مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
داریک صفحه خبر
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

حزب الله ترور فرمانده خود را رسما تکذیب کرد

حزب الله رسما شکست رژیم اسرائیل در ترور فرمانده ارشد خود را اعلام کرد.
کد خبر: ۱۲۶۱۴۷۸
|
۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۸ 23 September 2024
|
2735 بازدید
                              حزب الله ترور فرمانده خود را رسما تکذیب کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، جنبش مقاومت اسلامی لبنان طی بیانیه‌ای ادعای رسانه‌های رژیم اسرائیل در ترور «علی کرکی»، از فرماندهان ارشد این جنبش را تکذیب کرد.

حزب الله لبنان در این بیانیه تأکید کرده است: در واکنش به ادعا‌های دشمن صهیونیست مبنی بر ترور برادر مجاهد علی کرکی، ما تأکید داریم که حال این برادر عزیر و فرمانده مجاهد حاج علی کرکی، خوب بوده و به حول و قوت الهی، در صحت کامل به سر می‌برد و به مکان امن منتقل شده است».

ضاحیه بیروت امشب هدف حمله هوایی رژیم اسرائیل قرار گفت. رادیو ارتش رژیم اسرائیل ساعاتی پیش گزارش داد که هدف حمله این رژیم به ضاحیه بیروت، «علی کرکی»، فرمانده ارشد حزب الله بوده است.

علی رغم این ادعاها، خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بیروت ابا حضور در محل حمله گفت کهد که عملیات ترور علی کرکی از فرماندهان ارشد حزب الله شکست خورده است.

صهیونیست‌ها علی کرکی را فرد شماره سه حزب الله و همتراز با شهیدان ابراهیم عقیل و فؤاد شکر دانستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 رژیم اسرائیل در حملات امروز خود، صدها  حمله هوایی به لبنان انجام داده است. وزارت بهداشت لبنان در آخرین آمار خود اعلام کرد که در اثر حملات امروز رژیم اسرائیل به این کشور،  356 شهید و 1246 زخمی شده‌اند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