آخرین خبرهشدار امارات درباره افت ذخایر نفت جهان در پی جنگ علیه ایران
2بازدید

سرقت 13 نیسان آبی با آبمیوه مسموم

چهار سارق شرور که با بی‌هوش کردن 13 راننده نیسان آبی خودروهایشان را سرقت کرده بودند از سوی پلیس استان البرز دستگیر شدند.

به گزارش ایران، همزمان با افزایش شکایت سرقت خودروهای نیسان آبی با یک شیوه مشابه در استان البرز بررسی موضوع به صورت تخصصی در دستور کار اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی قرار گرفت.

سرهنگ «محمد نادربیگی» رئیس پلیس آگاهی استان البرز در تشریح این خبر گفت: بررسی‌های اولیه حاکی از این بود که متهمان با کرایه کردن خودروهای نیسان وانت آنها را برای بارگیری به خارج شهر هدایت می‌کردند و با بهانه اینکه شخصی برای تحویل بار در مسیر منتظر است با خوراندن آبمیوه‌های حاوی مواد بیهوشی به رانندگان، آنها را بیهوش و خودروهایشان را به سرقت برده بودند.

در ادامه کارآگاهان اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند و پس از چندین شبانه روز انجام اقدامات اطلاعاتی-پلیسی در نهایت موفق به شناسایی 4 نفر در این پرونده شدند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه پس از ردزنی مخفیگاه متهمان، در یک عملیات ضربتی هر 4 نفر آنها دستگیر شدند، گفت: متهمان در تحقیقات تکمیلی به 13 فقره سرقت نیسان وانت با این شیوه اقرار کردند. ارزش اموالی که توسط این باند به سرقت رفته است بیش از 2 میلیارد تومان برآورد می‌شود.

وی از دستگیری مالخر خودروهای مسروقه در یکی از شهرهای استان تهران خبر داد و خاطرنشان کرد: پس از تکمیل پرونده متهمان برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ نادربیگی در پایان یادآور شد: شهروندان در نظر داشته باشند که از گرفتن موادخوراکی از افراد ناشناس خودداری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۳/۰۲ ۲۳:۴۹

احتمالا به اشد مجازات محکوم میشند و تا اخر هفته را باید در زندان بمانند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.