رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرامیرحسین زارع، بهترین آزادکار جهان شد
15بازدید
۴۰

شصت و ششمین روز جنگ غزه/ در حال به روزرسانی

لحظه اصابت موشک های حزب الله به پایگاه های اسرائیل+ فیلم/ادامه بمباران شدید مناطق مختلف غزه/افزایش شمار شهدای غزه به ۱۸۴۱۲ نفر

جنگ غزه در شرایطی وارد شصت و ششمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس میان حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شد و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.

لحظه اصابت موشک های حزب الله به پایگاه های اسرائیل+ فیلم/ادامه بمباران شدید مناطق مختلف غزه/افزایش شمار شهدای غزه به ۱۸۴۱۲ نفر

لحظه اصابت موشک های حزب الله به پایگاه های اسرائیل+ فیلم/ادامه بمباران شدید مناطق مختلف غزه

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد شصت و ششمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس میان حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شد و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.

{$smarty_live_blog}

لحظه اصابت موشک های حزب الله به پایگاه های اسرائیل+ فیلم

جنبش مقاومت اسلامی لبنان بامداد سه‌شنبه تصاویر عملیات علیه تعدادی از پایگاه‌های رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی را منتشر کرد.

شامگاه دوشنبه بود که منابع لبنانی خبر داد که حزب‌الله با موشک‌های هدایت‌شونده شهرک صهیونیست‌نشین «المطله» واقع در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است.

به نوشته وبگاه شبکه «المیادین»، در این حملات، دو ساختمان منهدم شد که نظامیان صهیونیست در آن مستقر بودند.

در فیلم منتشرشده، تصاویر عملیات نیروهای حزب الله در راستای حمایت از مردم غزه در ساعت ۱۵ به وقت محلی، که مقر نظامی «برانیت» را هدف حملات خمپاره‌ای قرار دادند نشان داده شده است. حزب الله همچنین مقر نظامی الراهب را با موشکهای برکان هدف قرار داد که باعث شد چند نظامی اسرائیلی زخمی شوند.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز مناطق مسکونی جنوب لبنان را هدف حملات توپخانه‌ای و هوایی خود قرار داد.

جهاد اسلامی مذاکرات درباره اسرا را تکذیب کرد

«علی ابوشاهین» عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی گفت که هر آنچه مربوط به مذاکرات درباره اسراست، به پس از برقراری آتش‌بس در غزه موکول شده است. 

برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی از جمله کانال ۱۳ تلویزیون این رژیم مدعی شدند که تحرکات جدیدی برای توافق در خصوص مبادله اسرا وجود دارد.

ابوشاهین در مصاحبه با شبکه المیادین، اخبار رسانه‌های صهیونیست درباره مذاکرات مربوط به اسرا را تکذیب کرد و گفت که در حال حاضر هیچ تماس‌هایی درباره مذاکرات اسرا وجود ندارد. 

وی گفت: «دولت آمریکا جنگ (علیه غزه) را مدیریت می‌کند و روی سخن آن برقراری آتش‌بس انسانی برای بازگرداندن اسرای آن‌ها و سپس ازسرگیری تجاوزات است». 

ابوشاهین افزود که در حال حاضر هیچ سخنی درباره آتش‌بس انسانی وجود ندارد و موضع مقاومت نیز روشن و مخالفت با هر گونه مذاکرات تحت فشار آتش است. 

وی تصریح کرد: موضع یکپارچه گروه‌های مقاومت فلسطین این است که اولویت با توقف تجاوزات و کشتار مردم فلسطین است. 

وزارت بهداشت غزه: اشغالگران به بیمارستان‌ها و کادر پزشکی حمله می‌کنند

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه بامداد سه‌شنبه گفت: «صهیونیست‌ها به بیمارستان‌ها، پرسنل پزشکی و حدود ۸ هزار مجروح که نیاز به عمل فوری دارند، حمله می‌کنند».

سرپرست این وزارتخانه به شبکه «الجزیره» توضیح داد: «حدود ۶۰۰ بیمار از جمله ۴۱۳ زخمی تاکنون از گذرگاه رفح برای مداوا در خارج از نوار غزه اعزام شده‌اند».

وی درباره وضعیت وخیم نظام درمانی در نوار غزه هشدار داد: «ضریب اشغال تخت در بیمارستان‌های جنوب نوار غزه ۲۶۰ درصد است که به معنی فاجعه تمام عیار است».

