آخرین خبرلیبرمن حاضر به ائتلاف با نتانیاهو نیست
3بازدید

معاون اول ریییس جمهور اشاره کرد:

حمایت دولت از تولید داخلی و صادرات

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه پس از رفع تحریم ها شرکت های خارجی در کشور ما حضور می یابند، گفت:‌لازمه استفاده مطلوب از این موقعیت تدوین سیاست های حمایت از تولید داخلی است.

حمایت دولت از تولید داخلی و صادرات
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه پس از رفع تحریم ها شرکت های خارجی در کشور ما حضور می یابند، گفت:‌لازمه استفاده مطلوب از این موقعیت تدوین سیاست های حمایت از تولید داخلی است.

به گزارش ایسنا،‌ اسحاق جهانگیری در حاشیه نشست اتحادیه های و تعاونی های برتر کشور اظهار کرد: بخش خصوصی در شرایط پس از تحریم ها باید با طرف های خارجی وارد مذاکرات شود دولت هم از شرکت هایی که به دنبال ایجاد تولید در داخل کشور باشند حمایت می‌کند.

وی همچنین با بیان اینکه در مذاکرات هسته‌ای دانش هسته‌ای کشور و دستاوردهای دانشمندان حفظ شد، خاطر نشان کرد: خوشبختانه شورای امنیت نیز تحریم های خود را علیه ایران لغو کرد و امیدواریم به زودی اتحادیه اروپا و آمریکا نیز تحریم های خود را لغو کنند.ایران کشویر بزرگ است و پتانسیل زیادی دارد وبنابراین جاذبیت های زیادی برای کشورهای خارجی دارد.

جهانگیری در پایان خاطر نشان کرد: شرکت ها به زودی وارد ایران می شوند اما سیاست ما حمایت از تولید داخلی و صادرات است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.