رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرواژگونی خونین قطار در مصر با ۴ کشته و ۸۸ زخمی
4بازدید
۱۰۱

آخرین تحولات خاورمیانه

درخواست افغانستان برای آب در برابر نفت/ تهدید به قتل گزارشگر ویژه سازمان ملل از سوی عربستان/ درخواست عراق برای گفت‌وگوی استراتژیک با آمریکا/ گفت‌وگوی سه‌جانبه مصر، اردن و عراق/ دیدار وزیر خارجه قطر با رئیس جمهور عراق

درخواست افغانستان برای آب در برابر نفت، تهدید به قتل گزارشگر ویژه سازمان ملل از سوی عربستان، درخواست عراق برای گفت‌وگوی استراتژیک با آمریکا، گفت‌وگوی سه‌جانبه مصر، اردن و عراق و دیدار وزیر خارجه قطر با رئیس جمهور عراق، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

درخواست افغانستان برای آب در برابر نفت/ تهدید به قتل گزارشگر ویژه سازمان ملل از سوی عربستان/ درخواست عراق برای گفت‌وگوی استراتژیک با آمریکا/ گفت‌وگوی سه‌جانبه مصر، اردن و عراق/ دیدار وزیر خارجه قطر با رئیس جمهور عراق

درخواست افغانستان برای آب در برابر نفت/ تهدید به قتل گزارشگر ویژه سازمان ملل از سوی عربستان/ درخواست عراق برای گفتگوی استراتژیک با آمریکا/ گفتگوی سه‌جانبه مصر، اردن و عراق/ دیدار وزیر خارجه قطر با رئیس جمهور عراق

بین الملل تابناک/ تحولات خاورمیانه: درخواست افغانستان برای آب در برابر نفت، تهدید به قتل گزارشگر ویژه سازمان ملل از سوی عربستان، درخواست عراق برای گفت‌وگوی استراتژیک با آمریکا، گفت‌وگوی سه‌جانبه مصر، اردن و عراق و دیدار وزیر خارجه قطر با رئیس جمهور عراق، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

درخواست افغانستان برای آب در برابر نفت

«اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان روز چهارشنبه در مراسم افتتاح رسمی سد کمال خان در ولایت نیمروز گفت: سد کمال خان از نظر فیزیکی از خاک و سیمان ساخته شده، اما در اصل این سد نماد اراده مردم افغانستان و احیای مجدد تاریخ است.

وی افزود: هدف از افتتاح این طرح، نیمروز آباد و در چهارچوب نظام جمهوری است.

رئیس جمهور افغانستان در ادامه گفت: طی صد روز آینده ولایت های مختلف شاهد تحقق آرزوی خود در حوزه مختلف بوده که همه این موارد برگرفته از قانون اساسی و اراده مردم این کشور برای صلح و آبادی است.

وی تاکید کرد: از امروز افغانستان نباید دست خود را به سوی دیگران دراز کند و باید قادر باشیم از سرمایه های پنهان خود از جمله آب استفاده کنیم.

درخواست افغانستان برای آب در برابر نفت/ تهدید به قتل گزارشگر ویژه سازمان ملل از سوی عربستان/ درخواست عراق برای گفتگوی استراتژیک با آمریکا/ گفتگوی سه‌جانبه مصر، اردن و عراق/ دیدار وزیر خارجه قطر با رئیس جمهور عراق

اشرف غنی ادامه داد: نوع اتحاد در رهبری افغانستان در تاریخ معاصر بی سابقه بود و خواهان افغانستان مستقل و آباد هستیم.

وی در ادامه به نگرانی ایران درباره افتتاح سد کمال خان اشاره کرد و گفت: افتتاح طرح در افغانستان، تکمیل کننده اقتصاد دو کشور است و تعهدات همانند گذشته ادامه خواهد یافت.

غنی تاکید کرد: بیشتر از ایفای تعهد نیازمند گفتگوست و ما به دنبال تبادل نفت با آب هستیم.

