رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرجوانگرایی مقطعی در تیم ملی؛ طارمی، شجاع و جهانبخش خط خوردند
13بازدید
۲۰۰

معاون وزیر کشاورزی: می‌توانیم آب مورد نیاز دو میلیارد نفر را تأمین کنیم/ دانشیار دانشگاه تهران: در شرایط تخیلی هم ایران نمی‌تواند میزبان ۲ میلیارد نفر باشد

به تازگی معاون وزیر جهاد کشاورزی طی سخنانی پیرامون مدیریت منابع و مصارف آب کشور مدعی شده است ما در ایران می‌توانیم آب مورد نیاز ۲ میلیارد نفر را تأمین کنیم. این ادعا در حالی مطرح می‌شود که یکی از اساتید دانشکده فنی دانشگاه تهران و متخصص در مسائل منابع آب چنین موضوعی را رد می‌کند و آن را متناسب با اقلیم و ظرفیت‌های جغرافیایی ایران نمی‌داند.

معاون وزیر کشاورزی: می‌توانیم آب مورد نیاز دو میلیارد نفر را تأمین کنیم/ دانشیار دانشگاه تهران: در شرایط تخیلی هم ایران نمی‌تواند میزبان ۲ میلیارد نفر باشد

 به گزارش «تابناک»، عباسعلی نوبخت، معاون وزیر جهاد کشاورزی روز یکشنبه ۳۱ اردیبهشت و در دومین همایش بهینه سازی اماکن و تاسیسات که در استان البرز برگزار شد، گفت: ما با حکمرانی درست آب و در نظر گرفتن بارندگی سالانه و تکیه بر آن و احصای نیاز‌ها می‌توانیم آب مورد نیاز دو میلیارد تن را تأمین کنیم.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آب‌خیزداری کشور در دفاع از این سخنان خود تأکید کرد: ۱۱ اقلیم از ۱۳ اقلیم جهان در ایران وجود دارد. به همین دلیل اگر دور تا دور کشور را دیوار هم بکشند و با جای دیگری ارتباط نداشته باشیم، باز هم می‌توانیم امور کشور را پیش ببریم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین با بیان اینکه تعداد محدودی از افراد مشخص به طرق مختلف به بهانه خشکی و نیمه خشکی پایه‌های امنیتی زیستی مملکت را نشانه گرفته‌اند، گفت: با جرأت و ادله‌های کارشناسی می‌گوییم که کور خوانده‌اند، ما همچنان زنده‌ایم و آرمان‌های این مرز و بوم را دوست داریم و بی ریا و صادقانه برای کشور خدمت خواهیم کرد و می‌توانیم ایران را به نتیجه برسانیم.

نوبخت در بخش دیگری از سخنان خود نیز ضمن دفاع از طرح کاشت یک میلیارد درخت در کشور بیان کرد: قرار است تا سال ۲۰۳۰ هزار میلیارد درخت در دنیا کاشته شود که سهم ایران از این طرح یک میلیارد درخت است.

معاون وزیر کشاورزی: می‌توانیم آب مورد نیاز دو میلیارد نفر را تأمین کنیم/ دانشیار دانشگاه تهران: در شرایط تخیلی هم ایران نمی‌تواند میزبان ۲ میلیارد نفر باشد

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در این رابطه افزود: کاشت یک میلیارد درخت در کشور فقط مختص ایران نیست و در هر نقطه‌ای از دنیا این طرح با عناوین مختلف اجرا می‌شود. به عنوان نمونه کشور چین قرار است ۷۰ میلیارد درخت بکارد که تاکنون ۵۰ میلیارد آن را کاشته است.

معاون وزیر کشاورزی: می‌توانیم ۵۰ میلیون درخت در یک روز بکاریم

وی در ادامه با بیان اینکه رکورد گینس در کاشت درخت طی یک روز با ۱۱ میلیون نهال در اختیار ترکیه است، گفت: ما می‌توانیم ۵۰ میلیون درخت در یک روز بکاریم و این رکورد را در اختیار بگیریم.

این سخنان و موضع گیری‌ها که به شدت با منابع و مسائل آب کشور گره خورده و از سوی یک مقام ارشد دولتی بیان می‌شود، در حالی است که بسیاری از منتقدان و متخصصان آب چنین ایده‌هایی را از اساس نادرست می‌دانند و عقیده دارند، محدودیت‌های اقلیمی و جغرافیایی کشور، اجازه اجرای موفق چنین طرح‌هایی را به ما نمی‌دهد.

