فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

داعش مسئولیت حمله‌به سن‌پترزبورگ را برعهده گرفت

کد خبر: ۷۵۹۷۷۹
|
۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۰۶:۲۶ 30 December 2017
|
4277 بازدید

خبرگزاری فرانسه بامداد شنبه گزارش داد: داعش مسئولیت حمله روز چهارشنبه به فروشگاهی در سن پترزبورگ در شرق روسیه را برعهده گرفت.

به گزارش ایرنا، رسانه ها روز چهارشنبه گزارش کردند: انفجار بمبی در مرکز تجاری «گیگانت هول» سن پترزبورگ به عنوان یکی از مراکز فروشگاه های زنجیره ای پرکرستوک، رخ داده است.

کوشا خودرو بین متن خبر

در نتیجه این انفجار این بمب، 14 تن زخمی شدند که 13 تن از آنها راهی بیمارستان این شهر شدند.

این رسانه ها اعلام کردند: قدرت انفجاری این بمب معادل 200 گرم ماده منفجره تی.ان.تی بود و در داخل بمب برای افزایش پیامدهای تخریب، ساچمه و قطعات فلزی کار گذاشته شده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه انفجار این بمب را حادثه تروریستی خواند و دستور داد ماموران امنیتی، عاملان این حادثه را شناسایی و مجازات کنند.

شهر سن پترزبورگ با جمعیت حدود چهار میلیون و 500 هزار نفر از مراکز عمده گردشگری روسیه است و پایتخت فرهنگی یا شمالی این کشور نیز نامیده می شود.

این نخستین حملات تروریستی به روسیه نیست، 14 اردیبهشت ماه 96 نیز انفجار بمبی در متروی سن پترزبورگ 9 کشته و 50 زخمی برجای گذاشت.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