رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرپوتین از محسن رضایی خواست با آمریکا مستقیم مذاکره کنند/ ارتباط اخیر با درخواست آمریکا بود
1بازدید
۱۷۷

آخرین تحولات خاورمیانه؛

نامه کم سابقه مقتدا صدر خطاب به آمریکا، عربستان و ایران با ده پیشنهاد/واکنش ظریف به پیشنهاد مذاکره با آمریکا/ اظهارات پوتین درباره تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران/ عملیات ارتش سوریه علیه نیرو‌های وابسته به آمریکا

واکنش ظریف به پیشنهاد مذاکره با آمریکا، اظهارات پوتین درباره تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران، عملیات ارتش سوریه علیه نیرو‌های وابسته به آمریکا و نشست رهبران گروه‌های فلسطینی برای بررسی طرح مقابله با معامله قرن، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به نامه کم سابقه مقتدا صدر خطاب به آمریکا، عربستان و ایران با ده پیشنهاد نیز اشاره کرد.

نامه کم سابقه مقتدا صدر خطاب به آمریکا، عربستان و ایران با ده پیشنهاد/واکنش ظریف به پیشنهاد مذاکره با آمریکا/ اظهارات پوتین درباره تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران/ عملیات ارتش سوریه علیه نیرو‌های وابسته به آمریکا

واکنش ظریف به پیشنهاد مذاکره با آمریکا، اظهارات پوتین درباره تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران، عملیات ارتش سوریه علیه نیرو‌های وابسته به آمریکا و نشست رهبران گروه‌های فلسطینی برای بررسی طرح مقابله با معامله قرن، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به نامه کم سابقه مقتدا صدر خطاب به آمریکا، عربستان و ایران با ده پیشنهاد نیز اشاره کرد.

به گزارش «تابناک»؛ مقتدا صدر، رهبر جریان صدر عصر روز شنبه در بیانیه ای که دفتر وی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی فیسبوک منتشر کرد، نسبت به آن چه دخالت های روزافزون در امور داخلی عراق خواند، ابراز نگرانی کرده و برای حل و فصل مشکلات کشورش نیز ده پیشنهاد ارائه داد که تلاش برای بهبودی روابط ایران و عربستان، تعطیلی سفارت آمریکا در بغداد و خروج نیروهای عراقی از سوریه بخشی از آنها هستند.

نامه کم سابقه مقتدی صدر خطاب به آمریکا، عربستان و ایران با 10 پیشنهاد/واکنش ظریف به پیشنهاد مذاکره با آمریکا/ اظهارات پوتین درباره تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران/ عملیات ارتش سوریه علیه نیروهای وابسته به آمریکا

در بیانیه صدر آمده است: مهم ترین چیز برای من، عراق و امنیت آن و رفاه و ایمنی ملت آن است.

به همین دلیل نیز من در رابطه با مسأله درگیری ایران با اتحاد دو جانبه (میان دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی) نگران هستم؛ اتحادی که وظیفه به زانو درآوردن ملت ها و گرسنه ساختن آنها با شنیع ترین و پست ترین روش ها به بهانه تروریسم و موارد مشابه آن را بر عهده گرفته است.

من برای انتخاب میان پشتیبانی از ایران همسایه یا پشتیبانی از اتحاد دو جانبه این جا نیستم چرا که پشتیبانی دومی (ترامپ و نتانیاهو) در دین، عقیده و شرع ما ممنوع و حرام است و کمک گرفتن از آنها نیز جایز نیست، چه برسد به پشتیبانی و سودرسانی به آنها.

با این حال همان گونه که گفتم، مهم ترین چیز برای من این است که عراق به کوره این درگیری از یک سو عقایدی و از سوی دیگر سیاسی کشانده نشود.

نگرانی من نیز در حالی که می بینم دخالت در امور داخلی عراق از هر دو طرف ریشه می یابد و عمیق تر می شود، روز به روز بیشتر می شود و افرادی نیز هستند که در این زمینه کمک می کنند و کمک می گیرند.

من در حالی که خواهان منفعت کشور و ملت خود و مستقل و سرافراز ماندن آن به دور از دخالت همگان هستم، همزمان می خواهم روابط مناسب با ایران همسایه را حفظ کنم، به گونه ای که سرزمین من پایگاهی برای تعرض به آن نباشد و سیاست این کشور نیز عامل آسیب رساندن به کشور و ملت من نباشد.

