انریکه مورا: مذاکره مثبتی با مقامات ایرانی داشتم

انریکه مورا معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از مذاکرات مثبت با طرف ایرانی خبر داد و گفت: گفتگو‌های مثبتی با مجید تخت‌روانچی، معاون وزیر خارجه و کاظم غریب آبادی، معاون حقوقی وزارت خارجه ایران داشتم.
کد خبر: ۱۲۷۴۶۵۴
|
۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۰ 29 November 2024
|
2103 بازدید

انریکه مورا: مذاکره مثبتی با مقامات ایرانی داشتم

انریکه مورا، معاون جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از گفتگوهای سازنده با طرف‌های ایرانی خبر داد. 
 
به گزارش تابناک به نقل از عصرایران؛ بر این اساس، مورا در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در این باره نوشت: من گفتگوهای مثبتی با مجید تخت روانچی، معاون وزیر خارجه و کاظم غریب آبادی، معاون حقوقی وزارت خارجه ایران داشتم. 
 
وی افزود: در این دیدار گفتگوهای مثبتی درباره همکاری‌های ایران با روسیه، تنش‌های فعلی در خاورمیانه و اهمیت جلوگیری از تشدید تنش‌ها، و نیز مسائل حقوق بشری مطرح شد. 
 
پیش از این اقدام یکجانبه تروئیکای اروپایی در تصویب قطعنامه در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی باعث انتقاد جدی تهران شده بود اما اکنون بروکسل در تلاش است گفتگوهای دیپلماتیک میان دو طرف در زمینه‌های مختلف از سر گرفته شود.

انریکه مورا: مذاکره مثبتی با مقامات ایرانی داشتم

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