این مقام فلسطینی ادامه داد: «۳ کودک در اثر کمبود اکسیژن در بیمارستان کمال عدوان جان خود را از دست دادند و ۱۲ کودک در بخش مراقبت‌های ویژه و ۶ نوزاد نارس داریم».

سرپرست وزارت بهداشت غزه همچنین افزود: «مراکز پزشکی در شمال فقط کمک‌های اولیه را ارائه می‌کنند و موارد بحرانی را به بیمارستان باپتیست ارجاع می‌دهند».

حماس: بدون پایان جنگ، تبادل اسرا در کار نیست

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» بامداد سه‌شنبه گزارش‌ها درباره مذاکرات غیرمستقیم آنها با رژیم صهیونیستی برای تبادل اسرا را تکذیب کرد.

«اسامه حمدان» از رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس بامداد سه‌شنبه گفت: «تا قبل از پایان تجاوز به غزه، هیچ صحبتی در مورد تبادل اسرا وجود ندارد».

حمدان در مصاحبه با شبکه «الجزیره» توضیح داد: «هدف طرف اسرائیلی از طریق افشاگری‌های جاری، مقابله با فشارهای داخلی است».

وی همچنین افزود: «مواضع اسرائیل در مورد یک معامله آینده‌نگر برای مصرف داخلی است».

بایدن: تا پایان حماس به حمایت از اسرائیل ادامه می‌دهیم

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا بامداد سه‌شنبه گفت: «ما به حمایت نظامی از اسرائیل تا خلاص شدن از شر حماس ادامه می‌دهیم».

به نوشته رسانه‌های آمریکایی بایدن در ادامه توضیح داد: «من ساعت‌های زیادی را با قطری‌ها، مصری‌ها و اسرائیلی‌ها گذراندم تا آزادی گروگان‌ها را تضمین کنم».

وی درباره افزایش تصاعدی شمار قربانیان غیرنظامی حملات صهیونیست‌ها به نوار غزه هشدار داد: «اسرائیل باید مراقب باشد زیرا افکار عمومی جهانی ممکن است یک شبه تغییر کند».

رئیس جمهور آمریکا همچنین افزود: «ما موفق شدیم بیش از ۱۰۰ گروگان را از غزه بیرون بیاوریم و تا زمانی که همه را برگردانیم دست از کار نمی‌کشیم».

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۲۱:۲۵

مرزهای مصر و لبنان و سوریه را باز بگذارند تا رژیم اسرائیل ببیند چطور خوشه های خشم میلیون ها مسلمان خانه ظلمشان را ویران خواهد کرد در این صورت از دست آمریکا حامی اصلی رژیم موقت اسرائیل هم کاری ساخته نیست چون نه اسرائیل نه آمریکا نمی توانند در برابر این همه مسلمان بایستند.
باید حرکت خودجوشی از سوی مردم مسلمان تمام کشورهای اسلامی صورت بگیرد تا اسرائیل این گونه جنایت نکند.
اسرائیل دست به نسل کشی زده، مرتکب جنایت جنگی شده آن هم با زن و کودک بی دفاع غزه اگر حرکتی از طرف کشورهای اسلامی صورت نگیرد و در برابر این جنایات موضع قاطع نگیرند اسرائیل فردای آینده با سایر کشورهای اسلامی همان خواهد کرد که امروز در غزه می کند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۸:۰۲

چرا شهرک و پادگان اسرائیلی ها اسامی عربی داره؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۳:۱۵

حماس: بدون پایان جنگ، تبادل اسرا در کار نیست.

اتفاقاً نتانیاهو هم همین عقیده را دارد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۳:۰۹

«حزب‌الله در شمال دست برتر را دارد.»

طبق آمار خود حزب الله، در درگیری های اخیر نسبت تلفات حزب الله به اسرائیل ده به یک بوده.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۶:۵۱

خدا رو شكر پس ايشالله جنگ ادامه پيدا كنه اسراييل نابود بشه بعدشم همه با هم يه چاي دبش بزنيم

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۳:۰۴

اوه اوه اوه اوه
چه اصابتی کرد !!!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۵۴

جنگ جنگ تا نابودی

خودسانسور۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۳۴

نمیدونستیم اسرائیل رابه سگ هارتشبیه کردن هم سانسورمیشه.یک سگ هار که توسط چند ماجراجو تحریک میشود تا مردم را گاز بگیرد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۴۶

