رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

سایت استرالیایی؛ایران،کره‌جنوبی و ژاپن؛ مدعیان اصلی جام ملت‌ها

کد خبر: ۸۶۵۸۸۸
|
۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۲ 02 January 2019
|
3402 بازدید

سایت استرالیایی از تیم‌های ایران، کره جنوبی و ژاپن به عنوان مدعیان اصلی قهرمانی در جام ملت‌های آسیا یاد کرد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از نیوز استار استرالیا، جام ملت‌های آسیا شنبه با دیدار بحرین و امارات در کشور امارات آغاز می‌شود و ۲۴ تیم آسیایی برای حضور در این رقابت‌ها به مصاف هم خواهند رفت. 

کوشا خودرو بین متن خبر

در این بین، سه تیم مدعی حضور دارند که به نظر شرایط بهتری نسبت به تیم‌های دیگر آسیایی دارند. تیم‌های ایران، کره جنوبی و ژاپن تیم‌هایی هستند که با دیگر تیم‌ها فاصله انداخته‌اند. در ترکیب این تیم‌ها بازیکنانی وجود دارند که به راحتی می‌توانند تفاوت ایجاد کنند. برای مثل سردار آزمون از ایران، یوشیدا از ژاپن و سون هیونگ مین کره‌ای ستاره‌هایی هستند که در سطح جهانی‌اند و می‌توانند با نمایش خوب خودشان در این جام، چشم‌ها را به خود خیره کنند.

در این بین استرالیا باید خیلی مراقب ایران باشد. ایران در دوره قبل در ضربات پنالتی حذف شد و مدت‌هاست که با کارلوس کی‌روش کار کرده و از هماهنگی بالایی برخوردار است. آخرین دیدار استرالیا و ایران، همان دیدار معروف ۱۹۹۷ است که با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید. از زمانی که استرالیا به عضویت کنفدراسیون فوتبال آسیا درآمد با ایران بازی نداشته و ممکن است این روند در جام ملت‌ها تغییر کند. در این بین، تیم‌های کره و ژاپن نیز که در جام جهانی روسیه عملکرد خوبی داشتند را باید از دیگر مدعیان قهرمانی در جام ملت‌ها برشمرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت