رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرپیام دوگانه مدیران پرسپولیس به تارتار
3بازدید
۱۵۷

رئیس جمهور در پانزدهمین جشنواره شهید رجایی؛

تمام توان ما در مذاکره مردم هستند/ دولت اگر قدرتمند نباشد، مردم زندگی خوشی را تجربه نخواهند کرد/ بزرگترین ضرر در کشور، اشتباه دخالت و نظارت است/ برای از بین بردن فساد باید همه چیز شفاف باشد/ فساد در تاریکی رخ می‌دهد

حسن روحانی با بیان اینکه شرایط امروز کشور، همراه با سختی و مشکلاتی است که از سوی بدخواهان و دشمنان ایران به ملت بزرگ ما تحمیل شده، گفت: در عین حال در دوران شهید رجایی و باهنر هم سختی‌ها و مشکلاتی داشتیم و امروز نیز مشکلاتی داریم که البته با دشواری‌های آن دوره تفاوت دارد.

تمام توان ما در مذاکره مردم هستند/ دولت اگر قدرتمند نباشد، مردم زندگی خوشی را تجربه نخواهند کرد/ بزرگترین ضرر در کشور، اشتباه دخالت و نظارت است/ برای از بین بردن فساد باید همه چیز شفاف باشد/ فساد در تاریکی رخ می‌دهد

رئیس جمهور تقدیر از خدمتگزاران مردم را موجب افتخار دانست و تأکید کرد: به رغم انواع توطئه ها، جنگ تحمیلی و جنایات منافقین در سال های اول انقلاب، مردم، امام، نظام و دولت را تنها نگذاشتند و جنگ اقتصادی اخیر علیه ملت ایران را نیز با وحدت، مقاومت و ابتکارات مدیریتی پشت سر خواهیم گذاشت.

به گزارش «تابناک»؛ حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی، عصر چهارشنبه در پانزدهمین جشنواره شهید رجایی با بیان اینکه جشنواره شهید رجایی برای نزدیکتر شدن دولتمردان به منش و روش شهیدان رجایی و باهنر است، اظهار داشت: در شرایط سخت، روی مسئولان و کارکنان دولت به روی مردم باید گشاده تر باشد، چون ما خادم مردم هستیم و مشروعت دولت در گرو خدمت به مردم است.

رئیس جمهور شهیدان رجایی و باهنر را مدیرانی ارشد، خدوم، متواضع، پرتلاش و مخلص دانست و گفت:‌ هرکجا خدمت و اخلاص در کنار هم قرار بگیرد، موجب فخر و افتخار است.

رئیس جمهور در پانزدهمین جشنواره شهید رجایی

وی با بیان اینکه شرایط امروز کشور، همراه با سختی و مشکلاتی است که از سوی بدخواهان و دشمنان ایران به ملت بزرگ ما تحمیل شده است، گفت: در عین حال در دوران شهید رجایی و باهنر هم سختی‌ها و مشکلاتی داشتیم و امروز نیز مشکلاتی داریم که البته با دشواری‌های آن دوره تفاوت دارد.

دکتر روحانی ادامه داد: در آن دوران کشور در شرایطی قرار داشت که دشمن متجاوز جنگی را علیه ملت تحمیل کرده بود و مزدوران و منافقان به جان مردم افتاده بودند و مردم بی‌گناه و مدیران خدوم را ترور کرده و به شهادت می‌رساندند.

رئیس جمهور تصریح کرد: سال ۵۸، سال سختی برای استقرار نظام و سال ۵۹ که بیشتر خدمات افرادی مانند شهیدان رجایی و باهنر هم در این سال و اوایل سال ۶۰ رقم خورد، شرایط دشوار و توطئه‌های فراوان علیه مردم به کشور تحمیل شده بود از جمله اینکه در آن دوران شاهد توطئه، حمله هوایی و تجاوز آمریکا در طبس بودیم. کودتایی در داخل کشور طراحی و همزمان عراق به خاک ایران تجاوز کرده بود. علاوه بر آن، میان مسئولان اجرایی، قضایی و مقننه کشور هم فاصله و شکاف وجود داشت.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه در سال‌های آغازین انقلاب، فاصله میان رئیس جمهور، نخست‌وزیر، وزرا و دستگاه قضایی و مردم مشکلات فراوانی را بوجود آورده بود، گفت: علیرغم همه مشکلات، مردم عزیز ایران با مقاومت خود صبر کردند و امام را تنها نگذاشته و در جبهه‌های جنگ حضور یافتند و توانستیم از آن مشکلات بگذریم.

