رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرآتش سوزی دو فروند نفتکش در تنگه هرمز
8بازدید
۲۱۲

فوتونیوز تابناک

پورمختار: وزارت اطلاعات یا اطلاعات سپاه این پیام رسان را رصد کند بهتر است یا موساد و سیا؟/افتتاح جشنواره فیلم کن با نمایش جدیدترین ساخته اصغر فرهادی

اطلاعات پیامتان را رصد کند بهتر است یا موساد؟

امروز روز پرخبر دختران ایرانی‌تبار در آمریکا بود. یکی به عنوان معاون وزیر به کابینه ترامپ راه یافت و دیگری با اسلحه به دفتر مرکزی یوتیوب رفت و به روی مردم آتش گشود و سپس خودش را کشت. علاوه بر این اما ماجرای فیلترینگ تلگرام همچنان خبر داغ و اول این روزهاست و اظهارنظرهای متفاوتی از سیاسیون درباره آن می‌شنویم. مثل آنچه آقای پورمختار در باره پیام‌رسان‌های داخلی گفته و در تیتر می‌خوانید.

مقداد امیری- امروز روز پرخبر دختران ایرانی‌تبار در آمریکا بود. یکی به عنوان معاون وزیر به کابینه ترامپ راه یافت و دیگری با اسلحه به دفتر مرکزی یوتیوب رفت و به روی مردم آتش گشود و سپس خودش را کشت. علاوه بر این اما ماجرای فیلترینگ تلگرام همچنان خبر داغ و اول این روزهاست و اظهارنظرهای متفاوتی از سیاسیون درباره آن می‌شنویم. مثل آنچه آقای پورمختار در باره پیام‌رسان‌های داخلی گفته و در تیتر می‌خوانید.

پورمختار: وزارت اطلاعات یا اطلاعات سپاه این پیام رسان را رصد کند بهتر است یا موساد و سیا؟/

پس از تایید سنای آمریکا، «نازک نیک اختر» کار خود را به عنوان معاون وزیر بازرگانی در زمینه «صنعت و تجزیه ‌و تحلیل» آغاز کرد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پورمختار: وزارت اطلاعات یا اطلاعات سپاه این پیام رسان را رصد کند بهتر است یا موساد و سیا؟/
«همه می دانند»، جدیدترین ساخته اصغر فرهادی با بازی «پنه لوپه کروز» و «خاویر باردم» به عنوان فیلم افتتاحیه هفتادویکمین جشنواره فیلم کن انتخاب شد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پورمختار: وزارت اطلاعات یا اطلاعات سپاه این پیام رسان را رصد کند بهتر است یا موساد و سیا؟/

سردار محمدعلی جعفری در دیدار نوروزی فرماندهان، مسئولین، کارکنان حوزه مرکزی و رده های سپاه مستقل در تهران: طراحان آشوب‌های دی‌ماه درصدد بودند خط آشوب و فتنه آفرینی را تا ۲۲ بهمن‌ماه دنبال کنند. ضد انقلاب و منافقین با حمایت دشمنان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای نظام و ملت ایران برنامه‌های مفصل و پیچیده ای را به زعم خود برای تمام کردن کار جمهوری اسلامی ایران تدارک دیده بودند که با سد مستحکم هوشیاری و بصیرت مردم مواجه شدند.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حمله با نارنجک دست‌ساز به آرامگاه فردوسی

محمدعلی پورمختار درباره اینکه شائبه رصد پیام رسان های داخلی توسط وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه وجود دارد گفت: بر فرض اینکه اطلاعات یا اطلاعات سپاه این پیام رسان را رصد کند بهتر است یا موساد و سیا و ... ؟/خبرآنلاین

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حمله با نارنجک دست‌ساز به آرامگاه فردوسی

عده‌ای ناشناس با نارنجک‌های دست‌ساز به کتیبه‌های آرامگاه فردوسی آسیب زدند.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

روحانی کم‌حوصله‌‌ترین رئیس‌جمهور است

عبد‌الله ناصری: در مقایسه با 4 رئیس‌جمهور گذشته آقای روحانی رئیس‌جمهور کم حوصله‌ای است و در سطح بالای مدیریتی کم‌حوصله بودن نمره بالایی ندارد. امروز پس از 5 سال آقای روحانی باید ارزیابی روشنی از تک تک دولتمردان خود داشته باشد که من معتقدم ندارد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یک ایرانی‌تبار عامل حمله به دفتر مرکزی یوتیوب

