رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبررسایی در زندان هم دست از ادعای کذب برنداشت!
4بازدید
۲۸

آخرین تحولات خاورمیانه؛

محاکمه ۱۱ تن در بحرین به اتهام ارتباط با ایران/تحرکات «مشکوک» نیروهای آمریکایی در عراق/ درگیری میان نیروهای وابسته به ریاض و ابوظبی در یمن/ نشست شورای امنیت در مورد تحولات عراق

تحرکات «مشکوک» نیرو‌های آمریکایی در عراق، درگیری میان نیرو‌های وابسته به ریاض و ابوظبی در یمن، نشست شورای امنیت در مورد تحولات عراق، آغاز تحویل دومین محموله اس-۴۰۰‌های روسیه به ترکیه و حمله نیرو‌های عراق به پناهگاه‌های داعش در نزدیکی مرز‌های اردن و سوریه، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به محاکمه ۱۱ تن در بحرین به اتهام ارتباط با ایران نیز اشاره کرد.

محاکمه ۱۱ تن در بحرین به اتهام ارتباط با ایران/تحرکات «مشکوک» نیروهای آمریکایی در عراق/ درگیری میان نیروهای وابسته به ریاض و ابوظبی در یمن/ نشست شورای امنیت در مورد تحولات عراق

تحرکات «مشکوک» نیرو‌های آمریکایی در عراق، درگیری میان نیرو‌های وابسته به ریاض و ابوظبی در یمن، نشست شورای امنیت در مورد تحولات عراق، آغاز تحویل دومین محموله اس-۴۰۰‌های روسیه به ترکیه و حمله نیرو‌های عراق به پناهگاه‌های داعش در نزدیکی مرز‌های اردن و سوریه، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به محاکمه ۱۱ تن در بحرین به اتهام ارتباط با ایران نیز اشاره کرد.

به گزارش «تابناک»؛ روز دوشنبه، دادگاه جنایی بحرین، محاکمه ۱۱ تن را به اتهام طراحی برای اجرای عملیات‌های تروریستی در بحرین و نیز منفجر کردن خط لوله نفت منطقه «البر» در ژانویه گذشته، آغاز کرد.

دادگاه مدعی فرار دو تن از این متهمان به ایران شد و ادامه جلسه را به یازدهم سپتامبر (۲۰ شهریور) به منظور تعیین وکیل برای متهمان ردیف چهارم و پنجم و نیز احضار کردن بقیه متهمان به دادگاه، ارجاع داد.

طبق گزارش روزنامه «أخبار الخلیج»، اداره تحقیقات جنایی بحرین در گزارش خود به نقل از برخی منابع که از آن‌ها به عنوان «منابع سری» یاد شده، مدعی شده است که متهمان ردیف اول و دوم این پرونده به ایران متواری شده‌اند و این دو با تعدادی از متهمان در داخل بحرین در ارتباط بوده و با ارسال مبالغ مالی، آن‌ها را برای اجرای عملیات‌های تروریستی جذب کرده و این افراد بانک‌های مورد هدف و تحرکات نیروهای امنیتی و خطوط لوله نفت و گاز منطقه البر را برای اجرای عملیات‌های تروریستی زیر نظر داشته‌اند.

بنا بر این گزارش های ادعایی، افراد مذکور پس از منصرف شدن از هدف قرار دادن دستگاه‌های خودپرداز بانک‌ها به اجرای عملیات انفجار خطوط لوله نفت و گاز در منطقه البر روی آوردند که البته تلفات انسانی در برنداشته است.

براساس ادعاهای دادگاه بحرین، این متهمان همچنین انبار زیرزمینی برای نگهداری مواد منفجره و تجهیزات تولیدی خود ایجاد کرده بودند و با دریافت آموزش‌های لازم از طریق یک نرم‌افزار نصب شده روی گوشی همراه خود، اقدام به ساخت دستگاه‌های مورد نظر می‌کردند.

این نخستین بار نیست که بحرین با محاکمه تعدادی از افراد بنا به اتهامات تروریستی، ایران را به دست داشتن در این عملیات متهم می‌کند.

