رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرمدارس و دانشگاه‌های این شهر فردا، یکشنبه هم تعطیل شد
1بازدید
۰

چرا پیاز گران شد؟

مدیرکل بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تغییر فصل و بارندگی‌ها موجب افزایش هزینه تولید و قیمت پیاز شده است.

چرا پیاز گران شد؟

به گزارش تابناک به نقل از  تسنیم، مجید حسنی‌مقدم مدیرکل بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی درباره علت افزایش قیمت پیاز گفت: تغییر فصل و بارندگی‌هایی که در جنوب کشور روی داد، وقفه‌ای کوتاه در حمل و نقل ایجاد کرد و موجب افزایش هزینه تولید شده است.

 وی بیان کرد: صادرات هم یکی دیگر از دلایل افزایش قیمت پیاز بود که این موضوع مدیریت شده و اکنون وضعیت مطلوب است.

حسنی‌مقدم با اشاره به اصلاح قیمت پایه صادراتی از ۱۳ سنت به ۴۰ سنت افزود: با استان‌های تولیدکننده یعنی هرمزگان و جنوب کرمان هماهنگی‌های لازم صورت گرفته که بیشترین میزان پیاز در بازار‌های داخلی توزیع شود.

وی با بیان اینکه روند تولید در این فصل افزایش دارد، ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود، میزان تولید به سه میلیون تن برسد.

مدیرکل بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به عرضه پیاز با قیمت ۱۵ هزار و ۹۰۰ تومان گفت: هم‌اکنون روزانه ۹۰ تا ۱۰۰ تن بار پیاز در میادین میوه و تره‌بار توزیع می‌شود که این میزان به فراخور نیاز سازمان میادین افزایش خواهد یافت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.