تصویری از نسیم نجفی اقدم ایرانی‌تبار و ۳۹ ساله که گفته می‌شود عامل تیراندازی یوتیوب است. بامداد امروز نسم اقدم به حمله به دفتر مرکزی یوتیوب در کالیفرنیا اقدام به تیراندازی کرد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

روحانی کم‌حوصله‌‌ترین رئیس‌جمهور است

رونالدو در یک شب استثنائی دو گل از سه گل رئال برابر یوونتوس را به ثمر رساند. گل دوم او در این شرایط استثائی به ثمر رسید.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۳۱ ۰۵:۰۸

فقط یک کلام انشالله خدا صاحب حقیق مارو ما روبرسونه

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۳۱ ۰۵:۰۷

تابناک عزیز من الان نطرمو فرستادم اگر میخوان بعد بهم گیربدن چاپ نکن بحث من تحلیلی حقیقی از وضعیت فعلی وعلت روانشناسانه صحبتهای مردم بود اما ممکنه به مذاق اقایون خوش نیاد.

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۰ ۱۲:۵۹

آقایون و خانومایی که میگین موساد و سیا شنود کنن بهتره و اطلاعات بگیره ول نمیکنه و اونا دستشون بهمون نمیرسه ولی اطلاعات میرسه. میشه لطف کنید و بگید چند بار از اطلاعات بهتون زنگ زدن یا احضار شدید تا مثلا در مورد فلان کارتون توضیح بدید؟

مرادی۱۳۹۷/۰۱/۱۹ ۰۹:۲۴

به نظرم دسترسی به پیام های رد وبدل شده در هر پیام رسان و چت و ایمیلی، داخلی باشد یا خارجی، برای نیروهای اطلاعاتی یکی از ساده ترین کارهاست.(به عبارت دیگر، برای آنها تلگرام،سروش، واتساپ و ... هیچ فرقی ندارد. اگر بخواهند دسترسی پیدا کنند، می توانند.)

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۹ ۰۸:۱۲

ایا شما تلگرام را فیلتر کنید پیام رسان داخلی را جای گزین ان کنید .

نادر۱۳۹۷/۰۱/۱۹ ۰۴:۵۲

شما الان مطمئن هستید سخت افزار گوشی و چیپ ست های کامپیوتری و موبایل ها قابلیت جاسوسی ندارن؟ اینارو چطور می سازید؟ برنامه می سازید با چی کامپایل میکنید؟ کامپایلر ها قابلیت جاسوسی ندارن؟ همه کد ها از قبل براشون معلومه. خوشحالید تلگرام فیلتر میکنید. اون چیپ ها رو چیکار میکنید. الان باور کنیم مشکل امنیت تلگرامه. یه توضیحی درباره جا و مکان سرورها و امنیت پیام رسان داخلی حداقل بدید. اگه یه نفر دزدی کرد که دلیل نمیشه ما هم دزدی کنیم. اونا اطلاعاتی که بخوان با واسطه یا بی واسطه ی تلگرام یا هر برنامه دیگری بدست میارن. فقط راهشون سختتر ممکنه بشه. مهم اینه کل مردم کشور آسیب پذیر نباشن و اعتمادشون به هموطنان از دست نره, اینطوری توطئه هیچ دشمنی راه به جایی نمی بره. حالا هی بخوان اطلاعات بدزدن و جاسوسی کنن. به اینکه مشوق همدلی مردم باشن فقط بذر ناامیدی می کارن.

علی رضا۱۳۹۷/۰۱/۱۸ ۱۵:۰۹

آقای پور مختار اطلاعات کامپیوتری ضعیفی دارید. سیتم عامل گوشی تمام مقامات و ملت ایران یا متعلق به apple است یا google پس کل اطلاعات کلیه افراد مملکت توسط سیا و با اجازه سیا توسط موساد قابل دسترسی و سئ استفاده است.

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۸ ۱۰:۵۶

شاید میخواهند بدبختیهایمان را رصد کنند که چقدر بدبخت بیچاره ایم

آریو برزن۱۳۹۷/۰۱/۲۱ ۰۹:۱۲

یعنی نمی دونن؟

رئالیست۱۳۹۷/۰۱/۱۷ ۱۲:۳۰

"ایشان" توجه ندارد که اگر دو پیام رسان فیلتر شوند بازهم مردم به پیام رسان‌های بومی اعتماد نخواهند کرد

مرادی۱۳۹۷/۰۱/۱۷ ۱۱:۲۴

اگر در کشور ایران زندگی کنی و یک فرد عادی باشی، سرویس های اطلاعاتی غرب احتمالا" با شما کاری نداشته باشند.

