رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرپاسخ قوه قضاییه به پشت‌پرده ادعای اعدام ۷ زن در اصفهان
4بازدید
۷۵

آخرین تحولات خاورمیانه؛

اعلام جنگ اسرائیل علیه عراق/سرنگونی یک هواپیمای جاسوسی در عراق از سوی حشدالشعبی / آغاز دوباره جنگ نیابتی بین ریاض و ابوظبی/ بررسی پیشنهاد فرانسه در مورد برجام از سوی ایران

اعلام جنگ اسرائیل علیه عراق، آغاز دوباره جنگ نیابتی بین ریاض و ابوظبی، بررسی پیشنهاد فرانسه در مورد برجام از سوی ایران و هشدار آمریکا برای کمک به نفتکش ایرانی، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به سرنگونی یک هواپیمای جاسوسی در عراق از سوی حشدالشعبی نیز اشاره کرد.

اعلام جنگ اسرائیل علیه عراق/سرنگونی یک هواپیمای جاسوسی در عراق از سوی حشدالشعبی / آغاز دوباره جنگ نیابتی بین ریاض و ابوظبی/ بررسی پیشنهاد فرانسه در مورد برجام از سوی ایران

اعلام جنگ اسرائیل علیه عراق، آغاز دوباره جنگ نیابتی بین ریاض و ابوظبی، بررسی پیشنهاد فرانسه در مورد برجام از سوی ایران و هشدار آمریکا برای کمک به نفتکش ایرانی، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به سرنگونی یک هواپیمای جاسوسی در عراق از سوی حشدالشعبی نیز اشاره کرد.

به گزارش «تابناک»؛ حشدالشعبی عراق یک فروند هواپیمای جاسوسی را بر فراز یکی از مقرهای خود در نزدیک بغداد منهدم کرد.

سازمان حشد الشعبی در بیانیه‌ای که در این ارتباط منتشر کرده، اعلام نموده است که پدافند هوایی این سازمان یک پرنده شناسایی ناشناس را حین پرواز بر فراز مقر تیپ ۱۲ خود (واقع در کمربند بغداد) پس از شناسایی، منهدم کرد.

اعلام جنگ اسرائیل علیه عراق/سرنگونی یک هواپیمای جاسوسی در عراق از سوی حشدالشعبی / آغاز دوباره جنگ نیابتی بین ریاض و ابوظبی/ بررسی پیشنهاد فرانسه در مورد برجام از سوی ایران

در بیانیه حشد الشعبی همچنین آمده است: «پدافند هوایی حشد الشعبی، مأموریت هواپیمای دشمن را ناتمام گذاشت.»

تا کنون جزئیات بیشتری از این عملیات منتشر نشده، اما پیش از این جانشین فرماندهی حشدالشعبی نسبت به پرواز هرگونه هواپیماهای ناشناس بر فراز مقرها و انبارهای مهمات هشدار داده بود.

اعلام جنگ اسرائیل علیه عراق

احمد الاسدی، نماینده پارلمان عراق اعلام کرد که ورود رژیم صهیونیستی به حریم هوایی عراق به مثابه اعلام جنگ ضد عراق است.

وی افزود: سکوت درباره تجاوز، موضع عقلانی نیست و عقلانیت و واقع بینی سیاسی اقتضا می کند از همه گزینه های دیپلماتیک استفاده شود. باید تحرک بین المللی برای دفاع از حاکمیت عراق ـ که از سوی اسرائیل و متحدان آن نقض می شود ـ انجام شود.

الاسدی بیان کرد: تحرک عربی و بین المللی و منطقه ای باید انجام شود و علیه هدف قرار گرفتن حریم هوایی وامکانات نظامی خود اعتراض کنیم.

وی گفت: گزینه پاسخ و واکنش نشان دادن به این حملات باقی و برقرار است، زیرا آنها جنگ را خواستند؛ بنابراین، باید به این جنگ طلبی و اعلام جنگ واکنش کوبنده ای نشان داده شود. وظیفه شرعی و ملی، ایجاب می کند .جنگی که علیه ما به راه انداخته اند با واکنش روبه رو شود.

