آلومینیوم: مثل بازی رفت ما متضرر شدیم و استقلال بیانیه داد!

کد خبر: ۱۲۳۱۵۷۴
|
۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۴ 13 April 2024
|
3010 بازدید

باشگاه آلومینیوم در ۳ صحنه اعتقاد دارد که در دیدار با استقلال تهران از داوری متضرر شده است.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌های آلومینیوم و استقلال تهران در هفته بیست و سوم لیگ برتر روز گذشته جمعه ۲۴ فروردین در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک به مصاف هم رفتند که این بازی در پایان با یک گل به سود استقلال به پایان رسید.

پس از اتمام بازی، باشگاه استقلال با صدور بیانیه‌ای نسبت به داوری در دیدارهای لیگ برتر معترض شد. در همین رابطه باشگاه آلومینیوم اعلام کرد که این تیم در بازی با استقلال در ۳ صحنه متضرر شده است.

باشگاه آلومینیوم در این رابطه در رسانه خود نوشت: مثل بازی رفت؛ ما متضرر شدیم، استقلال بیانیه داد. بازیکن حریف در دقیقه ۳ اخراج نشد، خطای مشکوک به پنالتی در دقیقه ۴ گرفته نشد و توپی که قبل از گل حریف، بازیکنانِ آلومینیوم از نزدیک دیدند و اعتقاد داشتند به داور برخورد کرده، اما بازی متوقف نشده و موقعیت استقلال را شکل داده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