آن چه به دلیل جنگ صدامی با آنها (ایران)، جنگ های پی در پی به ویژه اشغال همسایه عزیز کویت از سوی صدام، تسلط نیروهای اشغالگر (آمریکا بر عراق) و یورش تروریسم به آن تا به امروز نصیب عراق شده، از ملت، دولت احزاب، نیروهای امنیتی و حشد الشعبی عراق ایجاب می کند که کشور دور از این درگیری باشد، چون نه خاک عراق و نه ملت آن دیگر تحمل بیشتر از این را ندارند.

با این حال ناتوانی و اختلافات دولت و فساد بسیاری از افراد موجود در آن، منجر به تکیه بر هر دو طرف (ایران و آمریکا) شده، به گونه ای که نمی توانیم از آنها دست بکشیم و یا این که به طرفی به ضرر طرف دیگر متمایل شویم و این همان چیزی است که مسأله را پیچیده تر کرده؛ جایی که مسائل در هم آمیخته شده و عراق و ملت آن از دست رفتند.

میان گاز ایران و دارایی های عراق (در بانک های خارج) و ترس از تحریم های جدید، عراق به یک کشور سرسپرده و ذلیل میان دو طرف درگیر تبدیل شده و این چیزی است که مرا بسیار ناراحت کرده و باعث شده سکوت خود و عدم دخالت دوباره در امور سیاسی را بشکنم.

نامه کم سابقه مقتدی صدر خطاب به آمریکا، عربستان و ایران با 10 پیشنهاد/واکنش ظریف به پیشنهاد مذاکره با آمریکا/ اظهارات پوتین درباره تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران/ عملیات ارتش سوریه علیه نیروهای وابسته به آمریکا

با وجود دشواری راه حل به دلیل حجم زیاد توده های منفی و وجود افرادی که از وطن تنفر دارند و منافع خارجی را بر داخلی ترجیح می دهند، من برخی پیشنهادها را در اختیار دوستداران وطن قرار می دهم؛ امید است به عنوان راه حل برای خروج از تنگنای این مشکل بزرگ مفید فایده باشد از جمله اینکه؛

نخست: اعزام یک هیأت رسمی و مردمی به سازمان همکاری اسلامی و سازمان ملل متحد برای شنیدن دیدگاه ها و راه حل هایی که ارائه می دهند.

دوم: اعزام یک هیأت به عربستان سعودی که در حال حاضر خواهان همگرایی با کشور و ملت عراق است، برای دستیابی به راه حل میان آن و همسایه عزیزمان ایران.

سوم: اعزام یک هیأت به اتحادیه اروپا برای اعمال فشار به اتحاد دوجانبه (ترامپ و نتانیاهو) جهت بیرون آوردن عراق از این پریشانی چرا که به عنوان بزرگ ترین زیان دیده از تروریسم و بزرگ ترین مدافع از همه جهان در رویارویی با بدترین و پلیدترین تروریست ها، عراق نیازمند پشتیبانی است.

چهارم: تشکیل هنگ های عراقی ملی گرا تنها از ارتش و پلیس و با نظارت مستقیم نخست وزیر برای حفاظت از مرزها به صورت دقیق در برابر هر گونه دخالت از هر طرف که باشد.

پنجم: بستن سفارت آمریکا در بغداد در صورت کشاندن عراق به این درگیری، با هدف مهار افسار استکبار و استعمار جهانی، وگر نه این سفارتخانه بار دیگر در تیررس نیروهای مقاومت خواهد بود.

ششم: توقف فوری جنگ در یمن، بحرین و سوریه، کناره گیری بی درنگ حاکمان آنها و تلاش برای دخالت سازمان ملل با هدف تسریع در تثبیت امنیت در این کشورها و آماده سازی برای انتخابات پاک و به دور از دخالت همه کشورها و همچنین محافظت از آنها در برابر تروریسم داعش و ... .

هفتم: عقب نشینی گروه های عراقی وابسته به حشد الشعبی و ... و بازگشت فوری و بی درنگ آنها به عراق چرا که حضور آنها به معنای کشاندن عراق به کوره درگیری (در سوریه) است.

نامه کم سابقه مقتدی صدر خطاب به آمریکا، عربستان و ایران با 10 پیشنهاد/واکنش ظریف به پیشنهاد مذاکره با آمریکا/ اظهارات پوتین درباره تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران/ عملیات ارتش سوریه علیه نیروهای وابسته به آمریکا

هشتم: در صورت ادامه آسیب رساندن اتحاد دو جانبه (ترامپ و نتانیاهو) به عراق و ملت و امنیت آن، دولت باید در حد توان مقابله به مثل و از خود در برابر اشغالگری آمریکایی صهیونیستی در خاک عراق و ... در راستای محافظت از اعتبار کشور و ملت آن دفاع کند.

