روسیه حمله نظامیان ترکیه به نیروهایش را تکذیب کرد

وزارت دفاع روسیه گزارش برخی رسانه‌ها درباره حملات خمپاره‌ای ارتش ترکیه به گشتی نظامی این کشور در مناطق مرزی سوریه را رد کرد.
کد خبر: ۹۳۳۴۱۹
|
۰۷ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۲ 29 October 2019
|
3008 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، استقرار پلیس نظامی روسیه در مناطق شمالی سوریه نتیجه توافق «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری این کشور با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در سوچی است.

خبرگزاری رسمی سوریه روز سه شنبه خبر داده بود که نظامیان ترکیه‌ای در استان الحسکه، یک گشتی متعلق به روسیه را هدف حملات خمپاره‌ای خود قرار داده‌اند. سانا گفته بود که این حملات در گذرگاه «الدرباسیه» واقع در ریف استان الحسکه (شمال شرق سوریه) انجام شده است.

خبرگزاری «هاوار» -وابسته به کُردها- هم گزارش داده که در جریان این حملات، دو سرباز روس و دو خبرنگار که همراه پلیس نظامی روسیه بوده‌اند به همراه چهار غیر نظامی دیگر زخمی شده‌اند.

الدرباسیه در حال حاضر تحت کنترل ارتش سوریه قرار دارد. پس از خروج یگان‌های مدافع خلق کُرد از الدرباسیه که بر اساس توافق سوچی صورت گرفت، نیرو‌های سوری پنجم آبان ماه جاری وارد این شهرک شدند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت