به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین، دلمه سیب زمینی یک غذای ساده با کاربرد چندگانه است؛ می توانید این غذا را به عنوان یک وعده غذایی کامل در نظر بگیرید و یا در دورهمی های خودمانی و مهمانی های خانوادگی در کنار غذای اصلی در سفره قرار دهید تا رنگ و لعاب بیشتری به میز پذیرایی شما بدهد.
طرز تهیه این دلمه کمی با دلمههای دیگر مثل دلمه برگ انگور یا دلمه برگ کلم متفاوت است و جالب اینکه بسیاری از کودکان طعم آن را می پسندند و به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه از مادرشان می خواهند که آن را تهیه کند.
۸ عدد سیب زمینی
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۱ حبه سیر
نمک و فلفل به مقدار لازم
۱ عدد فلفل دلمهای
۱۰ عدد قارچ
۲عدد گوجه
پنیر پیتزا به مقدار کافی
۲ پیمانه آب
۲ قاشق غذاخوری رب
نمک و فلفل به مقدار کافی
۱- ابتدا سیب زمینیها را پوست گرفته و با کمک قاشق یا ابزار مخصوص وسط سیب زمینی را خالی کنید؛ سپس داخل یک تابه مقداری روغن ریخته تا داغ شود و بعد سیب زمینیها را داخل روغن داغ خوب سرخ کنید.
۲- در گام بعدی باید مواد داخل دلمه را آماده کنید؛ ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کرده و داخل تابه تفت دهید؛ وقتی سبک شد، سیر پوره شده را به همراه گوشت چرخکرده به آن بیفزایید و به همراه نمک و فلفل سیاه افزوده و تفت دهید، تا گوشت تغییر رنگ دهد.
۳- قارچ اسلایس شده و فلفل دلمه نگینی را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود در انتها گوجه فرنگی را به شکل مکعبی ریز خرد کره و با مواد تفت داده تا همه کاملا نرم و یکدست شوند.
۴- داخل سیب زمینی را با مواد آماده شده پر کرده و خوب فشرده کنید تا در حین پخت از سیب زمینی بیرون نریزد.
۵- کف ظرف مخصوص فر را چرب کرده و سیب زمینی های آماده شده را داخل آن بچینید؛ روی سیب زمینی ها پنیر پیتزا بریزید.
۶- موادسس دلمه را آماده کنید و بگذارید کمی روی حرارت بجوشد و رقیق شود؛ سپس سس را روی سیب زمینی ها بریزید تا کف ظرف را پر کند.
۷- فر را تا دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و سیب زمینی ها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.