آغاز دوباره جنگ نیابتی بین ریاض و ابوظبی

درگیری‌ها بین نیروهای تحت امر امارات با نیروهای دولت منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی یمن، به رغم سفر هیأتی از شورای انتقالی جنوب این کشور همچنان ادامه دارد.

شبکه الجزیره به نقل از منابع محلی در یمن، شامگاه پنجشنبه (۳۱ مرداد) اعلام کرد، نیروهای «النخبه الشبوانیه» وابسته به شورای انتقالی جنوب در منطقه «عتق» واقع در استان «شبوه» (جنوب یمن و شرق استان عدن) با نیروهای منصور هادی شدیدا درگیر شده‌اند.

اعلام جنگ اسرائیل علیه عراق/سرنگونی یک هواپیمای جاسوسی در عراق از سوی حشدالشعبی / آغاز دوباره جنگ نیابتی بین ریاض و ابوظبی/ بررسی پیشنهاد فرانسه در مورد برجام از سوی ایران

نوزدهم مرداد، نیروهای «الحزام الامنی» شورای انتقالی جنوب یمن شهر عدن را بعد از چهار روز درگیری با نیروهای دولت منصور هادی به اشغال خود درآوردند و این نیروها و دولت مذکور را از این شهر فراری دادند.

به رغم مخالفت دولت منصور هادی و درخواست عربستان سعودی از شورای انتقالی برای گفت‌وگو، نیروهای این شورا به عملیات نظامی خود در شرق استان عدن ادامه داده و استان «ابین» را به کنترل خود درآورند.

درگیری‌ها در استان شبوه در حالی آغاز می‌شود که هیأت شورای انتقالی جنوب (مورد حمایت امارات) به رهبری «عیدروس الزبیدی» سه‌شنبه این هفته وارد جده شد. سفر این هیأت به درخواست رسمی وزارت خارجه سعودی بود.

هیأت مذکور دیروز با «خالد بن سلمان»، وزیر دفاع سعودی و سفیر سابق ریاض در واشنگتن در شهر جده دیدار و گفت‌وگو کرد.

العربیه نوشته است که بن‌سلمان از این هیأت به دلیل قبول دعوت ریاض و سفر به جده قدردانی کرده است. وزیر دفاع سعودی طی این دیدار از هیأت شورای انتقالی خواسته است به جای جنگ و درگیری در جنوب یمن با دولت منصور هادی، به گفت‌وگو روی آورده و با این دولت علیه انصارالله در شمال متحد شوند.

دولت منصور هادی حوادث شهر عدن را «کودتای از پیش‌ طراحی شده امارات» علیه خود می‌داند و طی بیانیه‌ای که سه‌شنبه این هفته بعد از نشست کابینه منتشر کرد، خواستار مقابله با شورشیان مسلح مورد حمایت ابوظبی شد. . این دولت بارها از عربستان‌سعودی خواسته برای مقابله با نیروهای مورد حمایت ابوظبی، متحد ریاض در حمله به یمن، به این دولت کمک کند.

بررسی پیشنهاد فرانسه در مورد برجام از سوی ایران

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در جریان سفر خود در نروژ اعلام کرد که جمهوری اسلامی پیشنهادهای فرانسه در خصوص بازیابی توافق هسته‌ای را بررسی می‌کند اما دخالت‌های آمریکا در خلیج فارس را تحمل نخواهد کرد.

وزیرخارجه ایران همچنین با اعلام آمادگی خود برای مذاکره جدی با امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در روز جمعه در پاریس افزود: پیشنهادهایی از سوی طرفین ایرانی و فرانسوی مطرح شده و فردا بر سر این پیشنهادها بحث خواهیم داشت.