در رابطه با این سخنان و موضع گیری‌ها دکتر بنفشه زهرایی، دانشیار دانشکده فنی دانشگاه تهران به «تابناک»، گفت: به استناد آخرین بیلان آب مصوب وزارت نیرو، حجم متوسط درازمدت بارندگی کشور ۳۹۶ میلیارد متر مکعب است. حتی اگر فرض کنیم ایران داخل گلخانه‌ای به مساحت کشور باشد و قطره‌ای از آب باران تبخیر و تعرق نشود یا به دریا تخلیه نشود، سرانه منابع آب تجدیدپذیر کشور با جمعیت ۲ میلیارد نفر، ۱۹۸ متر مکعب در سال خواهد بود که بسیار کمتر از آستانه‌ی تعیین شده در شاخص فالکن مارک برای آستانه‌ی کم آبی مطلق معادل ۵۰۰ متر مکعب در سال است.

زهرایی در همین رابطه ادامه داد: براساس این شاخص، مناطقی که دارای سرانه آب تجدیدپذیر کمتر از ۵۰۰ متر مکعب در سال باشند، با کم آبی مطلق مواجه بوده و سلامتی و بهداشت و کلیه فعالیت‌های اقتصادی آن‌ها متاثر از کم آبی شدید خواهد بود.

عضو شورای هماهنگی آب دانشگاه تهران اضافه کرد: بنابراین، حتی در شرایط تخیلی فرض شده نیز ایران نمی‌تواند میزبان ۲ میلیارد نفر باشد. گفتنی است، متاثر از شرایط اقلیمی ایران و گستره‌ی قابل توجه پهنه‌های با اقلیم فراخشک، خشک و نیمه خشک، متجاوز از ۷۲ درصد بارش ایران تبخیر و تعرق می‌شود.

این استاد دانشگاه همچنین در انتقاد به این بخش از سخنان معاون وزیر جهاد کشاورزی که گفته است، اگر دور تا دور کشور را دیوار هم بکشند و با جای دیگری ارتباط نداشته باشیم، باز هم می‌توانیم امور کشور را پیش ببریم، ضمن اشاره به چالش ایران در تأمین حقابه آب هیرمند که در روز‌های اخیر نیز به شدت در فضای رسانه‌ای کشور داغ شده است، گفت: از پیشنهاد کشیدن دیوار دور کل کشور که بگذاریم، باید از مدافعان چنین ایده‌ای بخواهیم فعلاً مشکل ایجاد شده ناشی از همین دیوار چند ده متری که دولت افغانستان صد‌ها کیلومتر داخل خاک افغانستان روی رودخانه هیرمند کشیده و مانع ورود آب هیرمند به سیستان شده را اگر می‌توانند حل کنند. شایان ذکر است که حق آبه ایران از رودخانه هیرمند مطابق معاهده سال ۱۳۵۱ کمتر از یک درصد منابع آب تجدیدپذیر ایران است.

زهرایی: ایران سالانه ۱۸ میلیارد متر مکعب آب مجازی وارد می‌کند

عضو هیأت امنای موسسه تحقیقات آب دانشگاه تهران در بخش دیگری از سخنان خود نیز بیان کرد: متوسط میزان سالانه‌ی آب مجازی واردات کشاورزی ایران فقط برای سه محصول ذرت، گندم و برنج بالغ بر ۱۸ میلیارد متر مکعب یعنی معادل ۱۶ درصد کل منابع آب تجدیدپذیر کشور است. بخش کشاورزی در حال حاضر که جمعیت ایران به ۱۰۰ میلیون تن هم نرسیده، بالغ بر ۲۰ میلیارد متر مکعب از آب قابل تخصیص به بخش کشاورزی اضافه برداشت دارد. چگونه قرار است در شرایط کشیدن دیوار دور کشور، آب، زمین، کود، سم، و سایر نهاده‌های مورد نیاز برای این میزان تولید تامین شود؟ در سناریوی جمعیت ۲ میلیارد نفر، چطور؟

استاد دانشگاه تهران همچنین در انتقاد به طرح کاشت یک میلیارد درخت در کشور و عدم تناسب این هدف گذاری با واقعیت‌های علمی گفت: کشور چین که در توسعه سطح جنگل‌ها توفیقات بسیاری داشته است، توفیقاتش را عمدتاً مدیون دو تدبیر مشخص بوده است که از مدیران ارشد وزارت جهاد کشاورزی باید بپرسیم تا چه حد این ظرفیت‌ها و تدابیر را در کشور ما مشاهده و یا فعال کرده اند.

