رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرامیرحسین زارع، بهترین آزادکار جهان شد
2397بازدید
۰

ادعاي رئيس فدارسيون فوتبال فرانسه:

زيدان سفير مي‌شود

رئيس فدارسيون فوتبال فرانسه مدعي شد كاپيتان اسبق تيم ملي اين كشور سفير كشورش براي دريافت حق ميزباني جام ملت‌هاي اروپا خواهد شد.

به گزارش فارس و به نقل از روزنامه لوپاريزين،‌ ژان پير اسكلت اظهار داشت: با زين الدين زيدان مذاكرات و جلسات مفصلي داشتم. توانستم از طرف فدراسيون فوتبال به او اطمينان خاطر دهم كه ما براي گرفتن حق ميزباني جام ملت ها تلاش زيادي خواهيم كرد و در اين راه چشم به كمك او داريم.

اين مقام افزود: زيدان كه با شور و اشتياق ما براي كسب ميزباني جام ملت هاي اروپا در سال 2016 روبرو شد،‌موافقت خود را اعلام كرد.

ژان پير اسكلت ادامه داد: زيدان اطمينان خاطر داد از اعتبار و توانش براي گرفتن ميزباني اين مسابقات به سود فرانسه نهايت بهره برداري را خواهد كرد.

براي رقابت هاي فوتبال جام ملت هاي 2016 اروپا، غير از فرانسه، ايتاليا و كشورهاي سوئد و نروژ به عنوان ميزبان مشترك، نامزدي خود را رسما اعلام كرده اند.

از سوي ديگر كشورهاي ولز و اسكاتلند به دنبال بحران اقتصادي جهاني از ارائه درخواست براي ميزباني خودداري كردند و نامزدي كشورهاي تركيه و يونان هم به همين دليل تا امروز در پرده ابهام قرار دارد
جام ملت هاي اروپا در سال 2012 به ميزباني اوكراين و لهستان و با حضور 16 تيم برگزار خواهدشد. در يورو 2008 اتريش و سوئيس به طور مشترك ميزبان بودند كه اسپانيا به مقام قهرماني رسيد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.