وزیر امور خارجه ایران همچنین با هشدار به آمریکا مبنی بر عدم تشکیل ائتلاف دریایی در خلیج فارس گفت: مشخص است که قصد آمریکا برای حضور نظامی در خلیج فارس، مقابله با ایران است. آمریکا انتظار نداشته باشد هنگامی که کسی به آب‌های ما می‌آید و ما را تهدید می‌کند، ساکت بمانیم.

اعلام جنگ اسرائیل علیه عراق/سرنگونی یک هواپیمای جاسوسی در عراق از سوی حشدالشعبی / آغاز دوباره جنگ نیابتی بین ریاض و ابوظبی/ بررسی پیشنهاد فرانسه در مورد برجام از سوی ایران

وی افزود: ما جنگی را در خلیج فارس آغاز نمی‌کنیم، ولی از کشورمان دفاع خواهیم کرد.

هشدار آمریکا برای کمک به نفتکش ایرانی

روز پنجشنبه یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا گفت، دولت این کشور قاطعانه تحریم‌ها علیه نفتکش «گریس‌۱» که به «آدریان‌دریا» تغییر نام داده را اجرا خواهد کرد و هر گونه کمک به این ابرنفتکش ـ که در حال حرکت در دریای مدیترانه است ـ ممنوع است.

این مقام وزارت خارجه آمریکا که خواسته نامش فاش نشود، در گفت‌وگو با رویترز، از کشورها خواسته به نفتکش ایران اجازه پهلوگیری ندهند. او گفت: «بخش کشتیرانی زیر ذره‌بین است و ما قاطعانه تحریم‌های آمریکا را اجرا می‌کنیم.»

وبگاه‌های رصد اطلاعات مربوط به خطوط کشتیشزرانی مدعی شده‌اند نفتکش آدریان دریا در حال حرکت به سمت یونان است، اما نخست‌وزیر یونان پنجشنبه گفت این نفتکش در حال حرکت به سمت این کشور نیست.

اعلام جنگ اسرائیل علیه عراق/سرنگونی یک هواپیمای جاسوسی در عراق از سوی حشدالشعبی / آغاز دوباره جنگ نیابتی بین ریاض و ابوظبی/ بررسی پیشنهاد فرانسه در مورد برجام از سوی ایران

این مقام آمریکایی گفت: ایالات متحده علیه هر کسی که مستقیم یا غیرمستقیم به نفتکش مورد نظر کمک کند، اقدام خواهد کرد.

وی گفت: «همه طرف‌ها در بخش کشتیرانی باید ارزیابی‌های مناسب را انجام دهند تا اطمینان حاصل کنند در حال تجارت با طرف‌های تحت تحریم یا محموله‌های مشمول تحریم نیستند و یا تجارت برای چنین طرف‌ها یا محموله‌هایی را مستقیم یا غیرمستقیم تسهیل نمی‌کنند.»

این نفتکش که حامل بیش از دو میلیون بشکه نفت خام ایران است، از یک ماه و نیم پیش در توقیف جبل الطارق بود و نهایتا بامداد دوشنبه (به وقت تهران) این منطقه را ترک کرد. وبگاه‌های رصد خطوط کشتیرانی مقصد این کشتی را بندر «کالاماتا» در یونان اعلام کرده‌ بودند.

این نفتکش در حالی آزاد شد که دولت آمریکا رسما از جبل الطارق خواسته بود به بازداشت آن ادامه دهد. وزارت خارجه آمریکا حدود یک هفته پیش در بیانیه‌ای به یونان و دیگر بنادر مدیترانه هشدار داده است که در صورت میزبانی از این نفتکش، ممکن است تحریم شوند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۲ ۰۸:۲۲

تا زمانی در منطقه جنگ باشد اسراییل اسایش دارد وبقا دارد .زمانی صلح شود .دیگه اسراییلی وجود نخواهد داشت ..................................

