بهمن معاملات مسکن را زیر و رو نکرد

کد خبر: ۵۶۹۳۲۵
|
۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۹ 20 February 2016
|
3709 بازدید
تعداد معاملات خرید و فروش و هم‌چنین اجاره مسکن در بهمن ماه سال جاری تغییر محسوسی نسبت به دی ماه نداشت.

حسام عقبایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: بهمن ماه سال جاری در شهر تهران 18 هزار و 229 قرارداد خرید و فروش مسکن به ثبت رسید که نسبت به دی ماه با 128 مورد افزایش همراه بوده است.

وی افزود: در بخش اجاره شهر تهران نیز 16 هزار و 234 قرارداد در بهمن ماه ثبت شده که نسبت به دی ماه 79 مورد کاهش یافته و می‌توان گفت تغییر چندانی نیافته است.

رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران، آمار قراردادهای خرید و فروش ثبت شده کل کشور در دی ماه سال جاری را 106 هزار و 496 مورد عنوان کرد و گفت: در بخش اجاره در کل کشور 59 هزار و 13 قرارداد به امضا رسیده است. بدین ترتیب در بخش فروش کل کشور نسبت به دی ماه 1242 مورد کاهش داشتیم و در بخش اجاره با 343 مورد افزایش مواجه بودیم.

عقبایی با بیان این‌که هنوز افزایش قابل توجهی در تعداد معاملات بخش مسکن صورت نگرفته تاکید کرد: بازار با ثبات همراه است و به اعتقاد من این وضعیت تا پایان سال ادامه خواهد یافت.

وی تصریح کرد: برجام اثر کوتاه‌مدتی در بخش مسکن نخواهد داشت و اثرگذاری آن بیش از یک سال طول می‌کشد. با این حال پیش‌بینی می‌کنم در پایان تیرماه سال آینده معاملات مسکن رونق بگیرد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