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۸ ۱۹:۴۸

اما سرویس های داخلی از رفتگر گرفته تا فعال محیط زیست و استاد دانشگاه را عامل غرب می دانند!!!!!

دهه هفتادی۱۳۹۷/۰۱/۱۷ ۰۶:۱۸

خدا وکیلی من حاضرم کلید خونم رو بدم دست سیا و موساد

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۷ ۰۵:۴۷

من موساد زو ترجیه میدم.

محمد۱۳۹۷/۰۱/۱۷ ۰۲:۰۵

بسی رنج بردم در این سال سی اینم دستمزدش!
ای کاش فردوسی بزرگ هم رفته بود ترکیه ای جایی مرده بود

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۷ ۰۱:۳۴

آقای پور مختار شما ترجیح میدین

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۲۲:۳۸

موساد رصد کنه بهتره نه مشکلی برای من پیش میاد نه کشورم. دوستان عزیز خودمون رصد کنن فردا بخوام جایی استخدام شم همین چت هام بهونه میشه برای رد شدنم از گزیرنش (تازه این بهترین حالتشه)

جاسم۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۲۱:۳۴

سیا چک کنه چیزی براش نداره، شما چک کنی ازش پرونده میسازی

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۹:۱۰

اقاي بورمختار يكماه پيش هم فرمايش كرده بودند در ميان نظامي ها تنها سپاهي ها هستند كه مديريت راخوب مي فهمند وبايد رييس جمهور اينده سپاهي باشد.من ترجيح مي دهم اطلاعات كشور تنها در دست وزارت اطلاعات باشد چون وزارت اطلاعات زير مجموعه دولت است ودولت هم منتخب مردم است

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۷ ۱۳:۳۷

واقعا باور داری دولت منتخب مردمه؟

مرادی۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۹:۰۷

بنده معتقدم که رصد اطلاعات افراد توسط موساد و سیا بستگی به اعتبار اشخاص دارد. یعنی کسی که از منظر انها دارای اعتبار نباشد رصد اطلاعات آنها مهم نیست و برعکس افرادی که اطلاعات آنها برای موساد و سیا مهم باشد در رصد اطلاعات آنها لحظه ای درنگ نخواهد کرد که نمونه آن ترور دانشمندان هسته ای کشور عزیزمان می باشد. ضمنا" آنهایی که می گویند موساد و سیا به اطلاعات ما کاری ندارد، تاکنون چند بار اطلاعات شان توسط وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه فاش شده است. نهایتا" همین بس که سرویس های اطلاعاتی موساد و سیا را بر اطلاعات و سپاه ترجیح میدهید بیانگر این است که در ایران عزیز آزادی عقیده دارید.

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۷ ۰۵:۵۰

حرفاتو بزار جلو ایینه برعکس بخون.

شهروند۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۸:۳۸

من جنازه پیامم را هم بر روی دوش پیام رسان های داخلی که شنود می شوند، نمی گذارم. موساد و سیا پیام های من را کنترل کنند کاری به احوالات شخصی من ندارند، آقای پورمختار نباید که از جانب مردم تصمیم بگیرند.

بنده خدا۱۳۹۷/۰۱/۱۹ ۱۶:۲۹

تو خودت کی هستی که پیامت چی باشه. انگار تو پیامش میخواد قضیه فرما رو اثبات کنه

اقدس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۸:۱۵

انتخاب ما موساد و سیا

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۷:۰۶

نظرات مردم در باره فیلتر شدن تلگرام حرفی برای گفتن باقی نمی گذارد.میخواهم بگویم کلاه تان را بالاتر بگذارید

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۶:۴۵

آقای روحانی رییس جمهور کم حوصله ای نیست . من از رفتار و گفتار سیاسی که گاهی میشنوم و قضاوت من این هست که چون تجربه کافی به امور اجرایی دارد در کموسیونها و جلسات افراد زیادی حرفهای سیاسی و آرمانی میزنند و ایشان چون قبلا تجربه اش را داشته بی خیال حرف طرف میشود چون خودم در ادارات چنین افرادی را زیاد دیدم و برخورد کردم که باید فلان موضوع چنین شود و چنان شود و من میگویم . در صورتی نمیرپند که ببینند قانون چه میگوید و یا بخش نامه داخلی چیست .