وی همچنین بر اهمیت انرژی بادی و خورشیدی برای تولید انرژی و خودکفایی این کشور تاکید کرد.

رئیس جمهور افغانستان همچنین بر نقش چابهار و خط آهن خواف هرات اشاره کرد و گفت: افتتاح این دو مسیر تبادل ارزانی در اختیار تجار افغان قرار خواهد داد.

ایران بارها از احداث این سد انتقاد کرده و گفته است که ساخت این سد باعث کاهش منابع آبی و خشکسالی در نواحی مرزی ایران می‌شود. بسته شدن آب رودخانه هیرمند، موجب شده تا مردم استان سیستان و بلوچستان دچار مشکلات عدیده‌ای شوند.

تهدید به قتل گزارشگر ویژه سازمان ملل از سوی عربستان

گزارشگر ویژه سازمان ملل درخصوص قتل‌های فراقانونی فاش کرد که در پی تحقیقاتش درخصوص جنایت ترور جمال خاشقجی، یک مسئول عربستانی عالی رتبه وی را به قتل تهدید کرده است. سازمان ملل نیز خواهان برخورد جدی با این تهدید شد.

به گزارش روزنامه انگلیسی گاردین، اگنس کالامار، گزارشگر ویژه سازمان ملل درخصوص قتل‌های فراقانونی اعلام کرد که یک مسئول عربستانی عالی رتبه ـ که نام وی را ذکر نکرد ـ او را تهدید به قتل کرده است.

مسئولان عربستانی هنوز به این اظهارات کالامار واکنشی نشان نداده‌اند.

درخواست افغانستان برای آب در برابر نفت/ تهدید به قتل گزارشگر ویژه سازمان ملل از سوی عربستان/ درخواست عراق برای گفتگوی استراتژیک با آمریکا/ گفتگوی سه‌جانبه مصر، اردن و عراق/ دیدار وزیر خارجه قطر با رئیس جمهور عراق

کالامار تصریح کرد که یکی از همکارانش در سازمان ملل در ژانویه ۲۰۲۰ به وی هشدار داد که یک مسئول عالی رتبه سعودی دو بار در نشستی با مسئولان ارشد سازمان ملل در ژنو در همان سال، کالامار را تهدید کرد.

وی ادامه داد که همکارش به او گفت که این مسئول عربستانی اشاره کرده، اگر سازمان ملل او را مهار نکند، کسی هست که می‌تواند کار او را بر عهده بگیرد.

کالامار درمورد چگونگی واکنش همکارانش در ژنو به این اظهارات گفت: تهدید به قتل بود. این چیزی بود که ما از این سخن متوجه شدیم.

همکار کالامار به وی گفت که اعضای هیات عربستانی از عملکرد او در خصوص کشته شدن جمال خاشقجی، روزنامه نگار عربستانی انتقاد و خشم خود را نسبت به تحقیقات وی و نتیجه‌گیری‌هایش ابراز کردند.

همچنین مسئولان عربستانی ادعاهای بی اساسی را مبنی بر این امر مطرح کردند که کالامار اموالی را از جانب قطر دریافت کرده است.

زمانی که مسئولان سازمان ملل نیز نگرانی خود را نسبت به این تهدیدها ابراز کردند، سایر عربستانی‌های حاضر تلاش کردند تا به آنها این اطمینان را بدهند که این اظهار نظر نباید جدی گرفته شود.

تیم عربستانی اتاق را ترک کرد، اما آنطور که کالامار می‌گوید، آن مسئول عربستانی عالی رتبه در پشت اتاق ماند و همان تهدید را برای سایر مسئولان سازمان ملل در اتاق تکرار کرد. در همین حال، سازمان ملل، خواهان برخورد جدی با این تهدید علیه کالامار شد.

فرحان حق، معاون سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در کنفرانسی خبری گفت که چنین تهدیداتی باید جدی گرفته شود.