معاون وزیر کشاورزی: می‌توانیم آب مورد نیاز دو میلیارد نفر را تأمین کنیم/ دانشیار دانشگاه تهران: در شرایط تخیلی هم ایران نمی‌تواند میزبان ۲ میلیارد نفر باشد

زهرایی پیرامون تدابیر چین برای توسعه درختکاری اضافه کرد: دولت چین در ۲۱ سال، بالغ بر ۲۳۵ میلیارد دلار برای احیای جنگل‌ها هزینه کرده است. در حال حاضر میزان سرمایه گذاری دولت در این حوزه سالانه بالغ بر ۳۰ میلیارد دلار است. یعنی دولت چین سالانه چیزی نزدیک به کل درآمد ایران از فروش نفت را در حوزه‌ی احیای جنگل‌ها هزینه می‌کند. بودجه‌ی سازمان منابع طبیعی برای جنگل‌کاری چقدر است؟

دانشیار دانشگاه تهران: برنامه حفاظت از یک میلیارد درخت کاشته شده را منتشر کنید

وی پیرامون تدبیر دیگر چینی‌ها نیز گفت: تدبیر دولت چین در احیای جنگل‌ها عمدتاً متکی به استفاده از کشاورزان و نیروی کار محلی است. برای این منظور قرارداد‌های چند ساله با کشاورزان برای درخت کاری و حفاظت از جنگل عقد می‌شود. آیا در ایران از این تدابیر بهره‌ای گرفته می‌شود؟ از یک میلیارد درخت وزارت جهاد کشاورزی چه کسی قرار است با چه بودجه‌ای حفاظت کند؟ چرا برنامه حفاظت و نگهداری از این یک میلیارد درخت برای تنویر افکار عمومی شفاف نمی‌شود؟

این متخصص منابع آب کشور همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در نقد تأکید معاون وزیر جهاد کشاورزی بر تنوع اقلیمی ایران به عنوان یک فرصت برای کاشت یک میلیارد درخت، ضمن اشاره به محدودیت‌های اقلیمی در ایران گفت: براساس انواع طبقه‌بندی‌های اقلیمی، بیش از ۷۰ درصد مساحت ایران در اقلیم‌های فراخشک، خشک و نیمه خشک قرار می‌گیرد. صرف داشتن تنوع اقلیمی منتفی کننده‌ی محدودیت‌های طبیعی قابل ملاحظه در بیش از ۷۰ درصد مساحت کشور نیست.

همانطور که از مطالب بالا مشاهده می‌شود، اکنون میان نظر و اندیشه‌های یکی از مدیران اجرایی حوزه آب و خاک کشور با یکی از اساتید دانشگاهی تفاوت‌های فاحشی دیده می‌شود.

صرف نظر از اینکه نظر منتقدان ایده هایی، چون کاشت یک میلیارد درخت و یا تامین آب مورد نیاز برای ۲ میلیارد نفر چقدر عملیاتی باشد یا نباشد، به نظر منطقی و عاقلانه این باشد که چنین طرح‌هایی پیش از ورود به مرحله اجرا باید در مراکز علمی و پژوهشی مورد ارزیابی فنی و دقیق قرار بگیرند و برای رفع هرگونه ابهام و اختلاف نظر، حاصل جمع رای و اندیشه‌های عالمانه استخراج شده از چنین مراکزی مبنای عمل و اجرا قرار بگیرد، چون می‌دانیم کشور ما در همه سال و دهه‌های گذشته از محل ایده‌های ناپخته و خام و بعضا من درآوردی کم خسارت ندیده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۲۰۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
ناشناس

همین الان آب خیلی از مناطق شهری قطع می،شود !!! اگر می توانید آب ۲ میلیارد نفر را تامین کنید چرا سر آب بین یزد و اصفهان دعواست ؟؟؟!!!!