تحرکات «مشکوک» نیروهای آمریکایی در عراق

«فراس الیاسر» عضو شورای سیاسی جنبش النجباء عراق روز سه‌شنبه گفت که نیروهای آمریکایی اخیرا تحرکات خود در منطقه «الشرقاط» و غرب موصل و مناطق صحرایی عراق را افزایش داده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری المسله، الیاسر با بیان اینکه آمریکا در صدد افزایش تعداد نیروهای خود در مناطق مذکور است، افزود: «اطلاعاتی در دست داریم که نشان می‌دهد، نیروهای ویژه آمریکا در مناطق آزاد شده صلاح الدین، الانبار و دیگر مناطق مرزی عراق حضور مستمر دارند».

عضو شورای سیاسی جنبش النجباء عراق تأکید کرد که «نیروهای آمریکایی در غرب موصل و مناطق الشرقاط پرسه می‌زند و این تحرکات شک‌برانگیز، خود دلیلی است بر اینکه آمریکا در پرونده دشت نینوی دست دارد».

وی گفت، بنا به گزارش دستگاه اطلاعاتی الحشد الشعبی، نیروهای آمریکایی برای انتقال عناصر تروریستی داعش به داخل و خارج عراق، عملیات هلی‌برن انجام می‌دهند.

همزمان با جنگ آمریکا علیه عراق در سال ۲۰۰۳ و سرنگونی صدام، بیش از ۱۷۳ هزار نیروی خارجی وارد عراق شدند که ۱۵۰ نفر از آنها، آمریکایی بودند.

در سال ۲۰۱۱ نیز بر اساس توافق واشنگتن و بغداد، حضور نیروهای آمریکایی در عراق پایان یافت و همه نیروهای آمریکایی این کشور را ترک کردند تا اینکه در سال ۲۰۱۴ همزمان با تشکیل ائتلاف به اصلاح ضد داعش به فرماندهی آمریکا، بار دیگر این حضور تقویت شد.

به گفته وبگاه خبری السومریه نیوز، در حال حاضر ۶۰۰۰ نیروی آمریکایی به بهانه مبارزه با تروریسم و آموزش و مشاوره نظامی و امنیتی در عراق حضور دارند و علاوه بر آن یکسری نیروهای ویژه برای انجام ماموریت‌های مختلف در داخل خاک عراق و سوریه مستقرند.

در سال ۲۰۱۴، ۱۱ هزار نظامی خارجی وارد عراق شدند که ۷۰ درصد از آنها آمریکایی بودند و اکنون پس از پیروزی عراق بر داعش، شمار نیروهای خارجی به هشت هزار تن کاهش پیدا کرده است که از این میان، شش هزار نظامی آمریکایی هستند.

درگیری میان نیروهای وابسته به ریاض و ابوظبی در یمن

یک منبع نظامی یمنی به ازسرگیری درگیری میان نیروهای دولت دست نشان دهنده سعودی در یمن با نیروهای شورای انتقالی مورد حمایت امارات در استان ابین در جنوب این کشور خبر داد.

این منبع بیان کرد: به دنبال شکست مذاکرات واگذاری شهر زنجبار مرکز استان ابین، درگیری میان طرفین از سر گرفته شد. حمله با یورش نیروهای وابسته به دولت دست نشانده سعودی در یمن به مواضع نیروهای وابسته به امارات شروع شد.

محاکمه ۱۱ نفر در بحرین به اتهام ارتباط با ایران/تحرکات «مشکوک» نیروهای آمریکایی در عراق/ درگیری میان نیروهای وابسته به ریاض و ابوظبی در یمن/ نشست شورای امنیت در مورد تحولات عراق

منبع یمنی اعلام کرد: نیروهای وابسته به دولت دست نشانده سعودی در یمن بر احور و بخش هایی از المحفد و مودیه مسلط شده و به نزدیکی منطقه العرقوب در خفنر در نزدیکی زنجبار رسیده است. نیروهای وابسته به امارات هم برای مقابله، تجهیزات زیادی را در اطراف شهر زنجبار مستقر کرده اند.

همزمان شبکه الجزیره گزارش داد، یک هواپیمای اماراتی رهبران شورای انتقالی جنوب یمن را از عدن خارج کرده است.

