وزیر خارجه عربستان و باقری تلفنی رایزنی کردند

سرپرست وزارت خارجه کشورمان و وزیر خارجه عربستان سعودی تلفنی درباره تقویت روابط دوجانبه رایزنی کردند.
کد خبر: ۱۲۴۰۱۴۲
|
۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۵ 30 May 2024
|
2031 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، وزارت خارجه عربستان سعودی امروز پنجشنبه اعلام کرد که فیصل بن فرحان، وزیر خارجه این کشور با علی باقری کنی، سرپرست وزارت خارجه ایران تماس تلفنی داشته است.

بنا به بیانیه وزارت خارجه عربستان سعودی، این تماس از سوی باقری انجام شده و و طی آن، دو طرف درباره روابط دوجانبه و راه های تقویت آن و همچنین تحولات منطقه ای و بین‌المللی رایزنی کردند.

وزیر خارجه عربستان که هم اکنون در پکن به‌ سر می‌برد، بار دیگر خواستار برقراری آتش بس دائمی در نوار غزه و تضمین ورود کمکهای بشردوستانه شد.

جنگ رژیم اسرائیل علیه نوار غزه وارد روز 237 شده و طی این مدت بیش از 36 هزار غیرنظامی که عمدتا زن و کودک هستند، به شهادت رسیده اند. سرپرست وزارت خارجه کشورمان در راستای توقف این جنگ رایزنی‌هایی با همتایان خود در منطقه اخیرا داشته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