رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرمدارس گلستان فردا، دوشنبه تعطیل شد
2بازدید
۰

دستگيري مادر بزرگ مست

اين زن كه چهار نوه دارد، ‌به دليل مصرف مشروبات الكلي به شدت مست كرده بود و به اشتباه با پليس تماس گرفته و اعلام كرده بود كه گروگان گرفته شده است.

مقامات دپارتمان ايالت «ايلينويز» در آمريكا از دستگيري مادربزرگي به اتهام مستي خبر دادند.

به گزارش ايسنا، «كتي هاف ماير» سخنگوي پليس منطقه «ويل كانتي» در آمريكا در اين باره به رسانه‌هاي دولتي اين كشور يادآور شد: روز گذشته يك زن 48 ساله با پليس تماس گرفت و اعلام كرد كه به گروگان گرفته شده است. هنگامي كه ماموران به محل اعزام شدند، از گروگانگيري خبري نبود.

اين مقام مسئول در ادامه به خبرگزاري يونايتدپرس اينترنشنال خاطر نشان كرد: اين زن كه چهار نوه دارد، ‌به دليل مصرف مشروبات الكلي به شدت مست كرده بود و به اشتباه با پليس تماس گرفته و اعلام كرده بود كه گروگان گرفته شده است.

به گزارش ايسنا، بر اساس اعلام دپارتمان دادگستري ايالت «ايلينويز» آمريكا اين مادر بزرگ 48 ساله به اتهام مستي، عدم تعادل و هدر دادن وقت پليس به حبس و پرداخت جريمه نقدي محكوم شد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.