آخرین خبرلیبرمن حاضر به ائتلاف با نتانیاهو نیست
1بازدید

داعش ۴ عراقی را در دیالی سر برید

منابع مطلع عراقی اعلام کردند که داعش چهار عراقی را در استان دیالی سربریده است.

به گزارش ایسنا، شبکه سومریه نیوز امروز (دوشنبه) به نقل از دو منبع مطلع عراقی اعلام کرد که نیروهای ویژه این کشور چهار جسد بدون سر را در منطقه "خانقین" در استان دیالی پیدا کرده‌اند.

این شبکه ادامه داد: نیروهای عراقی این چهار جسد را به پزشکی قانونی منتقل کردند.

از سوی دیگر، شبکه "الاخباریه" عراق نیز از انفجار خط لوله انتقال نفت کرکوک توسط داعش خبر داد.

این شبکه به نقل از یک منبع امنیتی عراقی اعلام کرد که خط لوله انتقال نفت کرکوک در نتیجه انفجار دو بمب تخریب شد و آتش برخاسته از آن همچنان شعله ور بوده و نیروهای مربوطه موفق به خاموش کردن آن نشده‌اند.

این منبع گفته است که پلیس عراق هنوز کنترل کامل این منطقه را به دست نگرفته و همین امر موجب شده تا عناصر داعش در کوه‌ها و مناطق صعب ‌العبور مخفی شوند و هر چند وقت یک بار تاسیسات نفتی را هدف قرار دهند.

با اینکه داعش در عراق شکست خورده اما فعالیت بازمانده‌های آن در مناطق مختلف این کشور ادامه دارد و به همین منظور نیروهای مسلح عراق در تلاش برای پاکسازی کامل کشور از وجود عناصر داعش هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

یزدان۱۳۹۷/۰۶/۲۰ ۰۹:۴۶

مگه جشن ریشه کنی داعش و برگزار نکرده بودیم .

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۹ ۱۶:۳۶

داعش مگه غیر از سر بری کار دیگه ای بلده.قرار هفت و نیم میلیار انسان رو روی زمین سر ببره تا اینکه خلیفه بشه.

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۹ ۱۶:۲۹

چطور اعلام شد داعش در عراق از بین رفت؟ خانقین که بیخ گوش خسروی است.!

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۱۹ ۱۶:۲۵

مگه داعش لعنتی نابود نشده بود؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.