رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرگفتگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ
4بازدید
۰

صعود چلسی و بایرن به جمع هشت تیم پایانی لیگ قهرمانان اروپا

چلسی و بایرن مونیخ با پیروزی برابر اتلتیکومادرید و لاتزیو در جمع هشت تیم برتر لیگ قهرمانان اروپا قرار گرفتند.

به گزارش تابناک ورزشی، دو دیدار باقی مانده یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب برگزار شد و تیم های چلسی و بایرن مونیخ به مرحله بعد صعود کردند. 

چلسی برابر اتلتیکومادرید قرار گرفت و ۲ بر صفر پیروز شد. میزبان در نیمه نخست در دقیقه ۳۴ دروازه روخی بلانکو را باز کرد. حکیم زیاش با پاس تیمو ورنر این گل را به ثمر رساند. اتلتیکو در ۴۵ دقیقه نخست نتوانست دروازه تیم توخل را تهدید کند. 

در نیمه دوم یان اوبلاک دو بار دروازه‌شان را نجات داد و اجازه نداد چلسی به گل های بیشتری دست یابد. میزبان از هر موقعیت برای ضد حمله بهره می برد. اتلتیکو با وجود چند تغییر در ترکیب باز هم نتوانست کاری انجام دهد. در دقیقه ۸۱ استفان ساویچ اخراج شد تا کور سوی امید برای کامبک هم از بین برود. در وقت های اضافه چلسی در یک ضد حمله توسط امرسون به گل رسید. 

در دیگر بازی بایرن مونیخ به مصاف لاتزیو رفت و ۲ بر یک پیروز شد. روبرت لواندوفسکی در دقیقه ۳۳ از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد. گل دوم میزبان را چوپو موتینگ در دقیقه ۷۳ به ثمر رساند. پارولو ۱۰ دقیقه بعد یکی از گل ها را جبران کرد اما این گل با توجه به نتیجه بازی رفت (پیروزی ۴ بر یک بایرن مونیخ) تاثیری نداشت و لاتزیو از این رقابت ها حذف شد. 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.