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۶:۲۶

موساد بهتره چون هیچ کاری بهم نداره

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۵:۵۳

والا موساد یا سیا رصد کند حداقل فردا گیر نمیدن چرا این عکس و گذاشتی چار اون لباسو پوشیده بپدی چرا این جشنو گرفتین این کلیپ چیه درست مردین
از کار اخراجمون نمیکنن پرونده برامون تشکیل نمیدن در کل اگه مسدود بشه من به شخصه ترجیح میدم با کبوتر پیام بفرستم ولی از اپلیکیشن های داخلی استفاده نکنم

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۷ ۱۳:۳۸

مینو خالقی رو هم با بهانه یک عکس از مجلس اخراج کردن با اینکه منتخب مردم بوده. بعد میان میگن به عکس شخصی کاری نداریم

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۵:۲۵

با این نظرات مشخص شد که مردم موساد و سیا را به آنها ترجیح می دهند دو تا کف برای خودتون بزنید و اسفند دود کنید.

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۴:۴۵

یا موساد خخخخخخخخ

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۴:۱۳

اینکه موساد رصد کنه یا واواک نتیجش مهمه

والي۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۳:۴۵

مثل اين مي مونه كه بگيم پول شما را x بدزده بهتره يا y ؟
خوب مسلما هيچكدوم !! ضمنا سردار موساد و سيا پس از شنود دم درب منزل با پاترول به استقبال ما نمي آيند

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۱:۵۵

ولی حداقل اگه موسادی ها رصد کنن کاری به زندگی خصوصی مون نخواهند داشت!

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۱:۲۹

تابناك عزيز در راستاي رسالت خود مجموع نظرات مردم نسبت به رصد اطلاعات شخصي و پاسخ مردم به پور مختار، را در قالب گزارشي ارايه نماييد.

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۱:۲۰

چه ناشناسی؟ حتما افرادی که فرهنگ بیگانه را به ایرانی ترجیح می دهند این افراد را سازمان دهی می کنند.

این عده تصور می کنند با از بین رفتن یک آرامگاه فرهنگ اصیل ایرانی که فردوسی بنا نهاد از بین خواهد رفت.
هنوز نمی دانند که مردم بزرگانشان را در قلب هایشان محفوظ خواهند داشت. .حالا چگونه می خواهند فردوسی بزرگ را با قدمت هزار ساله از اذهان پاک کنند.

امیدوارم نیروهای اطلاعاتی سریعا این افراد را که قصد نابودی مظاهر فرهنگی ایران را دارند دستگیر و مجازات کنند .

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۱:۱۰

جناب آقای محمدعلی پورمختار عزیز
تجربه بنده این است که اگر ترامپ و اون یارو در اسراییل پیام های من را رصد کند خیلی خیلی خیلی خوش خیم تر از این است که در اینجا بداند چه نوشته ام.

سید محمد طاها۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۱:۰۰

صد در صد عناصر بیگانه رصد کنند بهتره.. چون اونا با زندگی شخصیمون ک کاری ندارن

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۰:۵۴

موساد خیلی بهتره، حداقل تو گزینش موقع استخدام و گزینش های دوره ای ازش استفاده بد نمیکنه

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۰:۲۹

تابی این مطلب رو دیروز منتشر کردی ولی دو سه تا از عکس ها منجمله نظر آقای پور مختار توش نبود بعد آپدیت کردی و این مطالب رو اضافه کردی که نظر مردم انقدر پایین بیاد که خیلی ها حوصله خوندن و رسیدن بهش رو نداشته باشن البته که این کلک رو زدی که بتونی نظر مردم رو منتشر کنی ولی کاش انقدر فضا آزاد و بود و مرد تو مملکت ما وجود داشت که نیازی به اینچنین کارهایی نبود
فرق ما با آمریکا و اروپا می دونی چیه؟ اینه که ما تو ایران یاد گرفتیم که دروغ بگیم و کلک بزنیم تا به اهدافمون برسیم
مثلا من تو دوران دبستان تو خونه ماهواره داششتیم و خیلی دوست داشتم راجب فلان کارتون که توش دیدم با بچه های مدرسه صحبت کنم ولی به دروغ می گفتم خونه فامیلمون دیدم!
امیدوارم کسانی که سبب این جور تربیت شدن پاسخگو باشند(که نیستند)