ناشناس

آب خلیج فارس و دریای خزر را شیرین می کنیم می ریزم تو کویر لوت و دورش درخت می کاریم تا کل ایران سرسبز شود آنوقت خواهید دید که می تونیم تا دو میلیارد آدم رو آب بدهیم. ها اینه

ناشناس

منظور ایشون اینه که هر ایرانی اگر هر سال یک بار حمام برود و برای دستشویی کلوخ همراه خودش ببرد می توان تا ۲ میلیارد آدم را آب داد

ناشناس

اشتباه لپی بود منظورش تامین آب دومیلیون ایرانی بود

ناشناس

تابناک اگر وقت کردی یک کم اخبار مثبت هم پخش کن راستی از بورس چه خبر
یادم است پارسال هر روز از اوضاع بورس و بیت کوین خبر پخش می کردی

برخی از حرف های مسئولین را که مخ تلیت کن است را پخش نکن مردم به اندازه کافی اعصابشون خرد است دوست داری تیمارستان ها رو پر کنی

ناشناس

من نمی دانم این افراد را چه کسانی برای مسئولیت معرفی و انتخاب می کنند که چنین حرف های خنده داری می زنند
شما نمی خواهد به فکر تامین آب دو میلیارد در ایران باشی همین سیستان و بلوچستان را آبش را تامین کند همین یزد و اصفهان را آبش را تامین کن بقیه اش پیشکش
البته شما عرضه چنین کاری ندارید چون از جنس لب و دهان هستید این کشور نیاز به افرادی دارد که از جنس تفکر و از جنس عقل و از جنس تخصص و کار و عمل باشند آنهم عمل خردمندانه و هوشمندانه

ناشناس

وقتی کسی پا در کفش دیگری کند سنگ روی یخ می شود. این معاون محترم بهتر بود وضعیت نابسامان جنگلهای کشور را را چاره خدیشی می کرد اب پیشکش.

ناشناس

این آقای ی نو بخت دچار توهم وخیال..ات ناشی..

ناشناس

من جای مسوولان کشور بودم به معاون وزیر ماموریت تامین آب مردم سیستان را میدادم اگر میتونست جایزه گرانبهایی بهش میدادم و اگه نمیتونست زبانش را قطع می‌کردم تا در این وانفسای کم آبی مردم در بیشتر نقاط کشور اینطور حرف نزنه البته به شرطی که من مسوول هم دلم به حال مردم میسوخت

ناشناس

بازی با کلمات بوده : بیش از ۹۵ درصد آب کشور در کشاورزی و صنایع مصرف میشود . اگر کشاورزی و صنعت را تعطیل کنیم ، آب کشور برای مصرف دو میلیارد نفر تامین میشود . البته همه میدانند که کشاورزی و صنعت را که نمیتوان تعطیل کرد . بنا بر این فقط یک بازی با کلمات انجام شده و بس .

ناشناس

بعضی از مسِولین اگه حرف نزنن اتفاقی نمی افته

ناشناس

ازدولت رکوردشکن انتظاری جزاین پرت وپلاگویی نیست. به جای تامین اب درتخیل . مایحتاج اولیه مردم را تامین کنیدخیلی هنر کرده اید

ناشناس

اصلا اب هست یا نیست یا اصلا خوشبین باشیم بگیم امسال تا سال 1403 سال پر بارش ی داریم بحث کم بودن اب روی کره زمین نیست حقیقت اینست که اب سالمی در کار نیست تا دو سال اینده از هیچ شیر اب خانگی نمیشه نوشید دلیلش واضح احتیاج به توضیح نیست همه خوب می دانند

ناشناس

معون وزیر یا نمیداند 2 میلیارد نفر چقدر میشود و یا نمیداند آب چیست و یا معنی تامین را نمیداند . حتما میخواهد بگوید که اگر با یک تف دوش بگیریم میتوانیم با این آب دو میلیارد نفر را تامین کنیم . مدیران ما با این سواد مسئولیت دارند . میخواهند حرفی بزنند که مقامات بالاتر خوششون بیاید و بمانند (حراف ، لفاظ، چاپلوس)

ناشناس

برای دو روز ماندن سر اون میز لامصب خدای من چه بلفهایی مزنند بس کنید این شعارهای توخالی رو ر

ناشناس

اقای رییسی ام ۷ هزار صفحه برنامه داشت ولی وقت عمل نیم خط ام کار نکرد الان دوره این افراد هست با همچین اظهاراتی چنتا پست مدیریتی تو اب نمک میخوابونه

ناشناس

اصلا می دونی دو میلیارد چند تا صفر داره ؟

زرین

سلام خدمت معاون وزیرکشاورزی جناب لطف بفرمایید سدهای اطراف تهران راملاحظه بفرمایید داغ آب را ببینید واز سوی دیگر افت سطح ایستابی دشت‌های را بنگرید آنوقت درخت بکاریدلطفا درختهای کاشته شده رااب بدهید تابرسد بکارشت درختهای جدید؟؟؟

