رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرمدارس گلستان فردا، دوشنبه تعطیل شد
4بازدید
۱

بارش تگرگ در اردبیل

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل از بارش خفیف تگرگ در این استان خبر داد.

به گزارش مهر، علی دولتی مهر با اذعان به پیش‌بینی بارش تگرگ و رعدوبرق پراکنده طی ۲۴ ساعت گذشته تصریح کرد: درعین‌حال تداوم بارش‌های خفیف تگرگ در اردبیل و مشگین شهر نیز پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: سامانه بارشی از روز دوشنبه هفته گذشته وارد استان شده است و در طی روزهای اخیر بیشترین بارش با ۳۳.۳ میلی‌متر در نمین و کمترین با چهار میلی‌متر در پارس‌آباد به ثبت رسیده است.

مدیرکل هواشناسی استان وضعیت بارش سایر شهرهای استان را شامل ۲۶.۹ میلی‌متر در سرعین، ۱۸.۹ در نیر، ۲۰.۸ در مشگین شهر، ۱۸.۲ در اردبیل، ۲۰.۵ در فرودگاه، ۱۷.۸ در فیروزآباد، ۱۳.۸ در خلخال، ۷.۵ در بیله سوار و ۲۰ در گرمی عنوان کرد.

به گفته دولتی مهر بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد سیستم بارش در حال خروج تدریجی از استان بوده و دمای هوا تا پایان هفته رو به افزایش خواهد بود.

وی افزود: بااین‌وجود احتمال ورود سامانه جدید در روز جمعه و افت مجدد دما پیش‌بینی می‌شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۱
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
ناشناس

اصلا پیش بینی ها اعجاب آور بوده و صحیح نیستند مشخص نیست این دستگاههای پیش بینی هوای روسی برای کدوم دهه است چندین بار در خصوص تهران هشدار داده اما دریغ از بارندگی حداقلی.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.