جاوید۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۰:۲۷

آقای عبدالله ناصری ، لابد نظرشان دروغ سیزده بدر بوده ، چرا که خیلی شاخدار و غیر واقعیست . رییس جمهور سابق را بیاد آورید و لحظه ای خود را جای رییس فعلی ، که از هر طرف دارند نیشش میزنند . !!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۰:۱۸

صد البته موساد رصد کنه خوب نیست ولی حداقل اگر یک مطلب سیاسی مخالف نظر حضرات بذاریم کاری ندارن

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۰۹:۵۵

اگه يه دختر كنار مقبره فردوسي بزرگ كشف حجاب كرده بود تا حالا صد بار دستگير شده بود و به سزاي اعمال ناشايستش!!! رسيده بود

اما چطو ممكنه چندين نارنجك به اين بزرگي و با اين حجم صدا اونجا منهدم شه اما هيچ مسئولي و يا هيچ نيروي انتظامي صداش در نياد؟!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۰۹:۵۴

حمله به مقبره فردوسی بزرگ
کار اراذل است .لعنت بر ذات پلیدشان

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۰۹:۴۸

جناب پور مختار اينو ميگي كه مردم بترسن و به شما راي بدن نخير آقا چطور اينهمه از تلگرام استفاده كرديم اثري از موساد وسيا نديديم منتها مردم ميدونن كه چه خبره . به فرض محال هم اگه بخواهيم انتخاب كنيم همون موساد رو بيشتر قبول داريم .

محسن۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۰۹:۴۲

من نيز صد در صد ترجيح مي دهم موساد،سيا و ... تمام اطلاعات من را رصد كنند

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۰۹:۳۷

ز بد گوهران بد نباشـــــد عجب
نشاید ستردن سیاهی ز شب

پاسخ فردوسی بزرگ به این مزدوران اهریمن.

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۷:۰۱

خیلی زیباا.اگر این افراد فقط ابیات مقدمه فردوسی را خوانده بودند حتما به ایشان به عنوان بزرگترین آموزگار اخلاق نیک ایمان می آوردند

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۰۸:۵۸

نسیم نجفی همانگونه که از اسمش پیداست یک عرب و عراقی میباشد یعنی از نجف است و اصلیت ایرانی ندارد بنابر این نام ایرانیان را نباید به گند بکشد

سارا۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۰۸:۴۷

من موساد رو ترجیح میدم

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۰۸:۳۰

برخی ها در هر گفتگو صحبت شان واژه فتنه است آیا حال خودشان از این کلمه خراب نمی شود.

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۰۸:۲۱

یعنی در مقبره دفردوسی دوربین مدار بسته نیست؟ که این جیره خواران را شناسایی کنند ؟

آریا۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۰۸:۰۲

حمله به آرامگاه شاعر بزرگ ما مشخص است یه دست چه کسانی صورت گرفته.

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۰۷:۴۲

موساد و سیاه را ترجیح میدهیم

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۰۷:۳۷

موساد ..چون حداقل به سرنوشت زهرا کاظمی دچار نمیشی ...

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۰۶:۴۱

مسائل امنیتی و جاسوسی یک بحث است، و مسائل شخصی یک فرد، بحثی دیگر. تصور کنیم که مثلا یک استاد متین و شریف دانشگاه در یک جلسه خانوادگی مختلط شرکت میکند و عکسها یا فیلمهایی از آن جلسه در یکی از پیامرسانهای داخلی رد و بدل میشود. آیا این تضمین وجود دارد که این عکسها یا فیلمها که این استاد دانشگاه در آنها حضور دارد، بعدها روی میز حراست دانشگاه محل کار او قرار نگیرد؟! یا اگر زمانی این فرد برای یک انتخابات کاندیدا شد، به سلاحی برای حذف او از عرصه رقابت تبدیل نشود؟!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۲۰:۱۵

دوست ناشناس 1238، اگر در آن مهمانی نامحرمان هم باشد، باز هم یک مسئله شخصی است و ارتباطی به دیگران ندارد. بحث بر سر حفظ حریم شخصی است که آیا در پیامرسانهای داخلی رعایت میشود یا نه. بسیاری از افراد که انسانهای بسیار خوب و فعال و مفیدی در جامعه هستند، ممکن است که چنین روابط شخصی هم داشته باشند و این مخل نقش آنها در جامعه نیست.

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۱۲:۳۸

اگر در آن میهمانی محارم باشند حق با شماست.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.