رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرنگاهی به کارنامه هنری مرحوم کوروش زارعی؛ از «لاوی» یوسف پیامبر تا سال‌ها حضور در صحنه تئاتر
6بازدید
۰

ویروس ویکی‌لیکس هم آمد!

نفوذگران با سوءاستفاده از اخبار گوناگون مرتبط با سایت جنجالی ویکی‌لیکس، نوعی ویروس طراحی و منتشر کرده‌اند.

در حالی که این روزها حمله هکرهای موافق و مخالف ویکی‌لیکس، به سوژه‌ای جنجالی تبدیل شده است، شرکت امنیتی سیمانتک نسبت به ظهور ویروس جدیدی که سعی دارد از این فضای پرهیاهو سوءاستفاده کند هشدار داد.

به گزارش ایتنا به نقل از وی‌تری، این بدافزار سعی می‌کند با بهره‌گیری از ترفندهای مهندسی اجتماعی خود را تکثیر کرده و قربانیان بیشتری را به دام اندازد.

بنا به گفته سیمانتک بدافزار یادشده در یک فایل PDF جاخوش کرده و از طریق ایمیل گسترش می‌یابد.

این ایمیل که در آن از عنوان WikiLeaks استفاده شده، به ظاهر اطلاعات بیشتری از اسناد افشاشده ویکی‌لیکس را در بر دارد که کاربر برای مطالعه آنها باید فایل PDF پیوست ایمیل را دانلود کند.

دانلود این فایل آلوده همان و ویروسی شدن رایانه کاربر کنجکاو همانا!



ww002.JPG


بر اساس این گزارش هرچند تاکنون عملکرد دقیق این بدافزار مشخص نشده است ولی به نظر می‌رسد هکرها با طراحی این ویروس، بیشتر درصدد دستیابی به اطلاعات نام کاربری و کدرمز افراد هستند.

سیمانتک در سایت خود با اشاره به جزئیات فنی این حمله ویروسی، از کاربران خواسته است در صورت دریافت چنین ایمیلی، بر فایل پیوست آن کلیک نکنند.

به گزارش ایتنا، نصب و به‌روزرسانی ضدویروس بر رایانه‌ها همواره سد محکمی در برابر مبتلا شدن رایانه‌ها و شبکه‌ها به چنین آلودگی‌ها محسوب می شود.

 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.