ناشناس

نکند می خواهند رئیس جمهور شوند تبلیغ انتخاباتی است

ناشناس

چناب معاون محترم وزیر شما هنوز نتوانستید یک الگو متناسب با اقلیم آب و هوا و خاک برای کشت ترسیم گنید یا بازار مصرف و سبد خانوار نصبت با تولید و عرضه و صادرات دا نمیدانید تورم در قیمت تره بار و میوه تو دوسال گذشته سرسام آور شما قیمت گوچه نتونستید به نصبت تولید و صاردات بی برنامه کنترل کنید و حدف حرف حرف عمل و روش تولید صفر مدعی کاشت درخت دارید آیا تناسب خواسته و آب و خاک واقلیم در نظر کرفته شده یا نه فقط آمار درخت مهم هر شد شد متاسفم

,سید مختار میری

اینقدر به شهرداری منطقه ۴ تهران برای آبیاری درختان زنگ میزنم که انگشتای دستم حالشون خوب نیست وای به حال درختان خشک شده بلوار شهید عباس حسینی ۱۰ تا درخت کنار جدول کاشتم خودم آب میدم باز هم داره خشک میشه !!!!!
اینا چی میزنن چرا از داشته هاسون حرف نمیزنن !!!

محمد قم

منظورشون درخت پلاستیکی

ناشناس

نه مفهوم تامین می داند و نه تصور درستی از میلیارد دارد؛؛ ولی خوب مدیر است!

سیدکاظم شاهجهانپور

اگر واقعا چنین ظرفیت بالایی با این مدیریت شکست خورده شما در مملکت ایجاد شده پس چرا برای حق آبه با افغانستان کل کل می‌کنید

علی

حالا ایشان یک شکری تناول کردن
شما توجه نکنید به کار خودتون برسید
ایشون مثل اوشون هستند که می‌گفت دختر بچه تو زیر زمین خودشونه شان با دیگ زودپز اورانیوم غنی میکنه.

ناشناس

آب سیستان و بلوچستان تامین بشه تا بچه ها تو هوتک ها طعمه تمساح نشن اقا

ناشناس

نظرات امام صادقی ها

کامیکازه

حالا این بنده خدا یک چیزی مثل بقیه گفت خیلی سخت نگیرید فرقش اینه که آنها می‌خواستند رای بياورند دروغ گفتن ولی این بنده خدا انتخاب شده است و بعد این حرف را زده

ناشناس

خدا به داد این مردم برسه با این مدیران

ناشناس

عجیب نیست که امروز با این همه بحران ربرو هستیم چون با انبوهی حاکم و مسول کشور ویرانه میشود نه اداره

محمد گندم نژاد(طوسی)

به ارواح پدرت قسم ما روزهای جمعه آب نداریم

ناشناس

آقایون تند نرید منظور ایشون از دو میلیارد دو میلیارد ریال بوده یعنی بیست میلیون

ناشناس

احتمالا میخواهند برکنارش کنند فهمیده داره حرفهایی میزنه که مقامات خوششون بیاد تا برش ندارند

عباس

من بیش از 34 سال کارمند واز مدیران مجموعه وزارت کشاورزی هستم از این آقا بیگانه تر به مباحث کشاورزی و بیسوادتر از علم وجود ندارد.

ناشناس

این صحبت ها از آنجا ناشی می شودکه در این کشور ظاهرا هیچ مسئولی خود را نیازمند پاسخگویی در برابر حرفی که می زند نمیبیند. چون اینه به پارتی و باند خود تکیه دارند نه به نظر مردم . بنا براین گاهی برای ریشخند کردن مردم چنین حرف هایی می زنند تا تفریحی هم کرده باشند.

