رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرجوانگرایی مقطعی در تیم ملی؛ طارمی، شجاع و جهانبخش خط خوردند
3بازدید
۰

رسوایی در دولت هند

به دنبال افشای کمک‌های چند تن از مقامات دولت هند به یکی از مفسدان اقتصادی فراری از این کشور، دولت نارندرا مودی با نخستین رسوایی مهم خود که دستورکار اصلاحاتش را تهدید می کند روبه‌رو شده است.

به دنبال افشای کمک‌های چند تن از مقامات دولت هند به یکی از مفسدان اقتصادی فراری از این کشور، دولت نارندرا مودی با نخستین رسوایی مهم خود که دستورکار اصلاحاتش را تهدید می کند روبه‌رو شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، سوشما سواراج، وزیر امور خارجه هند از جمله مقامات دولت نارندرا مودی، نخست وزیر این کشور است که به دلیل روابطش با لالیت مودی، کمیسیونر اول لیگ برتر ورزش کریکت هند و فرزند یک خانواده ثروتمند سرشناس این کشور تحت فشار قرار گرفته است.

اعضای حزب حاکم بهاراتیا جاناتا، متعلق به نارندرا مودی، نخست وزیر هند اعلام کردند سوشما سواراج به همراه واسوندارا راجه، وزیر اول منطقه راجستان و از اعضای مهم این حزب به لالیت مودی کمک کرده‌اند تا روادید سفر به انگلیس به دست آورد.

حزب اپوزیسیون کنگره نیز هشدار داده در صورتی که این دو مقام حزب حاکم استعفا نکنند، در نشست بعدی پارلمان اخلال ایجاد خواهد کرد.

لالیت مودی پس از آن که در پی تحقیقات مقامات مبارزه با جرایم دارایی و مالیاتی هند، متهم به پولشویی و فرار از پرداخت مالیات شد از هند به انگلیس گریخت.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.