كورش۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۹:۱۶

دودستگي در خاورميانه ، محور ايران و محور سعودي، باعث شده شكاف بين كشورهاي مسلمان بوجود بياد و اسرائيل جرات حمله به هزار كيلومتر دورتر از خود كرده، محور ايران اگر پاسخ ندهد بين مردم طرفدار مقاومت خفيف ميشود

ایرانی۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۸:۳۴

تیترتون حقه بازانه بود و برای جذب مخاطب منبعد یادم باشه حقه بازی و دروغتونو در نظر بگیرم

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۶:۵۸

خب کم کم خاورمیانه دارد وارد جنگهای نیابتی بزرگی می شود واین وسط انتظار نداشته باشید کشورهای دنیا ایران را بی تقصیر بدانند

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۶:۵۶

امريكا درعراق چندين پيگاه با چندين هزار نيرو دارد كه حشد الشعبى با بودن انها مخلف است خمله از طرف مريكا صورت گرفته بخاطر ترس از واكنش اين نيرو حمله كننده را اسرائيل معرفى ميكند واين نشان درماندگى امريكا درمنطقه است

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۶:۰۵

چرا در این موارد تیترهای الکی میزنید .یک نماینده مجلس عراق گفته این کار اسرائیل اعلام جنگ به عراق است اونوقت یک جوری تیتر زدید انگار رسما اسرائیل تعلام جنگ کرده!!!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۵:۱۳

ما باید از مردم فلسطین حمایت کنیم و تلاش کنیم برای صلح منصفانه بین فلسطینیها و یهودیان. اما درگیر شدن با اسراییل و شعار نابودی اسراییل راه خوبی نیست

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۲ ۰۸:۲۹

اشتباه منفي دادم..مرگ بر اسراييل

رحیم شاکری۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۴:۰۳

یک هفته تنگه هرمز را ببندید تا هیچکس جراعت چپ نگاه کردن به کشتیهای نفتکش در هیچ کجای دنیا نداشته باشد

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۸:۳۴

مگه ارث باباتونه که ببندین ؟
کوچه بازاری حرف زدن بس نیست ؟
انگار دارین با بچه حرف میزنین با اون ادبیاتتون

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۶:۲۴

مثل اینکه جات امن حاجی؟! رفتی فرنگ برای تبلیغ اسلام احتمالا!!!ر

حسین۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۵:۰۶

راستی چرا نفتکش های روسیه به کمک نفتکش ایرانی آدریان دریا نمی روند تا حد اقل در دریا نفت را تحویل بگیرند !! اینها خودشون را خیلی عقب کشیدند

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۴:۱۰

آقای.....جرات

احمد۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۳:۵۷

ایران هم می‌تواند برای کشتی هایی که مبدا یا مقصد بنادر آمریکایی داشته باشن در خلیج فارس محدودیت اعمال کند

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۳:۳۷

خاورمیانه لعنتی

علی۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۲:۴۸

مرگ بر امریکا و اسراییل و انگلیس و وهابیت ملعون خبیث!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۷:۳۴

ناشناس 13:15 آره من منفی زن هستم و ازین کارم کیف میکنم و نکتش اینه که تو نمیتونی کاری کنی و فقط فحش میدی و من بازم لذت میبرم و میخندم.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۷:۳۰

آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند ....

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۳:۱۵

ماعون ان منفی زن هم هست

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۲:۴۶

ایا عراق هم به مانند سوریه جولانگاه جنگ نیابتی می شود ایا سیاستمداران عراق به این نکته پی می برن که چراکشورشان مورد هدف قرارمیگرد اونم پایگاها ومقرنیروهای حشدوشعبی ..

