رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرنگاهی به کارنامه هنری مرحوم کوروش زارعی؛ از «لاوی» یوسف پیامبر تا سال‌ها حضور در صحنه تئاتر
0بازدید
۰

این نمک‌ها غیرمجازند

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی برخی نمک‌های واحدهای تولیدی مواد غذایی را که به دلیل جعل یا فاقد اسناد بهداشتی اداره کل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو بودند را اعلام و آنها را غیرمجاز عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، نمک با نام‌های تجاری آرمان، هستی، بلوط، دی، صدف، نمک تصفیه شده یددار دانه دانه و نمک شرکت نمک رادمهر با نام تجاری رادمهر به دلیل جعل مدارک بهداشتی مورد نظر اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو غیر مجاز هستند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین با نام بردن از نمک‌های روحی و نمک یددار الماس به دلیل عدم دارا بودن مجوزهای بهداشتی از افرادی که محصولات معرفی شده را در سطح عرضه مشاهده می‌کنند خواست تا روابط عمومی سازمان غذا و دارو، معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور یا نیروی انتظامی را مطلع کنند تا نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، شماره تلفن 66405569 آماده دریافت اطلاعات درباره عرضه فرآورده‌های غیرمجاز است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.