نشست شورای امنیت در مورد تحولات عراق

دفتر نمایندگی سازمان ملل در عراق «یونامی» با صدور بیانیه ای اعلام کرد: شورای امنیت سازمان ملل فردا چهارشنبه درباره تحولات عراق تشکیل جلسه می دهد.

بر اساس این بیانیه، «جنین هنیس پلاسچارت» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در عراق نیز در این نشست گزارشی درباره تحولات عراق و فعالیت «یونامی» ارائه خواهد کرد.

گفتنی است، اخیراً چند پایگاه حشد شعبی عراق که با دستور نخست وزیر این کشور جزو نیروهای مسلح قرار دارد، با حمله پهپادی رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفته است؛ تجاوزی آشکار به خاک یک کشور مستقل که منشور ملل متحد را نیز آشکارا نقض کرده است.

آغاز تحویل دومین محموله اس-۴۰۰ های روسیه به ترکیه

وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد، برای این منظور یک فروند هواپیمای روسی در پایگاه هوایی آکینجی برای تحویل فاز دوم قطعات اس-۴۰۰ به زمین نشست.

در ژوئیه، وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد، نخستین بخش از قطعات سامانه‌های دفاع موشکی روسیه به نام اس-۴۰۰ کامل تحویل ترکیه شده است. این اقدام بر اساس توافق امضا شده بین دو کشور در ۲۰۱۷ صورت گرفته است.

محاکمه ۱۱ نفر در بحرین به اتهام ارتباط با ایران/تحرکات «مشکوک» نیروهای آمریکایی در عراق/ درگیری میان نیروهای وابسته به ریاض و ابوظبی در یمن/ نشست شورای امنیت در مورد تحولات عراق

ترکیه حالا در حال دریافت دومین بخش از این قطعات است که تحویل کامل آنها حدود یک ماه به طول می‌انجامد.

حمله نیروهای عراق به پناهگاه‌های داعش در نزدیکی مرزهای اردن و سوریه

رسانه‌های وابسته به حشد شعبی از حمله نیروهای عراقی به آخرین پناهگاه‌های داعش در صحرای الانبار خبر دادند.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری اسپوتنیک، رسانه‌های وابسته به حشد شعبی اعلام کردند که این نیروها به همراه نیروهای عملیات الجزیره در چارچوب فاز چهارم عملیات "اراده پیروزی" به منطقه "وادی الملصلی" واقع در شرق شهر "عکاشات" در غرب استان الأنبار یورش بردند.

عکاشات در حد فاصل دو شهر مرزی الرطبه اردن و القائم سوریه در غرب استان الانبار واقع شده است.

از سوی دیگر، یک منبع امنیتی به اسپوتنیک گفت، امروز (سه‌شنبه) دو سرباز عراقی در پی حمله مسلحانه چند فرد ناشناس به نیروهای ارتش عراق در استان دیالی کشته شدند.

این منبع افزود، این حمله در مرکز ایست بازرسی ارتش عراق در منطقه "قولای" در خانقین انجام شد.

عملیات "اراده پیروزی" با هدف پاکسازی صحرای عراق در حال انجام است که سه استان صلاح الدین، نینوا و الأنبار را به یکدیگر متصل می‌کند. تمامی نیروهای نظامی عراق به منظور تعقیب داعش در این عملیات حضور دارند و پس از تحقق و رسیدن به اهداف مرحله اول، دوم و سوم عملیات اراده پیروزی، اخیرا مرحله چهارم این عملیات برای پاکسازی استان الانبار از بقایای عناصر تروریستی داعش آغاز شده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۲:۴۵

با این اوضاع مملکت ما،خوش به حالشون که استان 32 نشدن.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۱:۴۷

دوستان به یک چیزی توجه کردین؟!
دولت غربی هارو تهدید به کاهش تعهدات برجامی میکنه و از اونور مدام تکرار میکنه ما دنبال ساخت بمب اتمی نیستیم.
مشکل اون جایی پیش میاد که اگر میگی نمی خوای بمب بسازی خب ماهم از کاهش تعهدات شما ترسی نداریم.
در سیاست نمیشه خجالتی تصمیم گرفت.
باید قاطع عمل کرد.
تهدید پوچ جز گستاخ تر کردن دشمن هیچ فایده ای نداره.