نهم: امضای توافقنامه دو جانبه میان عراق و ایران بر سر احترام حاکمیت دو طرف و یا یک توافقنامه سه جانبه میان آنها و عربستان جهت برقراری فضای صلح هر چند جزئی.

دهم: اعزام یک هیأت نزد مراجع دینی مهم در عراق و خارج از آن و در رأس آنها شیخ الازهر و پاپ واتیکان.

واکنش ظریف به پیشنهاد مذاکره با آمریکا

«محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای با یک شبکه آمریکایی گفته که ایران به آمریکا پیشنهاد مذاکره نداده، بلکه پیشنهاد آنها را پاسخ داده است. 

هنگامی که مجری برنامه «Face the Nation» شبکه خبری «سی‌بی‌اس‌نیوز» به ظریف گفت، او به دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا پیشنهاد مذاکره داده، ظریف سخنانش را قطع کرد و گفت: «ما پاسخ دادیم... ما در واقع به پیشنهادی که آنها برای تعامل داده بودند، پاسخ دادیم و منتظر جواب هستیم.»

وزیر خارجه ایران چهارشنبه هفته گذشته در نشست «انجمن آسیا» در نیویورک گفته بود، ایران آماده است با آمریکا مبادله زندانیان انجام دهد. او گفت که شش ماه پیش این پیشنهاد را به دولت آمریکا داده اما هنوز پاسخی از طرف آن دریافت نکرده است.

نامه کم سابقه مقتدی صدر خطاب به آمریکا، عربستان و ایران با 10 پیشنهاد/واکنش ظریف به پیشنهاد مذاکره با آمریکا/ اظهارات پوتین درباره تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران/ عملیات ارتش سوریه علیه نیروهای وابسته به آمریکا

ظریف در مصاحبه با شبکه خبری «سی‌بی‌اس»، در سخنانی که احتمالاً به مبادله زندانیان میان ایران و آمریکا در سال ۱۳۹۴ اشاره داشت، یادآوری کرد که دو کشور پیشتر با یکدیگر مبادله زندانی اجام داده‌اند. 

او گفت: «بسیار خوب؛ ما قبلاً این کار را انجام داده‌ایم. ما این امکان را داشتیم که برخی از ایرانی‌هایی که در زندان‌های آمریکا بودند یا در این کشور تحت تعقیب بودند را آزاد کنیم. آنها را از این وضعیت خارج کردیم و بعد برخی از اتباع ایرانی-آمریکایی که در ایران زندانی بودند، آزاد شدند. من فکر می‌کنم دوباره می‌توانیم این کار را انجام دهیم.»

ظریف تصریح کرد دولت ترامپ در ابتدا برای مبادله زندانیان ابراز علاقه کرد. او گفت: «دولت جدید در ابتدا علاقه نشان داد. ما ماه سپتامبر پیشنهادی مطرح کردیم که ما آماده هستیم و آماده‌ایم.»

اظهارات پوتین درباره تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد، نمی‌تواند تصور کند که بازار انرژی جهانی چه واکنشی به تصمیم آمریکا درباره تشدید تحریم‌های نفتی علیه ایران نشان خواهد داد. به ‌گفته وی، این واکنش کاملاً غیرقابل پیش‌بینی خواهد بود.

پوتین در پایان سفرش به پکن در پاسخ به پرسش خبرنگاران گفت: «اگر اشتباه نکنم، تصمیمات ایالات متحده درباره اعمال تحریم‌های مختلف علیه ایران باید در اوایل ماه می مورد اجرا گذاشته شود. من واقعاً نمی‌توانم تصور کنم که بازار انرژی جهانی به این رویداد چه واکنشی نشان خواهد داد. ما دارای توافقاتی در چهارچوب سازمان اوپک هستیم و به اجرای آنها پایبند خواهیم بود».

پوتین افزود: در دیدار با «شی جین پینگ»، رئیس جمهوری چین درباره مسائل مربوط به ایران، از جمله مسأله صادرات نفت این کشور، صحبتی نکرده است. وی در پاسخ به سؤالی در این باره گفت: «خیر ما به ‌همراه رئیس جمهور "شی جین پینگ" به بررسی مسائل مربوط به همکاری‌های خود با ایران نپرداختیم و به‌ طور کلی مسائل مربوط به نفت را بررسی نکرده‌ایم».

رئیس جمهوری روسیه در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا کشورش حاضر است بعد از به ‌اجرا درآمدن تحریم‌های آمریکا، جایگزین ارسال نفت ایران به چین باشد، توضیح داد: «به‌ طور کلی مسکو آمادگی برطرف کردن نیازهای چین و دیگر شرکای خود در جهان را دارد. روسیه، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت در جهان است و میزان استخراج نفت این کشور ۱۱.۵ میلیون بشکه در شبانه‌روز است و می تواند حتی میزان تولید خود را از این هم بیشتر افزایش دهد».

