رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه ای برای قطع توزیع غذای دانشجویی در روزهای پنجشنبه نداریم.
به گزارش مهر، سید احمد معتمدی گفت: امسال سه پیمانکار در خصوص تغذیه دانشجویی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعالیت می کنند که فعالیت یکی از پیمانکاران دیرتر آغاز شد.
وی افزود: توزیع غذای دانشجویی در روزهای پنجشنبه از زمانی که مدیریت دانشگاه را برعهده گرفتم آغاز شد و قبل از آن چنین موضوعی مطرح نبود.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: وعده غذایی دانشجویان برای روزهای پنجشنبه قطع نخواهد شد و طبق روال گذشته این خدمات به دانشجویان ارائه می شود.
معتمدی تاکید کرد: کیفیت غذای دانشجویی مورد توجه مسئولان دانشگاه است و در این راستا غذای دانشجویان با برنج ایرانی طبخ می شود.
وی عنوان کرد: همچنین برای رفع مشکل صف های طولانی دریافت غذا اقدام به افزایش ظرفیت سلف دانشجویی دانشگاه کردیم به نحوی که ظرفیت صندلی های سلف دانشجویان دانشگاه از هزار و ۴۰۰ به ۲ هزار و ۳۷۶ افزایش یافته است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: تعداد رستوران های این دانشگاه به ۷ رستوران افزایش یافته است.
معتمدی گفت: درحال حاضر ۳ هزار و ۱۹۰ متر مربع از فضای دانشگاه به رستوران دانشجویی اختصاص داده شده است.