رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرآتش سوزی دو فروند نفتکش در تنگه هرمز
4بازدید
۰

مدیرعامل بنیاد احسان خبرداد:

اعزام گروه‌های امدادی و ارسال اقلام اضطراری به استانهای درگیر سیل و آبگرفتگی توسط ستاد اجرایی فرمان امام

اعزام گروه‌های امدادی و ارسال اقلام اضطراری به استانهای درگیر سیل و آبگرفتگی توسط ستاد اجرایی فرمان امام
 
درپی بارش‌های اخیر در استان‌های جنوبی و وقوع سیل و آبگرفتگی در چندین شهر و روستا، اقدامات امدادی ستاد اجرایی فرمان امام ازطریق بنیاد احسان درحال انجام است.
 
مدیرعامل بنیاد احسان با اعلام این خبر گفت: اقدامات امدادی بنیاد احسان از ابتدای هفته در 5 استان درگیر با سیل آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
 
سعید سلیمانی افزود: تاکنون اقدامات حمایتی بنیاد احسان در 5 استان خوزستان، فارس، سیستان‌وبلوچستان، کرمان و هرمزگان آغاز شده و ضمن اعزام نیروهای امدادی اقلام امدادی مانند چادر، پتو و بسته‌های پروتئینی و غذای خشک نیز به این استان‌ها ارسال شده است. 
 
وی ادامه داد: آشپزخانه سیار احسان نیز در این استان‌ها مستقر شده و تاکنون روزانه بیش از 15 هزار پرس غذای گرم در بین مردم آسیب‌دیده از سیل توزیع شده است.
 
سلیمانی درخصوص اقدامات پیشگیرانه این بنیاد در شهرستان شادگان نیز گفت: همچنین با توجه به پیش‌بینی‌ها از ادامه روند بارش‌ها اقدامات پیشگیرانه لازم از جمله ایجاد سیل‌بند، تعمیر سیل‌بندهای قدیمی و تغییر مسیرهای آب با بیل مکانیکی هم آغاز شده که از آسیب رسیدن به 1500 خانوار و 8 هزار میلیارد ریال خسارت جلوگیری خواهد کرد.
 
{$sepehr_album_45816}

آبگرفتگی

آبگرفتگی
آبگرفتگی
آبگرفتگی
آبگرفتگی
آبگرفتگی
آبگرفتگی
آبگرفتگی
آبگرفتگی
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.