پوتین در عین حال در تفسیر سخنان دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که گفته است توانسته عربستان سعودی را متقاعد سازد تا استخراج نفت خود را افزایش دهد، ابراز امیدواری کرد که چنین وضعیتی اصلاً پیش نیاید که لازم شود تا جایگزینی برای حجم صادرات نفتی ایران به بازار جهانی پیدا شود.

عملیات ارتش سوریه علیه نیروهای وابسته به آمریکا

ارتش سوریه عملیات گسترده ای را علیه نیروهای وابسته به آمریکا در جبهه الرقه آغاز کرده است.

بر اساس این گزارش، نیروهای ارتش سوریه با حمایت جنگنده‌های سوری و روسی، سه کیلومتر به سمت مواضع نیروهای قسد وابسته به آمریکا در جبهه جنوب غربی الرقه در مناطق جعیدین، هوره الجریات و شعیب الذکر پیشروی و نیروهای قسد وابسته به آمریکا عقب نشینی کردند.

از سوی دیگر، شبکه المیادین از حملات ایذایی هوایی آمریکا در منطقه هور الجریات خبر داد.

همزمان سانا از تداوم تظاهرات علیه نیروهای قسد وابسته به آمریکا در دیرالزور سوریه خبر داد.

بر اساس این گزارش، تظاهرات کنندگان در روستاهای، الحصان، الشحیل، الصور و مویلح در حومه شمال شرقی دیرالزور علیه اقدامات نیروهای قسد وابسته به آمریکا به تظاهرات کردند.

منابع محلی سوری اعلام کردند: نیروهای قسد به تظاهرات کنندگان حمله ور شدند و در روستای الحصان در حومه شمال شرقی دیرالزور، اقدام به تیراندازی گسترده به سوی تظاهرات کنندگان کردند.

این در حالی است که علی عبدالله ایوب، وزیر دفاع سوریه اعلام کرد: نیروهای مسلح سوریه آماده بازپس‌گیری مناطق خارج از کنترل دولت هستند.

نشست رهبران گروه‌های فلسطینی برای بررسی طرح مقابله با معامله قرن

روز شنبه، رهبران گروه‌های فلسطینی در نوار غزه نشستی را به منظور بحث و بررسی راه‌های مقابله با طرح به اصطلاح صلح آمریکا به نام معامله قرن برگزار کردند.

بر اساس این گزارش، این نشست با نام «متحد و یکپارچه برای مقابله با معامله قرن» به دعوت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس برگزار شد.

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حسی۱۳۹۸/۰۲/۰۹ ۱۶:۱۲

مقتدی صدر یادش رفته انگار تا همین چند ماه قبل از انفجارات بمب یک روز خوش نداشتند کی داعش را عراق بیرون کرد عراق متکی به ایرانه و ایران روی کمک عراق برای مبارزه با دشمن مشترک حساب میکنه بنابر این دور از شعار باید کنار یکدیگر باشند

سید حسین عمادی۱۳۹۸/۰۲/۰۹ ۰۸:۳۷

ظاهرا منظور از "الغاز الایرانی" جنگنده ها(سربازان) ایرانی بوده است و ترجمه ایراد دارد

اکبر۱۳۹۸/۰۲/۰۹ ۰۲:۳۴

منافع عراق.... بله، منافع عراق روزی به خطر افتاد که اجازه دادند صدام جلوی دوربینهای تلویزیون دهها هم حزبی رو اعدام کنه و جیک نزندند، روزی که با صدام برای حمله به ایران همراه شدند و سالها بعد به کویت و البته تو تمام اینها ترس از بیرحمی صدام دلیلشون بود،ولی هر عملی عکس العملی دارد،وقتی سرنوشت و عنان کشور خودت رو به یک دیوانه خودشیفته میدهی یه چند سال بعد این داستانها پیش میاد، آلمان با هیتلرو ایتالیا با موسولینی همینها رو تجربه کردند،ولی کو انسانی که یاد بگیرد.....