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۷:۳۳

مطمئن باش با تایید اوناس

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۷:۰۶

حشد الشعبی نبود الان عراق دست داعش بود و بعد داعش میومد ایران و بی چشم و روهایی رو سر می برید.
نشستی زیر کولر و یک گروهی که امنیت منطقه از جمله ایران رو تامین میکنه زیر سوال میبری؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۲:۲۹

وقتی تو سوریه جواب درست نگرفتن مشخصه که پرروتر میشه.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۲ ۱۲:۳۱

اینوبه اقای ظریف بگو

علی۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۴:۳۷

آفرین

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۲:۱۹

اخه واقعا کسی ازین همه کشور توی دنیا نیست که جلوی آمریکا وایسه؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۶:۱۸

برا چی وایسه همه دارن از امریکا نون میخورن

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۲:۱۳

پیشنهادفرانسه ماندن ایران دربرجام بدون قیدوشرطه واقعاپیشنهادخوبیه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۲:۰۸

حشد الشعبي توانايي مقابله با حملات هوايي ندارد . بايستي فكري كرد . اسراييل دارد حريم هوايي سوريه و عراق و بخشي از تركيه را نقض ميكند . الان پشت مرزهاي ما حمله هوايي دارد و گروه مومن حشدالشعبي را در عراق و برخي جاها را در سوريه هدف قرار ميدهد . بايد فكري كرد . خطر اسراييل از داعش كمتر نيست . اگر داعش صلاح داشت و وحشي گري اما اين اسراييل هم صلاح دارد و هم مظلوم نمايي ميكند و هم ديپلماسي خوب دارد و اروپا و غرب و امريكا هم از اين فرزند حمايت ميكنن.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۲۲:۱۱

سلاح خیلی با صلاح فرق داره، لطفاً برای دریافت اطلاعات بیش‌تر به لغت‌نامۀ دهخدا مراجعه شود

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۸:۴۰

صلاح؟!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۷:۳۱

داداش با فکر حل نمیشه جرات میخواد

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۶:۵۵

داداش اون سلاحه ، صلاح یه چیز دیگس
در ضمن ، با چی می خوایی هواپیمای رادارگریز رو شناسایی کنی؟؟ جلوی تکنولوژی رو میشه با تکنولوژی گرفت ، نه با شعار و هارت و پورت

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۵:۱۵

یک راهش هم اینه که ما در عین دفاع از فلسطینیها انقدر در مقابل اسراییل تندروی نکنیم

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۱:۵۹

چه زمانی قراراست سکوت رابشکنیم و به گستاخی ها وحمله های پی درپی صهیونیست ها پاسخ دهیم؟!

metycpu۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۲۲:۴۸

عزیزم به قول شاعر:
دشمن تیم نگاهی هم به من تو نمی‌اندازد!
وچه چیزی غمین‌تر از این حتی!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۷:۳۰

هیچوقت.انکار حملات بهترین شیوه هست.و اما در پاسخ 13:37...قبلا اومده بیخ گوشمون.اونم سه بار و ماااااا؟....انکار

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۳:۳۷

اسراییل دارد عکس العمل صبروتحمل مارا ارزیابی میکند اول از سوریه شروع کرد حالا رسیده به عراق واگربازهم عکس العملی نشان دهیم واردخلیج فارس خواهدشد

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۳:۳۳

برایتان راه بازاست
بفرمایید مرز فلسطین و اسرائیل
ولی یادت نره که توتیمهای ورزشی اسراییل،فلسطینی هستند وتوتیمهای فلسطینی هم اسراییلی ها بازی میکنن

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۱:۵۴

دوران ارزانی دستوری ومصنوعی ارزوطلا و رشد ساختگی بورس بسرعت درحال سپری شدن است !!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۲۲:۰۸

نمیتونن تاابدنرخ دلار رادستوری نگه دارن

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۹:۴۳

دوران وطن فروشی وبه چا به چاپ هم سپری شده اگر ریاست محترم قوه قضائیه به گفته هایش عمل کند یک تعداد ویژه خوار باید محاکمه شوند وبیت المال را از حلقومشان بیرون کشیده شود

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۷:۲۸

با نظر 13:20 موافقم.از لحاظ سیاسی منطقی تر به نظر میاد.هر چند مشکل خواهند داشت.نوروز 99 دیدنیه بازار....یا حسین

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۳:۲۰

نه ، دورانش تا انتخابات مجلس ادامه داره .