وی ادامه داد: تمامی مدافعان حقوق بشر از جمله کالامار قادر هستند که کار خود را بدون هیچ تهدیدی انجام دهند.

درخواست عراق برای گفت‌وگوی استراتژیک با آمریکا

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» بامداد چهارشنبه از درخواست عراق برای ازسرگیری گفت‌وگوهای استراتژیک با آمریکا خبر داد.

مقام‌های عراقی گفتند که دولت بغداد درخواستی رسمی به «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا داده تا تاریخی را برای ادامه دادن گفت‌وگوهای استراتژیک درباره روابط دوجانبه و همچنین خروج نظامیان باقی‌مانده آمریکایی از عراق تعیین کند.

آسوشیتدپرس در این باره نوشت: «این گفت‌وگوها در ماه ژوئن ۲۰۲۰ در زمان دولت دونالد ترامپ آغاز شد که در صورت ادامه پیدا کردن، اولین گفت‌وگوها در زمان بایدن خواهد بود که از ماه ژانویه روی کار آمده است. این گفت‌وگوها با هدف شکل دادن به آینده روابط آمریکا-عراق است.»

درخواست افغانستان برای آب در برابر نفت/ تهدید به قتل گزارشگر ویژه سازمان ملل از سوی عربستان/ درخواست عراق برای گفتگوی استراتژیک با آمریکا/ گفتگوی سه‌جانبه مصر، اردن و عراق/ دیدار وزیر خارجه قطر با رئیس جمهور عراق

سه مقام دولتی بغداد به این خبرگزاری گفتند که عراق اخیراََ درخواستی برای ازسرگیری این گفت‌وگوها با دولت آمریکا، به واشنگتن ارسال کرده است.

پیش از این، کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که گفت‌وگوهای استراتژیک با دولت عراق را از ماه آینده میلادی از سر می‌گیرد و در آن درباره حضور نیروهای ائتلاف در این کشور نیز صحبت خواهد کرد.

گفت‌وگوی سه‌جانبه مصر، اردن و عراق

گفتگوهای رسمی میان هیأت های عراقی و اردنی، در حالی در «امان» برگزار شد که هیأت مصری نیز از طریق ویدئو کنفرانس در این گفتگوها شرکت کرد.

بر اساس این گزارش، در این گفتگوها خالد بتال، وزیر برنامه ریزی عراق، از تمایل کشورش برای عملیاتی شدن تفاهماتی که بین سه کشور امضا شده بود، خبر داد. هیأت عراقی همچنین خواستار حضور تیم های فنی اردنی و مصری در عراق شد تا از مناطق و مراکزی که برای انجام پروژه های مطرح شده در تفاهمات در نظر گرفته شده مطلع شوند.

بررسی و آماده سازی نهایی توافقات برای جلسه سران سه کشور، از دیگر اقداماتی است که در گفت‌وگوهایی که در سطح وزیران در حال انجام است، دنبال می شود.

درخواست افغانستان برای آب در برابر نفت/ تهدید به قتل گزارشگر ویژه سازمان ملل از سوی عربستان/ درخواست عراق برای گفتگوی استراتژیک با آمریکا/ گفتگوی سه‌جانبه مصر، اردن و عراق/ دیدار وزیر خارجه قطر با رئیس جمهور عراق

پیش از این، «صخر دودین» سخنگوی دولت اردن اعلام کرد، کشورش میزبان جلسه پیگیری و هماهنگی درخصوص ساز و کار همکاری سه جانبه بین عراق، اردن و مصر است تا سه کشور بتوانند توافقاتی که در اجلاس اخیر سران سه کشور حاصل شده است، اجرایی کنند.

«دودین» در گفت‌وگویی مطبوعاتی با بیان این موضوع افزود: این نشست‌ها در سطح وزیران و در ادامه تلاش‌ها و نشست‌های سابق سه کشور برگزار می‌شود و هدف آن، تبدیل توافقات سه کشور به الگویی برای فعالیت مشترک در سطح جهان عرب است.

