رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرامیرحسین زارع، بهترین آزادکار جهان شد
3بازدید
۰

فوتو نیوز «تابناک»؛

معاونت امور زنان ریاست‌جمهوری از فاطمه آلیا شکایت کرد/روحانی: مردم در روز جمعه می‌خواهند میان قاضی و وکیل انتخاب کنند

مردم در روز جمعه می‌خواهند میان قاضی و وکیل انتخاب کنند

تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می‌خواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند. از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش‌شان الصاق می‌کنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.

معاونت امور زنان ریاست‌جمهوری از فاطمه آلیا شکایت کرد/روحانی: مردم در روز جمعه می‌خواهند میان قاضی و وکیل انتخاب کنند
تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می‌خواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند.

از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش‌شان الصاق می‌کنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.

{$sepehr_album_27729}

۰۱

۰۱
۰۱
۰۱
۰۱
۰۱
۰۱
۰۱
۰۱
۰۱
۰۱
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.