مانی۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۲:۵۷

برای همین میخوان چهار تا صفر رو از پولمون بردارن

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۱:۵۲

اسرائيل به ارتش و نيروهاى تحت كنترل نخست وزير عراق حمله نكرده است. تاكنون 4 بار به انبارهاى مهمات حشد شعبى عراق حمله كرده،

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۲ ۱۳:۳۶

حشد شعبی جزیی از ارتش عراق است

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۸:۳۹

وطن فروشی پرچم آلمان؟ الان ایشون عراقی هستنو مگه؟ لابد شما هم عراقی هستین؟ در خرج کردن واژه‌ها یک‌ کم دقت بفرمایید

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۷:۲۷

ناشناس آلمان....فرض کن که طرف حتی عاشق اسراییل که سهله.مزدور اسراییل هم که هیچ خودش اسراییلی باشه....تو جوابش رو بده...جواب نظرش رو.وقتی فحش میدی یا بقول خودت ..."توحین"...میکنی خیلی رقت انگیز به نظر میای...و اما حرف ناشناس سوئدی تا حدی درسته.آلمانی جان میدونم که بدت میاد ولی دولت مرکزی عراق چندانم از گوشمالی داده شدن و محدودیت نسبی حشدالشعبی ناراضی نیست.نه که بخواد کاملا از بین برن ولی نظرش رو محدودیتشونه.ناشناس پرچم آلمان اینجوری و این شکلی جواب بده حتی اگه باهاش مخالفی.

محسن۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۶:۳۱

راست میگه دیگه تابی جون!قرار نیست به اسم ازادی رای چرکولکهای اسراییلی هم بیان نظر بدن که،اینجا برای ایرانی هاست و بسیار واضحه که هیچ ایرانی حتی بی دین و یا هر مسلکی،اسراییل رو مشروع بدونه،اسراییل و ملتش دشمن ایران بودن از قبل از اسلام،خود پدیده اسراییل هم بحثش مذهبی یا دینی نیست مطلقا،اسراییل دشمن بشریت و دشمن منطقه ماست،البته که این حکام عربی خودفروختخ،اینو شاخش کردن،البته ایران به تنهایی جور همه بشریت روکشیده و میکشه،تقدیر اسراییل محو و نابودی به دست ایران قدرتمنده،حالا دیگه همه برگاشون رو کردن،نوبت ایرانه که عراق و سوریه و لبنان رو به پدافند هوایی مجهز کنه تا اونوقت اسراییل نتونه از مرز هوایی فلسطین اشغالی خارج بشه حتی،دیر نیست روزی که صهیونیستها آواره و خانه به دوش به سمت امریکای جنوبی فرار کنن،حالا توی اسراییلی حرف مفت بزن،مای ایران هم اهسته و پیوسته برنامه نابودیت رو بچینیم،یه مقایسه کن با سی چهل سال پیش،میفهمی کی اهل حرفه کی مرد میدان عمل

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۶:۲۴

پرچمها چطوری انتخاب میشن ظاهر در اختیار کاربر نیست

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۵:۳۲

این حشد الشعبی یا بسیج مردمی همونایی هستند که با یک فتوای آیه الله سیستانی طومار داعش را در هم پیچیدند روزش برسه حساب اسرائیل را هم خواهند رسید.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۵:۱۴

حشد شعبی در عراق یک نهاد قانونیه و زیر نظر نخست وزیر فعالیت میکنه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۴:۰۹

تواول برو املای صحیح «توحین»راپیداکن بعدبیا بحث کنیم

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۳:۴۹

خطاب به کاربر پرچم سوئد اگر خیلی عاشق اسرائیل جونت هستی برو اونجا زندگی کن. وطنفروشی تا این حد. من تعجب می کنم چرا این نظر آبکی و توحینآمیز چاپ شده. شما که به اندازه کافی رسانه دارید. شما می توانید همان جا به دروغپردازی و خیانت ادامه دهید. این مبارزان هم جزئی از مردم عراق هستند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۳:۳۹

