پایان ناکامی شخصی فوق ستاره کره‌جنوبی مقابل دروازه ایران

کد خبر: ۱۰۸۱۸۰۰
|
۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۰ 13 October 2021
|
3884 بازدید

دیدار با ایران، هرگز برای سون هیونگ مین خوب پیش نرفته بود. او در 6 تقابلی که با ایران داشت، دست خالی زمین بازی را ترک کرده بود. تجربه 4 شکست تلخ و بسنده کردن به 2 تساوی، ماحصل جدال های ستاره تاتنهام با ایران بود.

اما این بازیکن بالاخره موفق شد دروازه ایران را باز کند. او پس از 520 دقیقه تقابل در 6 دیدار گذشته، موفق به گلزنی شد تا طلسم ناکامی هایش را برابر ایران بکشند و به نخستین گل خود دست پیدا کند. البته این گل، منجر به پشت سر گذاشتن یک ناکامی دیگر برای این بازیکن شد.

پایان ناکامی شخصی فوق ستاره کره‌جنوبی مقابل دروازه ایران

گلزن سون هیونگ مین در دو مسابقه متوالی با لباس تیم ملی کره جنوبی بعد از بیش از سه سال رخ داده است. آخرین بار این ستاره 29 ساله در دیدارهای مرحله گروهی جام جهانی 2018 روسیه برابر مکزیک و آلمان در دو مسابقه پیاپی دروازه رقبای کره جنوبی را باز کرده بود.

سون پس از آنکه در سومین دیدار کره جنوبی از مرحله مقدماتی جام جهانی دروازه سوریه را باز کرده بود، موفق شد به ایران نیز گل بزند تا پس از گذشت بیش از 3 سال، در 2 دیدار ملی متوالی گلزنی کند

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