اوایل شهریور ماه ۹۹ مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق، عبدالله دوم پادشاه اردن، حسین عبدالله الثانی ولیعهد وی و عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر در سومین اجلاس سه جانبه که در امان برگزار می‌شد، حضور یافتند و یک توافق در خصوص تقویت همکاری اقتصادی، تجاری و سرمایه گذاری میان ۳ کشور اردن، عراق و مصر امضا کردند.

دیدار وزیر خارجه قطر با رئیس جمهور عراق

وزیر امور خارجه قطر در سفر رسمی، روز چهارشنبه وارد فرودگاه بین‌المللی بغداد شد.

به گزارش العربی الجدید، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، امروز پس از بیش از یک هفته از سفر فواد حسین، وزیر خارجه عراق به دوحه وارد بغداد پایتخت عراق شد.

احمد الصحاف، سخنگوی وزارت امور خارجه عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد، فواد حسین در فرودگاه بین المللی بغداد از همتای قطری خود استقبال کرد.

درخواست افغانستان برای آب در برابر نفت/ تهدید به قتل گزارشگر ویژه سازمان ملل از سوی عربستان/ درخواست عراق برای گفتگوی استراتژیک با آمریکا/ گفتگوی سه‌جانبه مصر، اردن و عراق/ دیدار وزیر خارجه قطر با رئیس جمهور عراق

وزیر خارجه قطر همچنین با برهم صالح، رئیس جمهوری عراق دیدار و در جریان این دیدار، نامه «تمیم بن حمد آل ثانی»، امیر قطر را دریافت کرد.

صالح در کاخ دار السلام بغداد با حضور «فواد حسین»، وزیر امور خارجه عراق از «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی»، وزیر امور خارجه قطر استقبال کرد.

در آغاز این دیدار، وزیر امور خارجه قطر سلام و درود امیر این کشور را به برهم صالح انتقال داد و نامه وی را تقدیم رئیس جمهوری عراق کرد که در آن از او دعوت رسمی برای سفر به قطر شده است.

دو طرف در این دیدار درباره مناسبات دوجانبه و راهکارهای تقویت آن در راستای منافع مشترک دو کشور و تحولات منطقه‌ای و بین المللی مورد اهتمام رایزنی کردند.

برهم صالح در ادامه تاکید کرد: کشورهای منطقه مسئولیت بزرگی در پشت سر نهادن بحران‌ها و تنش‌ها از رهگذر هماهنگی تلاش‌ها برای حمایت از گفت‌وگو و راهکار سیاسی به منظور حل مشکلات تلاش برای ثبات منطقه‌ای و مقابله با تروریسم و اندیشه‌های افراطی و نیز حمایت از فرصت‌های اقتصادی و تجاری و توسعه بر عهده دارند.

رئیس جمهوری عراق افزود: تضمین امنیت، ثبات و حاکمیت عراق، اصلی اساسی و مصلحتی مشترک برای امنیت و ثبات همه منطقه است.

از سوی دیگر، وزیر امور خارجه قطر بر تلاش و همکاری مشترک با همه طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای حفظ امنیت و ثبات منطقه تاکید کرد و اظهار داشت: قطر متعهد به حمایت از امنیت، ثبات و حاکمیت عراق و تقویت همکاری دوجانبه در زمینه‌های مختلف است.

قرار است وزیر امور خارجه قطر در پایان این سفر با فواد حسین، همتای عراقی خود در فرودگاه بغداد یک نشست مطبوعاتی برگزار کند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۱۰۱
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
اموزگار

بعضی ازکانالهای کثیف برای ایجاد اختلاف وبدبینی ملت ایران بسبت به برادران افغانی به دروغ گفتند اب در برابر نفت درحالیکه ایشان گفتند اگر ایران بیش از میزان قرارداد اب میخواهد درمقابلش به ما نفت بدهد اگر ایشان غیر از این میگفت دال برعدم اطلاع از قانون بود مگرمیشودرٔیس جمهور کشوری اینقدرکم اطلاع باشد