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۲۳:۱۹

ملت بدبختی هستیم.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۲۲:۲۴

ایران و عراق و سوریه همسایه های همدیگر هستند و امنیت هر کدام از آنها امنیت همه همسایگان است سئوال تعجب برانگیز این است که آمریکا در عراق چه می کند؟ ترامپ اخیراْ جهت ادامه حضورش در منطقه (عراق و سوریه) را منوط به پرداخت هزینه از عربستان می کند و لذا مسائلی بین عربستان و آمریکا وجود دارد که صدر از آن خبر ندارد و گمان می کند عربستان خواهان امنیت در عراق و سوریه است که گمانی باطل است.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۲۲:۱۹

بهترین کار در شرایط تحریم نفتی این است که نفت را به کشورهایی صادر کنیم که بتوانند در کشور ما سرمایه گذاری چه در زمینه کشاورزی و یا صنعت و مسکن و یا فناوری و ... کنند و به جای واردات کالاهای خارجی و مبادله پولی به نفت در برابر سرمایه گذاری خارجی فکر کنیم. یکی از اشتباهات احمدی نژاد در مقابل تحریم نفتی این بود که روی واردات کالا آنهم از نوع چینی تمرکز کرد.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۲۰:۲۱

آقای صدر می فرماید که مهمترین موضوع برای من عراق است و لاغیر این آقای صدر مدتها در ایران زندگی کرده

اموزگار۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۹:۱۹

اقایانیکه به بهانه نگاه به شرق پوتین را رساندید به روسیه تزاری توجه فرمودید هم در باره بدبختی اینده ما سخنی نگفته هم گفته نیازهای نفتی را تآمین میکنیم اگر تصور اربابی نداشت نفت ایرانرا میخرید از نفت خود کم میکرد وبجای میزان کم شده نفت ایرانرا میفروخت اما به درستی ایشان منافع ملی برایش سخن اوله

نا شناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۸:۳۶

این نامه مقتدی صدر در این بحبوحه جنگ اقتصادی ایران تامل برانگیزه

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۸:۳۱

مذاکره کار خلاف شرعی نیست ومرتب در گوش ما از رفتار و کردار ائمه در تعامل و گفتگو با مخالف روایت میگویند اما در عمل خلاف آن عمل میکنند.

مهدی۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۷:۵۱

با سلام یکی به این اقای مقتی صدر بگه اون زمانی که داعش به نزدیکی های بغداد رشیده بود کجا بوده که حالا پیداش شده

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۷:۳۸

ظریف جان از حق ماموریت بگذر و به مردم بپیوند

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۶:۰۲

روسیه ، و چین ، و هندوستان ،و فرانسه ،و انگلیس ،و آلمان ،که از امضا کنندگان برجام بودند ، در مقابل امریکا منفعلانه ،عمل میکنند ،و گویی مانند یک مزدور در مقابل ارباب قرار گرفته اند ؟ چگونه مسولان ایران ،دل در گرو اینها دارند ،خدا میداند ؟‌ اگر که همهٔ ملت ایران مشترکن ، دارایی های خود را برای تولید ،و تامین معیشت مردم از داخل ایران بکار گیرند و در پایان رفع بحران آوردهٔ خود را دریافت کنند ؟ بدون شک ملت ایران از این پیچ تاریخی عبور خواهد کرد ،فقط لازمه اش ، دلبستگی به میهن ،و مردم ایران است ؟ فقط کافی است برای یک مدت کوتاه پنج ساله ملت همگی اشتراکی زندگی کنند ؟، و همگی به کار تولید نیازهای اساسی کشور بکار گرفته شود ؟،

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۲۲:۲۹

شاید سیاستمداران بیش از حد با آمریکا تعارض دارند البته نمی خواهم حقانیت ایران را زیر سئوال ببرم. اما گره ای که با دست باز می شود چرا باید با دندان باز کرد.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۶:۰۱

هیچ کشوری ب تنهای نمتونه تو ارامش باش

حسن۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۵:۴۹

نه ظریف نه روحانی توی این مملکت کاره ای نیستند

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۵:۳۶

این مقتی صدر هشت سال جنگ وویرانی به ایران حالا به کویت میگه همسایه محترم

میلیمتر۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۸:۵۴

به ایران که توهینی نکرده هیچ خیلی هم احترام گذاشته از خود متن پیداست دیگه

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۵:۲۳

جانم فدای ایران گور بابای سیاست

علی۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۴:۲۲

آفرین به این مقتدی صدر اول به فکر امنیت کشور خود آرامش و رفاه عمومی .دور نگه داشتن عراق از جنگ دیگر ..دعوت به اصل قانون و منحل کردن یک واحد شبه نظامی که قطعا حضورش مایه پیشرفت عراق نخواهد شد .و یک ارتش ملی و با قانون کافی است .پیشنهاد خلع سران کشور های درگیر که منافع مالی و نیروی انسانی زیادی قربانی کردند. و از همه مهمتر پیشنهاد مذاکره و حل اختلاف دو کشور مسلمان ایران و عربستان و آن هم بخاطر آرامش کشور عراق ....آفرین به این روحانی برجسته و سیاسی عراق

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۹ ۱۰:۱۴

حسون جان ؛ این مورد به ما هم ربطی نداره .

