رئیس‌جمهور آرژانتین عضویت در بریکس را رد کرد

رئیس‌جمهوری آرژانتین از اقدام برای پیوستن به پیمان اقتصادی بریکس عقب کشید.
کد خبر: ۱۲۱۲۸۰۷
|
۰۸ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۰ 29 December 2023
|
8070 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، «خاویر میلی»، رئیس‌جمهوری جدید آرژانتین امروز (جمعه) در نامه‌ای به «ولادیمیر پوتین» و «شی جینپینگ»، همتایان روس و چینی خود به صورت رسمی اعلام کرد که قصد عضویت در گروه بریکس را ندارد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، میلی چندین روز قبل این نامه را به رهبران روسیه و چین ارسال کرده و همچنین رهبران آفریقای جنوبی، برزیل و هند را نیز از تصمیم خود مطلع کرده بود.

خاویر میلی ۵۳ ساله، سیاستمدار راست افراطی آرژانتینی است که به «ترامپ آرژانتینی» معروف است. او چهره‌ای پوپولیست و انزواگرا (پروتکشنیست) است که دارای عقاید و ایده‌های جنجالی، چون جایگزینی دلار با پول ملی (پزو)، فروش آزادانه اسلحه و فروش قانونی اعضای حیاتی بدن بوده و در رقابت‌های انتخاباتی کشورش با نمایش عملکردی بهتر از انتظارات، ۵۶ درصد آرا را به خود اختصاص داد.

گروه بریکس که متشکل از بزرگ‌ترین اقتصادهای درحال‌توسعه جهان - یعنی چین، هند، روسیه، برزیل و آفریقای جنوبی - است، نشست امسال خود را در اوایل شهریور در آفریقای جنوبی برگزار کرد. در این نشست، از عربستان، امارات، ایران، اتیوپی، مصر و آرژانتین دعوت شد تا به عضویت این گروه درآیند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