Hadi

آقا من صحبت‌های اشرف غنی را گوش کردم او گفت طبق قرارداد حق آبه ایران داده می‌شود ولی بیشتر از آن نیاز به گپ و گفتگو دارد این صحبت هم منطقی است

ناشناس

حداقل میگقتی تاجیکستان بی سواد. دری که در دربار ساسانیان هم تکلم میشده

ناشناس

چرا آنجا که در مورد حق مردم خوزستان و بردن همزمان آب و نفت بود چاپ نکردی؟

ناشناس

بدبخت تر از همه جا، مردم بیچاره و بی عرضه خوزستان هستند که هم آبش را بردند و هم نفتش را.

ناصر خسرو

هنگام مسابقات گذشته جهانی فوتبال، بر روی سکویی در یک مرکز خرید نشسته بودم و مسابقه ایران، و اگر اشتباه نکنم، اسپانیا را تماشا میکردم یه خورده جلوتر چند نفر پناهنده افغانستانی نیز این بازی را نگاه میکردند. گاهی دلهره آنها را هنگام بازی متوجه میشدم ولی نمیدانسم که برای تیم ایران است یا اسپانیا. تا اینکه تیم ایران اولین گل را دریافت کرد. انها آنچنان به وجد آمدند که از جایشان بلند شدند. حتی اهالی کشور محل سکونتم شگفت زده شدند چون نه قیافه شان و نه زبانی که هنگام مسابقه بدان سخن میگفتند، شبیه اسپانیایی بود!

سیستانی

نکنه بخاطر مردم سیستان از مردم لبنان و عراق و سوریه و بمن و ونزوئلا و کوبا و .... غافل بشیم و آنها خدای نکرده کمبودی داشته باشند
مردم سیستان اگر آب کم آوردند می توانند با سطل از دریای عمان بدارند

ناشناس

آب که سر بالا بره قورباغه هم ابو عطا میخونه

ناشناس

وقتی به لبنان و سوریه همین جوری نفت می دهیم پس در ازاي دریافت آب باید به افغانستان نفت بدهیم

ناشناس

یک راه برای ادب کردن افغانی ها کافی است

ناشناس

همین نیمچه امنیت عراقی ها ، مدیون حضور نیروی های آمریکاییست
اگر بایدن سربازان آمریکایی را بطور کامل از عراق بیرون بکشد، این کشور کانون ناامنی و هرج و مرج خواهد شد

ناشناس

ابهای جاری بین کشورها قوانین ومصوبات بین المللی ومعاهداتی دارد که باید از هردو طرف رعایت شود۔

ناشناس

ساندیسی ها کجا هستند تا در خصوص علل جسارت افغان ها توضیح دهند؟

ناشناس

یک اصطلاح هست میگه فلانی را خدا زده ولش کنید و این جمله بحدی تاثیر گذاره که پایان دهنده است بر خیلی از دعواها و منازعات و مشاجرات

ناشناس

ایران خط ریلی و ترانزیت کالاهای افغانی از طریق مسیر ایران رو بر افغانستان ببندد و شرط کند که اگرحق آب داد ما هم اجازه ترانزیت می دهیم. ایران منابع آبی زیادی دارد که باید بهینه استفاده کرد.

ناشناس

این بود عزت ما؟؟؟؟!!!!

داریوش

بهتر است رییس جمهور افغانستان نگاهی به ۴۰ سال خدمت مسولان به ایران بیاندازد بعد اظهار نظر کنه.

مهدی

امروز که عزم آبر رسانی از دریای جنوب به سمت استان های مصیبت زده شکل گرفته افغانستان هم که این سالها با بستن هیرمند به روی ملت ما سودای این پیشنهاد رو در سر داشت به تکاپو افتاده. کار رو یکبار برای همیشه تمام کنید و به این آشغال و به اون نکبت متکی نباشید و پس از اون اگر نفتی هم خواستن باید با خواهش از ما خریداری کنن.