اعدامی ها عربستانی بوده اند و در کشور عربستان اعدام شده اند .

مازیار۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۷:۱۱

انشاءالله که علیرغم امضای آقای مقتدی صدر، مطالب از ایشان نباشد. ولی به نظرم ایشان حالا حالاها باید برود درس بخواند و تجربه کسب کند تا این طور مطالب رهم برهم ننویسد.
این حرفها را جدی نگیرید. چون این پیشنهادهای ایشان نه تنها عراق را از معرکه ها دور نمی کند بلکه به وسط درگیری ها می برد.
با آرزوی سعادت همگان

حسون۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۶:۰۴

جالبه که مقتداصدر، حتی حاصرنشده اعدام 37شیعه ی اهل حجازرامحکوم کنه یاحتی تسلیت بگه

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۴:۰۴

جالبه مسئولئن کشورنگران عربستان بودند درصورتیکه بایدنگران روسیه باشند.هرکس دنبال منافع خودش است..

حسین۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۵۷

فاز شیعیان عراق که دشمن امریکا هستن رو درک نمی کنم امریکا اومد صدام شکست داد حکومت داد دست شیعیان همون کسانی که در دوران حکومت صدام از کمترین حقوق هم محروم بودن من جمله همین مقتدی صدر که فراری بود از ترس صدام

محمد12۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۵۶

ایران کمک میکند نه دخالت بفهم

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۹ ۱۰:۱۴

نمی فهمی

اکبر سلیمانی۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۵۵

ایران می تواند از جریان صدر استفاده کند و هم پیمان در منطقه برای خود درست کند اگر با عربستان روابط خوب شود می توان برای صلح وبه دست گرفتن ابتکار عمل در دست کشور های منطقه استفاده کرد یادمان نرود که آیت الله محمد باقر صدر به خاطر عدم مخالفت با ایران در زمان صدام به دست صدام جنایتکار شهید شد.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۴۳

مگه الان بعد تو موضع قدرت !!! نیستیم؟؟
چرا مذاکره؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۴۱

اینهمه شهید و کشته و مجروح و معلول و..... هنوز که هنوزه دارن پیکر مطهر میارن.....
با میلیارد میلیارد میلیارد خسارت مالی ...........
حالا مذاکره و روبوسی و بوس بوس ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۴۱

ظریف جان اشتباه اولیت رو هنوز جمع نکردیدوباره مبخای اشتباه کنی .

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۴۰

دوست بنده یک عراقی میباشد و از ایرانیان نفرت دارد و دائما فحش و ناسزا به انها میگوید....

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۷:۲۲

توخودت ایرانی هستی.من که شک دارم...وگرنه غیرت ایرانی اصیل این اجازه روبه یه عرب نمیده ویه جواب درحدواندازه یه عرب بهش میده..

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۵:۰۹

شما خودت کجایی هستی؟ خخخخ
خب داره به خودت میگه دیگه.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۳۹

این آقای صدر فراموش کرده که داعش داشت بغداد را می گرفت وکمک ایران را دخالت می داند وجهان را می خواهد طبق نظرات خود تقسیم بندی کند غافل از اینکه آمریکا دارد در عراق ریشه می دواند وعجیب است که یک روحانی شیعه که سالها با ایران در ارتباط بوده آمریکا وایران را با یک چوب می راندوسالها تحت حمایت ایران با صدام آمریکایی مبارزه کرد وحالا می خواهد مبارزه را رها کند.امروز هم دلارهای نفتی عربستان وآمریکا خرج می شودتا جلوی اتحاد ودوستی ملت ایران عراق رابگیرند.آقای صدر می خواهد شیعه انقلابی باشد ولی جوری توی آب برود که پایش خیس نشود.یک روز با کمونیستهامتحد می شود ویک روز با عربستان در حالی که پدرومادرش را اینها شهید کردند وخیلی ازاماکن ایران ومراکز فرهنگی ایران به احترام آنه نامگذاری شده است.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۳۹

فقط اینو بدونین که ما هیچوقت درخواست مذاکره نمیدیم و ندادیم!
ما همیشه پیروزیم!

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۳۵

من دقیقا" میدونم ترامپ چی گفته و ما چی گفتیم!!!
اون گفته التماس میکنم التماااااس التماس بیایید با من مذاکره کنید.....
ما هم گفتیم حالا ببینیم چی میشه.... باید جبران کنی و کلی امتیاز بدی تا شاید شاید شاید.... صحبت کنیم باهات!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۳۳

ما پاسخ دادیم...!!!!!!!
پاسختون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!چی بود حالا؟؟!!!!!!!!!
مردم نامحرم هستن؟؟!!
مگه چییا گفتین و چیا شنیدین؟؟؟!!!