حالا گستاخ ترازهمیشه درحال بسترسازی برای حضورنظامی درخلیج فارس وکنارمرزهای ماست

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۳:۳۳

خبر اومده الان در اسراییل انفجار صورت گرفته

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۱:۳۸

خیلی از کشورهای غربی یا در خواب هستند ویا خود را به خواب زده اند. اسرائیل به دنبال نابودی همه کشورهای عربی و اسلامی از طریق ایجاد اختلاف و درگیری نظامی بین آنهاست ،لطفا تا دیر نشده از خواب بیدار شوید.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۲ ۰۸:۰۷

خوابشون سنگینه.هر کار میکنیم بیدار نمیشن....

مهدی۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۲:۵۲

کشور کوچک اسرائیلی را بزرگ کردن و در اتش جنگ دمیدن در منطقه بدترین تئوری جنگ طلبی است ، با کشور های همسایه باید احترام گذاشت و از خود خواهی و حق بجانبی فاصله گرفت .

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۲:۱۲

اومدن بیخ گوش ما که

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۱:۲۶

اصلا خط سیر جنگ در یمن عراق لیبی سوریه افغانستان فقط تخریب این کشورها وکشتن مردم این کشورهاست تا عقب بمانندبرای اینکه از ثروتهای منطفه فقط جنگ وکشت کشتار که بافزوش تسلیحات از طرف غربیها صورت می گیرد انجام بشه ونفع ثروت این کشورها نصیب انها وخرای و ویرانی نصیب صاحب ثروتها

م ع۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۱:۲۳

"اعلام جنگ اسرائیل علیه عراق"
درسته مخاطب رو وادار به باز کردن صفحه میکنه ولی برا ما که مخاطب همیشگیتون هستیم و با توجه به اینکه توی سایت های دیگه چنین خبری نبود، فقط خواستیم ببینیم دوباره چه چیزی رو تیتر کردین. اعلام جنگ یعنی مسئول یه کشور بره پشت تریبون و اعلام جنگ کنه، نه مسئول کشور مقابل تحلیل خودشو بگه.

سارا۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۲۱:۰۲

خیلی خیلی تیتر بدی زدی تابناک،کارای مجلات زرد رو نکن

محمد۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۶:۲۷

اشتباه منفی دادم. دقیقا من هم احساس کردم تابناک کار غیرحرفه‌ای کرده.

metycpu۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۴:۵۹

تابناک جان در زدن تیتر لطفا حرفه‌ای تر عمل کن
دانشجوهای علوم ارتباطات که تابنام رو نمی‌گردونن!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۴:۰۶

درست میگه تابناک ارزش خودتو نیار پایین

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۱:۱۶

مردم عراق بعد از سالها جنگ و خونریزی اجازه نخواهند داد دوباره کشورشان در گیر جنک شود آنها بشدت دنبال سازندگی کشورشان هستند

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۲۳:۱۹

اقای طریف که منکر ارتباط نیروهای موردحملات اسراییل درعراق باکشورمان هستند پس تشییع پیکردوشهید ایرانی حمله اخیرراچگونه توجبه میکنند؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۹:۳۲

باشه بشون میگم

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۵:۳۳

یعنی جی خوب مردم عراق مخالف جنگ‌هستند اما اگر صهونیستها خواهان جنگ باشند که دفاع واجب است.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۳:۳۲

حالت خوبه؟
این کشور تا چندین سال بلکه دهه ها ثبات ندارد

فضول۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۲:۴۸

لطفا برو به رژیم اسرائیل بگو به دیگر کشورها حمله نکنه ، وگرنه مردم منطقه دنبال اسایش هستند اگر امریکا و اسرائیل و عربستان بزاره

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۲:۰۱

شما ؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۱ ۱۲:۰۰

اگه تروریست ها و هماسایها اجازه بدن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.