ناشناس

تو رو خدا ببین به چه روزی افتادیم که افغانستان نیز برا ما شاخ شده

ناشناس

اگه اردغان بود الان سد و خودشونو‌بت خاک‌یکسان کرده بود !
کوروش بخواب و‌بیدار هم‌نشو !

ناشناس

پس کجایند ان سیاست مداران وایدئولوژیست ها

یاسرکردستان

جهت اطلاع بگم که خود ایران نیز در چند سال اخیر سیاست احصاء آبهای مشترک را در مرزهای سمت غربی در پیش گرفته/ چندین پروؤه سد سازی بر روی رودخانه های شهرستانهای سردشت و پیرانشهر در حال اجراست تا مسیر آب آنها به کردستان عراق قطع شود

مهدی

بازم نیست بهشون نفت بدهیم

ناشناس

من یه دانشجوی هستم و در مقطع دکتری دارم تحصیل می کنم و از ابتدا تا الان همیشه شهریه پرداز بودم ولی در دانشگاه ما شاید بیش از صد دانشجوی افغان وجود دارن که از بورسیه تحصیلی استفاده می کنند و این فقط در یکی از دانشگاه هاست و فقط این نیست، هزینه ای که مهاجران افغان به سیستم درمانی و حمل و نقل کشور وارد میکنند به مراتب بیشتر از اینهاست این رو باید اضافه کرد به سخاوتمندی ایرانی ها در واگذاری پیازچه های درجه یک زعفران به افغانستان و نحوه کاشت و پرورش اون که الان افغانستان رو در شمار صادرکنندگان موفق زعفران در جهان قرار داده، با این همه میبینید که دولت مردان افغان در کمال بی انصافی خواهان تشنگی ملت ایران و پرداخت نفت بابت آب هستند

ناشناس

جالبه جرف منطقی زده بشود منفی می خورد کسی مه احساسی حرف میزند و مشخصه حتی متن خبر را نخوانده مثبت می گیرد !!!!!

سیاوش

مسولان محترم کلاه خودتون بالاتر بگزارید

ناشناس

همین زبا دری که دارم مینویسم هدیه افغانی ها به فارس ها بوده. بهانه نیارین و بهشون احترام بذارین

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

پانطورکک،زبان دری زبان دربار ساسانیان بوده

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

میشه بگی کدوم افغانی ها؟

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

نیی از نظرات را مهاجران افغانستانی که مانند زالو به جان ایران افتاده اند نوشته اند منجمله همین نظر بی ارزش

ناشناس

ادعای اقتدار و عظمت میکنیم آنوقت افغانستان برامون گرو کِشی میکنه و شاخ وشونه میکشه

ناشناس

چقدر ما قدرت داریم

ناشناس

البته آنجور که متوجه شدم تاکید کرده که حق آبه ایران سر جایش هست و گفته برای آب بیشتر در برابر نفت هم حاضر به همکاریست

ایده آب در برابر نفت با توجه به کمبود آب در کشور و نیاز ما به آب و فراوانی نفت و همچنین کاهش اثرات تحریم نه فقط برای افغانستان بلکه با بقیه کشورهای همسایه ایده بسیار خوبیست و نباید احساسی برخورد کرد و باید مورد توجه قرار گیرد

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

افغانی برگرد به همون افغانستان و به ایرانی نگو چه ایده ای خوبه. برو اونجا اینقدر آب بخور تا دلت بترقه

ناشناس

باز هم مهاجر ستیزی مشتی بیسواد ودرج آن در تابناک .
دوران ریختن آب گوارای رایگان سد دوستی وچاه نیمه هامون برای ده میلیون نفر در شرق ایران کمک کمک تموم میشه .
وشاید یک علت حمایت طالبان وحمله به محافظین سدها همین تنگ نظری بوده

محمد
در پاسخ به ناشناس

شما که اینقدر اصرار داری که این پیامت رو تکرار کنی

سلطان

به افغانستان هم باج می‌دیم قبلاً اینطوری بود ..نبود

ناشناس
در پاسخ به سلطان

رفتیم یزد بچه افغانی ها شب چهارشنبه سوری ترک متور جیغ می کشیدند و توی کوچه های باریک ویراژ می دادند و مردم یزد از دست اونها شاکی و عصبی بودند
توی تهران جرات این رفتارها را ندارند
افغانی از در و دیوار شهر بالا می رفت

234

مسئولین دارند حرف از سال ۵۱ یک میزنند.