سجاد۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۳۲

متاسفانه امنیت عراق ، سوریه،ایران باهم تنیده شده! اقای صدر مگر یادت رفته داعش در سوریه پدیدار شد و بخش اعظمی از عراق رو اشغال کرده!اگه نیروهای مردمی عراق اونجا میجنگند برای عراقه نه سوریه!تصور کن الان بیای بری سازمان ملل فکر کردی سازمان ملل برات حلوا پخش میکنه که بخوای ازشون راهکار بگیری!همینکه دلخوش کردی به سازمان های بین المللی یعنی اینکه درک درستی از گردانندگان سازمان بین المللی نداری ، فکر میکنی کشورها هستن که میخوان ایندشون را تو سازمان بسازند!نه عزیز، این سازمان در اختیار برندگان جنگ جهانی دوم بخصوص امریکا و انگلیس و فرانسه است،یادت باشه ما نه به عراق حمله کردیم نه سوریه نه یمن و نه هیچ جای دیگه!ما فقط کمک کردیم از شر تروریسم خلاص شین!البته منافع خودمان هم همینه!چون یک عراق قوی و متحد برای همسایه هاش مفید تره تا اینکه یک کشور سراسر بمب و تروریسم و ... باشه.کشورهای منطقه باید متحد بشن تا هطر افراطگرایی ازبین بره!اقای صدر نمیشه وسط نقشه استعمارگری باشی و به همه طرفها بگی من بی طرفم بامن کاری نداشته باش!چون نفت داری انرژی داری طمع استعمارگران بر روی کشورتونه.عوض اینکه ضعف نشون بدی و کسایی که برای حفظ امنیت و تمامیت ارضی خودتون و همچنین خودشون و منطقه تلاش کردند محکوم به دخالت در امور داخلی کنید واقع بین باشین و ببینین کی دوسته کی دشمن!

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۲۵

آقای صدر، پیشنهاد شما تصور گرا و رویائی است و طرفین درگیری به این زودی ها دست از کشمکش در متطقه بر نمی دارند. خودتون می دونید که اگه ایران برق و گاز خودشو بر روی عراق ببنده، کشور عراق در تاریکی و سرما فرو می ره، حالا بقیه کشورها هم بر ای خودشان منافعی ترسیم کرده اند. پدر جان شما عراق رو محور قرار نده، جون در عرصه بین الملل قانون رو کسی می نویسه که قوی تر باشه و عراق در وضعیت ضعفه و تقصیر این وضعیت هم بر گردن صدام یعنی دیوانه تمام قرون و اعصاره که می خواست یک هفته ای ایران رو تسخیر کنه و نتیحه اشو دید! بهترین راه حل اینه؛ کشورهای ایران و ترکیه و عربستان و مصر یه جائی بنشینند و کلا مشکلات کشورهای جنگزده عراق و سوریه و یمن رو حل کنند. بله از این تفر قه و نابسامانی فقط آنریکا و اروپا سود می برند و از آن اتفاق و اتحاد کشورهای بزرگ خاورمیانه، همه کشورهای منطقه، راه دیگری وجود نداره...

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۰۵

اینها تعارفات و ژستهای دیپلماتیکه. ایران و آمریکا هر دو مایل به مذاکره هستند. ولی طبق معمول ما دیر چراغ سبز دادیم و ممکنه در این شرایط خراب اقتصادی امتیازی هم نتو نیم بگیریم.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۲۱

6 ساله که داره چراغ سبز نشون میده. همین هم باعث شده که کار به اینجا برسه. کاش می فهمیدید.

مازیار۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۰۱

ملت عزیز جوابها را بخوانید ؟بدبخت شدیم رفت به روسیه چین امید داشتیم که انها هم توزرد در امدن ؟حالا دم از همسایگان می زنیم عراق وسوریه وبقیه هم خودرا با ترامپ در نمی اندازند

میلیمتر۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۸:۵۰

ملت ایران هیچوقت امیدشون به روسیه و چین نبوده و نیست و اگر بگم به کیست تابناک بیرحم سانسورم میکنه

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۳۹

الان آمریکا بی آبرو شده؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۲۴

تا جایی که ما دیدیم امید ما به اروپا بود. موگرینی هست. غمت نباشه.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۲۰

برجام بین اروپا و آمریکا اختلاف انداخته و آمریکا رو بی آبرو کرد. هدف هم همین بود. شما منظورت چیه که گفتی بدبخت شدیم؟ مگه قبلش خوشبخت بودیم؟ مثل قبله دیگه.