نوید۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۰۹:۳۴

بحرین استان ۳۲ ایران بوده و هست این یک واقعیت هست ...

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۴:۳۶

اون عاشقان وطن وطن وطن کجایند، راستی شنیدم یه عراقی به یک ایرانی گفته تو؟

ولی۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۴:۲۹

همه شعارش را می دهند، ایران ایران ایران منظورشان واقعی نیست حالا چرا شما واقعی برداشت می کنی؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۳:۱۷

خوشبحالش که جدا شد

منصور۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۲:۵۱

امروز میگین بحرین فردا می گین آذربایجان، پس فردا گرجستان، و...

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۲:۴۹

چی شده گیر دادین به بحرین.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۲:۴۸

بحرین اصلا جزو ایران نبوده است.

محسن۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۲:۴۸

معلومه خشونت طلب هستی.

علی۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۲:۴۷

بحرین کشوری بی آب علف است،بدرد ما نمی خورد.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۱:۱۵

بهتر که جدا شده

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۰۹:۳۱

نیروهای امریکایی در عراق چرا حضور دارند، چرا ارتش عراق اینها رو بیرون نمیکنه؟

بزرگمهر۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۲:۴۶

به همون علت که دولت امریکا زیر برجام زد و باز بعضی ها مگن باز باید با دولت امریکا مذاکره کرد.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۱:۴۵

تو رو سنننه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۰۹:۳۰

تا زمانی که امثال صدام ها در منطقه ما حمایت می شوند خاورمیانه روی آرامش نمی بیند، در کنار صدام ها یک عده نظریه پردازی می کنند برج های امارات را به سرمان می کوبند به به چه برجی به به چه ساختمانی، ولی نمی دانند چرا امارات سنگاپور نمی شود.

علی۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۰۹:۲۵

به سهم خودم اجازه نمی دهم اسراییل بعد از آن همه حمله به انسانیت بدون تقاص این هفته را به پایان برساند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۴:۳۴

عمو هرکی اومد از حقوق بشر گفت همون آدم بیشترین آدم هارو کشته.

کورش۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۴:۳۲

کاش همچین کشتاری رو کره شمالی یا ونزئلا یا روسیه انجام می داد، اینجوری آزاد بودن کلی بهشون بدو بیراه بگم.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۴:۳۰

علی جان، همین کامنتی هم که گذاشتی خودش حسابه.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۳:۱۷

حتما
زودتر برو مرز اسراییل

مهدی۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۲:۴۴

سلبیرتی که نیستی علی آقا، خوب نبایدم باشی، وقتی از اسراییل ابراز انزار می کنی.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۱:۴۴

وااااو

مهدی۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۱:۲۸

چطوری اجازه نمی دی؟!!!!!!!!!! به ما هم بگو تا ما هم اجازه ندهیم

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۰۹:۲۲

باتوجه به تعبیر نشدن رویای مذاکره با امریکا از۱۵ شهریور( اغازمرحله سوم والبته جدی کاهش تعهدات برجامی) شاهدسقوط تاریخی بورس خواهیم بود
اخرین خبر:
چهارشنبه ۶ شهریور ساعت۹:۲۰ تنها ۲۰ دقیقه پس ازشروع به کارتالار بورس شاخص کل ۳۵۰۰ واحد فروریخت !!!!!

فردوس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۲:۴۲

کجایی دلمون پوسید،

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۲:۴۱

یه مدت نبودی قیمت دلارو بورس بدی دلم تنگ شده بود، آقا آدرس بده ما بیایم شغل دوم. حاضرم قیمت ثانیه ای دستمال توی جیبی رو هم اعلام کنم که افزایش پیدا کرده...

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۶ ۱۲:۲۹

بورس امروز ۴۰۰۰ واحدفروریخت ولی بادستکاری جمعش کردند شمارابخدافقط به نمودارروند شاخص کل امروز نگاه کنیدتا خودتان ببینید معجزه عددسازی را !!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.