داریوش

درود
وقتی دولت ایران اینقدر ضعیف باشه وقتی خودمان در زمان خاتمی سد برای افغانستان بزنیم..حالا باید شاهد درشت گویی دولت افغانستان باشید
چرا این سدهای افغانستان را منفجر نمی کنید تا بفهمند قدرت موشکی یعنی چی

ناشناس
در پاسخ به داریوش

چه خوب شد خدا خرو شناخت وشاخ نداد

ناشناس

باز دم افغانی ها گرم که در مقابل نقت به ما آب می دهند. باقی دوستان که فقط مفت می خورند

majid

اشرف غني اصلا درخواست نكرد و با وقاحت كامل گفت ما به كسي آب مفتي نمي دهيم.البته بايد ديد چه وقت حرفش عوض ميشه

ناشناس

کجاش افغانستان درخواست کرده بود بجز اینکه تحکم کرده بود و گروگان گیری کرده بود. در مقابل باید ایران باید قضیه خط آهن رو منتفی کنه و افغانی ها رو هم به طور کامل بندازه بیرون برن آب بفروشن...

ناشناس

همین فرزندانی که بدنیا اوردیم از حق مسکن . کار . رفاه و... محرومند حالا به خیل بیچارگان هم اضافه کنیم. عجبا؟!!

ناشناس

هروقت.مسئولان .وطن را رها کرده وهمه امکانات وفکر وذکر شان کشورهای دیگر وکشور واقتصاد را درگیر ودشمنی باغرب واسرائیل وعربستان مصر امارات بحرین وبسیاری دیگر.........کرده اند باید همین طور باشد

ناشناس

سال ۱۳۵۱ این حق آب به توافق هم رسیده و امضا شده، در عوض ایران باید عملا هزینه درشت گویی غنی را از طریق گمرک و چابهار و برگرداندن شهروندان وی را گوشزد کند ...

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

35نفر بیسواد عامی به این نظر رای مثبت دادند دوستان گمرک چاهبهار منبع درامد ایران هست بااین بی عقلی وبااین سطح سواد رفتید بالای شاخه ای نشستید دارید بااره قطع میکنید

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

ناشناس ۱۱.۴۸ چرا باید میلیون ها مهاجم افغانی بیش از ۴۰ سال در ایران وبال گردن ایرانی ها باشند و از جیب ایرانی بخورند؟ تازه دزدی هایشان در ایران به کنار

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

ناشناس ۱۱.۴۱ برگرد به افغانستانت و اونجا اونقدر آب بخور تا بترقی. واسه چی اومده ای ایران و سربار مردم ایران شده ای حالا طلبکار هم هستی؟

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

گمرک که منبع درآمد خودتون هست و بنادرپاکستان نزدیک ترند به افغانستان .
هیرمند وهریرود کجاش در ایران جریان داره ؟چرا باید ۱۰ میلیون خراسانی وبلوچستانی با صدها کیلومتر فاصله آب افغانستان را دهها سال رایگان نوش جان کنند.