یا ساندیس یا چای دبش
آروم میشی

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۴۰

ادب داشته باش
یه لیوان چتی دبش بزن

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۲۹

حزب الله لبنان فکر بعدش را کرده ؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۳:۰۷

همچین میگی فکر کرده انگار داری راجع به ژاپن و کره جنوبی و آمریکا و کانادا و سوئد ک سوئیس صحبت میکنی

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۳:۰۰

مردان حق مثل تو بزدل نیستند، با جان و مال در راه خدا جهاد می کنند و پیروزند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۴۱

فکر ؟؟؟؟
:-)

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۲۸

چرا فایل باز نمیشه ؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۳۳

ولش کن
جدی نگیر

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۲۶

پوتین سوراخه

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۲۶

علی کریمی کجاست؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۳:۰۹

رفته مبارزه از راه دور اونم به صورت مجازی

متخصص بیکارشناسی۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۳۶

رفته برای بیکارایی مثل تو واون متخصص مغز که 24 ساعته کارتون پای اینترنت پرت وپلا گویی است اشتغالزایی بکنه

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۲۶

چرا رسایی و پناهیان نمیرن خان یونس و غزه ؟
چرا مشتاق بهشت نیستن ؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۳۴

بهشت فقط برا بقیه خوبه

متخصص مغز۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۲۴

مغز براندازان هم اکنون
اسراییل با لخت کردن مردم، کشتار ۲۰هزار غیر نظامی و بمباران بیمارستان ها و مدارس، پیروز جنگ است.

تشخیص
آب نمک قرقره کند. هر دو ساعت

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۶:۵۰

متخصص قلابی اونی که نوشتی درمان نه تشخیص خدا شفات بده

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۲۴

هر روز هم موشک خوردن اسراییل رو منتشر میکنید هم کشته شده های فلسطيني رو،

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۱۶

با آتش بس هم نباید اسرای جنگی مبادله شوند زیرا آمریکا و اسرائیل اگر اسرایشان را گرفتند دوباره شروع به حمله به زن و کودک بی دفاع غزه می کنند چیزی که بعد از تبادل اسرا شاهد آن بودیم، مقاومت اسلامی تا زمانی که ارتش رژیم صهیونیستی اشغال نظامی غزه را رها نکرده و به قوانین بین المللی برنگردد نباید به تبادل اسرا بپردازد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۴:۱۲

من قبول ندارم اسرائیل تقلب کرده بدون اینکه شمال غزه را بگیره رفته سمت جنوب غزه تا بگه من کل باریکه غزه را گرفتم

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۵۷

نظرت راجع به نوشیدن یه لیوان چای دبش چیه ؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۴۹

انگار هنوز خوابی؟ سربازان اسراییلی به نزدیکی مرز غزه و مصر رسیدند ولی شما داری از مقاومت اسلامی حرف میزنی

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۱۵

هنیه کجاس ؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۶:۱۲

علی کریمی کجاست؟ خواهرش کجاست؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۴:۱۸

می خواهی از این حرف کلیشه ای به چی برسی؟
توقع داری وقتی اسرائیل در به در دنبال رهبران قیام فلسطین هستند تا با کشتن آنها کل قیام را نابود کنند خودش را جلوی همه آفتابی کند
برادر من عقلت پارسنگ داره یا خودت رو به نفهمی زده ای
توهین نباشه اما ببین آنها که نظر مثبت به تو می دهند آدم های بی فکر و بی منطقی هستند
اکثر الناس لایعلمون یعنی همین

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۳:۲۹

مطابق اصول جنگی خارج از تیررس دشمن

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۳:۰۳

یک مبارز هرگز مخفی نمیشود

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۵۶

اسماعیل هنیه یک مبارز فلسطینی است، اما تمام فلسطین نیست.
فلسطین هم قطره ای از دریای مقاومت ضد ظلم صهیونیزم و امپریالیزم است.

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۱۴

حماس چرا دنبال پایان جنگه ؟!
خوب محو کنه اسراعیل رو دیگه

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۷:۱۳

میخواد عرزشی ها شیرینی پخش کنن

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۳:۳۹

۱۳:۲۹
هان ؟
پس چی ؟
نه محو میکنی نه میندازی توی دریا
پس معلومه میخواهی چی کار کنی ؟
نکنه میخواهی رفیق شی باشون

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۳:۲۹

کسی بهت خبر داده که حماس گفته میخوام اسراعیل و محو کنم؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۹/۲۱ ۱۲:۵۰

هدف حماس از اول گرفتن اسیر برای آزادی اسیران فلسطینی بود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.