۵:۰۴

جناب روح الامینی ، تازه وارد میدان سیاست کشور شده و خبر ندارد ،
که همه این تلاش ها و بگیر و ببند و تبلیغات جناحی و جنگ کردن های گروه های رقیب در انتخابات !؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۲۶ ۰۵:۰۱

عقل و خرد جمعي ؟
اين تركيب يعني ؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۲۶ ۰۲:۳۶

از حالا خیز برداشتند برای هیئت رئیسه مجلس شدن! خیلی بی انصافید
که در این اوضاع اسفناک، به فکر محکم کردن مسند و مقامتان هستید

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۲۶ ۰۲:۱۵

دبیر کل جبهه ایستادگی

ناشناس۱۳۹۹/۰۱/۲۶ ۰۱:۳۱

مجلس اتى هم چيزيست از جنس مجلس فعلى . دل نبنديد .

سلطان۱۳۹۹/۰۱/۲۶ ۰۱:۰۰

وقتی میگید نقش مجلس آدم خندش میگیره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.