حمایت وزارت ورزش از کی روش!

نباید در کار فدراسیون فوتبال و سرمربی تیم ملی دخالت و حساسیت ایجاد کرد و وزارتخانه از کی روش حمایت می کند.
کد خبر: ۵۶۷۷۳۲
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۴ 13 February 2016
|
5540 بازدید
به گزارش تابناک ورزشی، سید نصرالله سجادی در پاسخ به سوالی مبنی بر استعفای کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی فوتبال تصریح کرد: فکر نمی‌کنم کی‌روش استعفا داده باشد، چراکه طبق قراردادش به فعالیتش ادامه می‌دهد.

معاون وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه این وزارتخانه از کارلوس کی‌روش حمایت می‌کند، گفت: نباید در کار فدراسیون فوتبال و سرمربی تیم ملی دخالت و حساسیت ایجاد کرد.

سجادی افزود: با توجه به اینکه در آستانه انتخابات مهم مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی قرار داریم، فدراسیون فوتبال  باید این مشکلات را جمع کند و دامن نزند.

وی از برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون فوتبال خبر داد و تصریح کرد: مجمع انتخابات فدراسیون فوتبال اردیبهشت سال 1395 با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار می‌شود.


اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