رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرآیزنکوت رسما مأمور تشکیل کابینه شد
5بازدید
۰

در بیست و دومین «ساعت صفر» خواهید شنید؛

شیفت بندی سخنان روحانی توسط یک روزنامه / کنایه جوانفکر به مدعی فساد 700 میلیون دلاری / گشت ارشادِ کیش، سختگیرتر از گشت ارشاد تهران / اهالی رسانه ;لطفا نظافت را رعایت فرمایید! / سفره دل کی‌روش باز شد / وقتی کارتن خوابها هم از بی‌برنامگی شاکی می‌شوند

«ساعت صفر» زمانی است برای شنیدن ناشنیده ها. «ساعت صفر» برای کسانی است که وقت خواندن ندارند، ولی وقت شنیدن دارند و علاقه دارند مهمترین و جذاب ترین اخبار را در کمترین زمان بشنوند. پس هم اکنون اخبار را با روایت «تابناک» بشنوید.

شیفت بندی سخنان روحانی توسط یک روزنامه / کنایه جوانفکر به مدعی فساد 700 میلیون دلاری / گشت ارشادِ کیش، سختگیرتر از گشت ارشاد تهران / اهالی رسانه ;لطفا نظافت را رعایت فرمایید! / سفره دل کی‌روش باز شد / وقتی کارتن خوابها هم از بی‌برنامگی شاکی می‌شوند
شیفت بندی روحانی توسط یک روزنامه / کنایه جوانفکر به مدعی فساد 700 میلیون دلاری / گشت ارشادِ کیش، سختگیرتر از گشت ارشاد تهران / سخنانی که باید اهالی رسانه بشنوند / سفره دل کیروش باز شد / وقتی کارتن خوابها هم از دست مسوولین شاکی می شوندبرای رفع مشکلات محیط زیست«اخبار جذاب و مهم چه اخباری بودند؟ خبرسازان چه کسانی بودند؟ چگونه باید در کمترین زمان، در جریان مهمترین اخبار قرار گرفت؟»؛ این ها سؤالاتی است که تابناک در نظر دارد با راه اندازی بخش تازه ای به نام «ساعت صفر» به آنها پاسخ دهد. این بخش یک بسته صوتی خبری شامل مهمترین و جذاب ترین اخبار است.

سعی بر این است در این بسته صوتی، اخباری که کمتر بیان می شوند یا اصلا بیان نمی شوند و مورد توجه قرار نمی گیرند، در بیانی تازه و در کمترین زمان و با تحلیلی متفاوت به مخاطبان ارائه شود. «تابناک» ضمن تشکر و قدردانی از همراهی همیشگی مخاطبان خود، پذیرای نظریات، اخبار، گزارش ها و پیام های صوتی مخاطبانش برای انعکاس در «ساعت صفر» خواهد بود. مخاطبان می توانند مطالب خود را به zerotime@tabnak.ir ارسال نمایند.

برای شنیدن بیست و دومین بسته صوتی «ساعت صفر» با ما همراه باشید.

{$sepehr_media_525218_550_350}

دانلود با کیفیت 256

دانلود با کیفیت 128

دانلود با کیفیت 64


Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.