رضا دانشمیر۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۰۱

دوره امریکا سراومده و رو به نابودیست

حامد۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۶:۱۶

دیگه واقعا شعار بسه. واقعا چند وقته داریم ازین حرفا میزنیم، هر روزم که اوضاع خودمون بدتر میشه.
1$=140000 Rial

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۰۰

آفرین بر مقتدا صدر کاملا پیشنهاد خوب منطقی ارائه کرده. اگر تندرو ها بگذارند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۳۷

شما در جريان نيستي ايشون خداي تند روي هست

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۲:۴۵

یعنی هیچکس در مورد این اخبار مهم نظر نداده؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۲:۴۳

علت اینکه در تمامی صفحات خبری شما حداقل ده روزه در قسمت آخرین اخبار خبر ۲۴ هزار راس دام تلف شدند بعنوان اولین خبر است چیست ؟!!!

احمد۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۲:۴۳

قشنگ پوتین با اون حرفش : "به‌ طور کلی مسکو آمادگی برطرف کردن نیازهای چین و دیگر شرکای خود در جهان را دارد" پشت کرده به ایران و داره به خاطر منافع خودش مارو می فروشه

اینهمه امتیاز دادن به روسیه
اینم نتیجش

ببین برا منافع خودشون چقدر قشنک مارو به پوست پیازی می فروشن

خواهشا منتشر شه

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۴۹

فعلا که امریکا جانت این بازی شروع کرد

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۲۷

رای به لیست امید دادی و منتظری پوتین برای ایران کار کنه؟

ایرانی۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۲:۴۰

مقتدی صدر از قرار معلوم خواهان انحلال حشد الشعبی ،برکناری سران سوریه یمن و بحرین و .. است

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۴۸

مقتدی صدر انقد قدرت ندارد

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۲:۳۷

جناب ظریف اشتباهات گذشته ات از مذاکره را پاک کن لطفا

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۲۵

اشتباه جدیدی مرتکب نشه. قبلی ها پیشکش.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۲:۳۷

ای کاش مقامات ایران هم می دانستند

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۲:۳۶

آقای صدر لطفا با کشور پادشاهان ساسانی و هخامنشی که 7000 سال قدمت تمدن دارند !! بهتر صحبت کنید ...
ما نیازی به حمایت شما نداریم ...


ممنونم تابناک

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۵:۵۳

عشقی ، منظورم افاضات آقای ظریفه که حرف از تمدن پادشاهی 7000 ساله ایران میزنه ...
در اصل تمون پادشاهی ایران 10 هزار ساله اس عشقی جان....

علی۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۴:۳۶

پادشاهان ساسانی و هخامنشی ابرقدرت بودند کشور ایران را از دست دادند ولی الان که ابرقدرت نیستیم یک وجب از خاک را دشمن نتوانست تصرف کند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۴:۱۲

خیلی هم نیازمند کمک فوری عراق هستیم .

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۳۶

برو كبابتو بخور عشقي!!!پادشاهي ٧٠٠٠ ساله؟!!

اسماعیل۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۲:۳۰

این آقا مثل اینکه یادش رفته 8سال بهترین فرزندان این مملکت شهید شدند افرادی مثل صدام این دلیر مردان
شهید کردند . ودنیا محکوم کرد حمله عراف به ایران و ما بخاطر کربلا وبخاطر مذهب تقاضای هیج وجهی نکردیم تازه بدهکارشم شدیم کحابودیدر هشت سال و..............

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۳:۲۵

اینکه صحبتهاش بیشتر به نفع ایرانه. اصلا خوندی متن رو؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۲:۲۶

کاش مدیران جریان‌های سیاسی هم مثل ایشان به فکر منافع کشورشان بودند

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۱:۵۱

کویت رو می گه همسایه عزیز مارو می گه آنها

خدای هست۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۱:۴۷

اقای صدر من هم به شما رای مثبت میدم و از شما میخوام اول پایبند به انچه گفتی باشی

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۱:۴۳

پیشنهاد مقتدا صدر ظاهراً مسالمت جویانه بوده ولی با همه واقعیات جاری در منطقه همخوانی ندارد.

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۱:۴۰

بطورخلاصه یعنی هرکه سرس بکارخودش باشدوازایجادمزاحمت درکاریکدیگرودخالت درزندگی یکدیگربپرهیزیم نامه ای بشدت دیپلوماتیک ومعنی دار بقول بچه های قدیم.؛ هرکسی کارخودش بارخوش ورنه آتیش به انبارخودش ،

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۰۸ ۱۱:۳۵

دم مقتدا صدر گرم که به فکر منافع کشورش است

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.