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

واقعا برات متاسفم متن را نخوانده اومدی قلدربازی عزیزم افغانستان گفت حق ابه ایران ازرود هیرمند بجایش محفوظ اگر بیشترازحق ابه اب میخواهید باید بمن نفت بدهی من هم اب حرف بدی نزده میتونی اب نخری ونفت ندهی مردم سیستان تو تشنه بمانند

ناشناس

چرا خبرنگار محترم باسواد از سد دوستی بر روی هریرود نمی گوید .
به جای تشکر از دهها سال آب رایگان ده میلیون نفر، بدهکار هم شدند

ناشناس

حاصل سیاست های نادرست همین است. 7 میلیون نفر از مردمانش در دوران بسیار سخت جنگی سالهاست در ایران مهمانند و برای دادن حق آب هیرمند به سیستان تشنه از ما نفت مجانی میخواهند. همسایه دیگر که با تحمیل جنگ هزاران میلیارد دلار( علاوه بر شهدا و جانبازان که ارزش گذاری ممکن نیست) به این مملکت آسیب زد و مابرای دفع شر داعش از کشورش هزینه های هنگفتی دیگری (شهدا که جای خود دارند) متقبل شدیم و حالا 37 کشور از داشتن ویزا معاف شده اند که ایران جزء انها نیست. واقعاً تا کی می خواهید به این روش باخت باخت باخت باخت ادامه بدهید. مسیرتان غلط است آنرا اصلاح کنید. اصرار بر ادامه مسیر غلط جهل مرکب است.

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

در سوریه هم حقمان را کف دستمان خواهند گذاشت
خواهیم دید

ببر بنگال
در پاسخ به ناشناس

آفرین

ناشناس

آدم اختیار آب خودش رو نداشت
هنوز تا صلح افغانستان و استفاده آب های خودش فاصله زیاد هست

ناشناس

دولت مرکزی افعانستان فقط حاکم نیمی از افغانستان هست که ناامن ترین کشور دنیاست.
چرا ایران از این کشور باید حرف شنود داشته باشد؟
ایران بیشتر از اروپا ثروت دارد. چرا باید اینطوری باشیم؟

ناشناس
در پاسخ به ناشناس

چون آقایانی که در حال حاضر در راس دولت هستند...!

ناشناس

نفت در برابر آب نشنیده بودیم که به لطف این دولت ...

رحیم

عربستان سعودی با موضع های تند و آتش آفروزش نتوانست عراق را از ایران اسلامی جدا کند و حالا نوبت مصر و اردون و قطر غیر مستقیم درحال سوق دادن عراق به سمت ائتلاف غربی هستند تا بتوانند شاید از این راه قرارداد صلح عراق و اسرائیل را تضمین کنند و با این وزیر جدید عراق زمینه کمابیش تنظیم شده است ولی به یاری ایران اسلامی جلوی این فاجعه گرفته می شود

ناشناس
در پاسخ به رحیم

به همین خیال باش

علی بشروی

ایران میتواند تعداد زیادی چاه عمیق در امتداد مرز ایران و افغانستان حفر کند و آب آن را به دشت مجاور در پایین دست منتقل کند این از حقوق مسلم ایران و اختیارات سرزمینی ماست .

ناشناس
در پاسخ به علی بشروی

دو کار میشه کرد با زدن چاههای عمیق سفره های زیر زمینی را خالی و آب ان را به دریاچه هامون خدا را شکر شیب به طرف ایرانه دوم آب دریای عمان را مستقیم با لولهای بزرگ آورد تو منطقه تا دیر نشده

الهیار

عراق به زودی شاهد پیشرفت و ازادی خواهد بود.
اما سوال اینجاست چرا در بین این همه برنامه وقتی را هم برای دیدار با مقامات ایرانی قرار نمی دهد؟

ناشناس

انزوای ایران با این وضع اقتصادی به نفع مردم و کشور نیست
حتی افغانستان هم شاخ و شونه می کشه
مسئولین حواسشان به کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مردم خسته اند . و عصبانی

ناشناس

حتی افغان ها هم فهمیدن که میشه از ایران کند
همه کشورها در حال همکاری با هم هستند ما هم به فکر فرزند آوری.

همه دولت ها به فکر رفاه ملت خود و دولت ما هم به فکر رفاه خود و مردم کشورهای دیگر.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.