ناشناس

شما مشکل آب اصفهان حل کنید نمیخاد با این اعداد بازی کنی
شمال وشرق اصفهان قطره اب نیست

ناشناس

خدایی فردا همین هم میخواد بشه وزیر بعدی

nas

اصلادومیلیاردونمیفهمه یعنی چه برادرالان باهشتادمیلیون جمعیت حداقل نصفشون به آب سالم دسترسی ندارن دلاور

محمد

این آقا یا عدد ورقه بلد نیست یا خود شیرینی میکنه بعدیک پست مهم هم داره مثل اغلب مدیران دیگر که نتیجه وضع مملکت این میشود که می‌بینیم آیا مرجعی نیست که درمورد اینگونه مدیران عکس العمل نشان دهند چرا از مدیران دانا وکار آمد استفاده نمی‌شود ؟ چرا اینگونه مدیران هرچند هم که خرابکاری کنند جوابگو نیستند .نهایتا عوض می‌شوند ویک پست دیگر می‌گیرند.اگر هر مدیری ویا هر کارمندی مسوول وجوابگوی اعمال خودش باشد وضع مملکت این نخواهد بود .

رازگشا

جناب معاون وزیر البته اگر بداند معاون چه وزارت خانه ای هستند با اظهار فضل و گفتار باعث خنده بشریت آگاه شدند و طرفداران ایشان همان اصحاب کهف که گروهشون تازه از غار درآمده آند دور ایشان را گرفته و به مخالفین و اندیشمندان این غارنشین ها دری وری میگویند

ناشناس

معنیش اینه که ای مردم هر چه دلتان خواست آب مصرف (مسرف) کنید چون کمبود آب نداریم.

ناشناس

قبلا گفتند ایران می تواند غذای 500 میلیون نفر را تامین کند
الان می گویند ایران می تواند آب 2 میلیارد نفر را تامین کند
سخن نغز بعدی چه می تواند باشد؟

ناشناس

سریع به روانپزشک مراجعه کن .....حالت خیلی بده .....توهم اینقدر بزرگ؟؟؟

ناشناس

به درد عجیبی گرفتار شدیم، یکی میخواد ۲ میلیارد نفر رو آب بده، اون دیگری با یک میلیون شغل ایجاد می کنه، یکی دیگه ۴ میلیون مسکن میسازه و ... همه اینها رو بجای اینکه بگیرند و ببندند پستهای بالا می دهند و میلیاردها ضرر میزنند و میروند جای دیگر!!!!

سید

من اگر جای وزیر کشاورزی بودم این عزیز را برای مسولیتی دیگر که توان محاسبات آنرا داشته باشد انتخاب میکردم حرفه‌ای حانم دکتر زهرایی کاملا صحیح و پاسخ واضحی به سخنان نسنجیده این معاونوزیر بود

ناشناس

خدایا به داد این ملت برس.

ناشناس

می توانیم روزانه ۵۰ میلیون درخت بکاریم؟ خب بکار.. شما درخت نمیخاد، ۵۰ میلیون هم نمیخاد، شماروزی ۵۰هزارتا بوته توی دارخوین و محدوده میدان نفتی آزادگان و جاده آبادان ماهشهر بکار که با هر بادی که میاد ملت از گرد و خاک خفه نشن ما شما رو دعا میکنیم. شما نمیخاد آب ۲ میلیارد نفر رو تامین کنی..جلو کشت غرقابی رو بگیر، الگوی کشت بر اساس آمایش سرزمین رو اجرا کن، از صادرات آب مجازی جلوگیری بکن یا لااقل بیلانش رو تراز بکن ما ممنونت میشیم. به خدا که اگه تو اون وزارتخونه ۱ خط اطلاعات در مورد تراز صادرات و واردات آب مجازی تو مملکت موجود باشه

ناشناس

جناب نوبخت شماهم در همان دانشگاهي تحصيل گرديد كه وزير كاري كه مي خواست با يك ميليون تومان كار ايجاد كند

هی وای

به نظرم این آقا یه رابطه ای با همسایه شرقی مون داره!درشرایطی که مردم چندین استان با کمبود ونگرانی آب مواجهند و رئیس جمهور مملکت از نزدیک ، دست و پنجه نرم کردن مردم سیستان و بلوچستان رو با نبود آب بدان وضع می بیند و فغان بر می آورد و.... ایشون از کدام وادی و تخیل و هذیان،کلیدکشف الاسرار یافته و چنین نغمه سرایی می کند.بله!کمترین ضررصحبت ایشان این است که همسایگان آنرا دستاویز قرار داده وبر تمام مبادی و سرچشمه های آب،سد و آب بند و کجراه بزنند و مردم خودمان هم دچار ...شوند.درلحظه باید پاسخگوی اظهارات و ادله و راهکار خاصش باشد.

محمد

آقای معاون ادعا کردن کار سختی نیست لطفا عمل کنید

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.