رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکوروش زارعی درگذشت
4بازدید
۰

ساپینتو شکایت کرد!

ریکاردو ساپینتو که اخیراً با امضای قراردادی دو ساله به طور رسمی هدایت تیم فوتبال استقلال را برعهده گرفت، از یک باشگاه برزیلی که پیش از این به عنوان سرمربی در آن مشغول به کار بود، به فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) شکایت کرد.

بر اساس گزارش‌ سایت برزیلی «گلوبو اسپورت»؛ ساپینتوی 49 ساله به دلیل دستمزدهای معوقه از باشگاه واسکودوگاما به فیفا شکایت کرده است.

طبق این گزارش؛ این مربی پرتغالی در طول سه ماه حضورش روی نیمکت این تیم برزیلی، بین ماه‌های اکتبر تا دسامبر 2020 دستمزدی از این باشگاه دریافت نکرده و به هیمن خاطر به فیفا شکایت کرده است. ساپینتو در مجموع در 15 بازی هدایت واسکودوگاما را برعهده داشت که تنها 3 برد با این تیم برزیلی کسب کرد.

«گلوبو اسپورت» در ادامه گزارش خود آورده است؛ ساپینتو و دستیارانش تلاش کردند تا اوضاع را به صورت دوستانه حل کنند، اما نتیجه‌ای نداشت و او در نهایت تصمیم گرفت برای گرفتن حقش به فیفا شکایت کند. بدهی باشگاه واسکودوگاما به ساپینتو و دستیارانش  1.4 میلیون رئال برزیل (260 هزار یورو) است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.