رئیس جمهور اظهار داشت: امروز نوع مشکلات متفاوت و یک جنگ اقتصادی، روانی و تا حدی سیاسی بر کشور تحمیل شده و ما باید این جنگ را با پیروزی و فتح ملت ایران در برابر متجاوزان تمام کنیم و این کار نه تنها شدنی است، بلکه بر اساس تاریخ و سابقه ملت ایران و وعده‌های خداوند، قطعی خواهد بود.

دکتر روحانی تأکید کرد: مطمئناً می‌توانیم با وحدت، صبر، مقاومت و ابتکارات جدید در برابر توطئه دشمنان به پیروزی برسیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز اداره کشور با توجه به شرایط با سبک و سیاق، سال‌های قبل متفاوت است، خاطرنشان کرد: حتماً باید مسئولان با ابتکارات جدید به گونه‌ای عمل کنند که معضلات و مشکلات را به فرصت تبدیل کنند و این حتماً امکان‌پذیر بوده و شدنی است.

دکتر روحانی اظهار داشت: امروز نامه‌ای از وزیر نیرو دریافت کردم که در آن ایشان طرحی را که برای برگزاری مراسم و جلسات از طریق ویدئو کنفرانس داشتند، ارایه کرده بودند و با اجرای این طرح صرفه‌جویی بسیاری به وجود آمده بود که در همین راستا، این طرح را برای اجرا در تمامی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها، ابلاغ کردم تا همه از آن استفاده کنند.

رئیس جمهور صرفه‌جویی، پایین ‌آوردن هزینه‌ها و افزودن به خدمات به مردم را بااهمیت دانست و خاطرنشان کرد: این بسیار مهم است که مردم در این شرایط که با سختی‌ها و مشکلات مواجه هستند، زمانی که به دستگاه‌های اجرایی مراجع می‌کنند، با روی گشاده مواجه شوند و این کار تا زمانی که باور نکنیم خادم مردم هستیم، اتفاق نخواهد افتاد.

دکتر روحانی افزود: تا زمانی که خود را رئیس می‌دانیم، نمی‌توانیم با مردم با روی گشاده برخورد کنیم و باید این را باور کنیم که مردم ما را انتخاب کردند تا به آنها خدمت کنیم.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه هر چه میزان خدمت مسئولان به مردم افزایش یابد، مشروعیت آنها ارتقا خواهد یافت و هر چه کمتر به مردم خدمت کنیم، مشروعیت‌مان کاسته می‌شود، گفت: مردم در انتخابات به ما رأی دادند، تا خدمات بهتری به آنها ارایه کنیم و انتظار دارند به واسطه هر انتخاباتی که در آن حضور می‌یابند، شرایط برایشان راحت‌تر و بهتر از گذشته شود.

دکتر روحانی ادامه داد: مردم برای این پای صندوق می‌آیند که افرادی بهتر، قوی‌تر، سالم‌تر و با امید و هنر بیشتر مانند شهیدان رجایی و باهنر به مردم خدمت کنند.

رئیس جمهور دیوان و دولت‌داری را یک افتخار و کاری بزرگ دانست و گفت: از لحاظ تاریخی ایرانیان پرقدرت‌ترین مردم در ساخت دولت و دیوان بوده‌اند.

دکتر روحانی با بیان اینکه دولتمردی با کارمند بودن تفاوت دارد و جایگاه مهمی است که بزرگانی همچون بزرگمهرها، خواجه نصرالدین‌ها و امیرکبیرها آن را در اختیار داشتند، گفت: در تاریخ ایران حتی در دوران خلافت عباسی ایرانی‌ها بودند که کشور را اداره می‌کردند و ما طراح نظام اداری بوده‌ایم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: ایران و ایرانی در ذات خود نه تنها صد سال بلکه هزاران سال پیش هنر دولت‌داری را داشته و در انقلاب اسلامی ایران، امام راحل بزرگوار بالاترین قدرت را به دولت داد که این در نامه‌های امام به ویژه در سه تا چهار سال آخر عمرشان، دیده می‌شود.

دکتر روحانی با بیان اینکه دولت اگر قدرتمند نباشد، مردم زندگی خوشی را تجربه نخواهند کرد، اظهار داشت: قدرت و توان دولت به معنای آن است که بتواند در صحنه سخت مدیریت اختیارات لازم را داشته باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه مسئولیت‌ها، منطبق با اختیارات بوده و دولت باید صاحب قدرت و اختیار باشد، گفت: این به معنای دیکتاتوری و قدرت‌طلبی نیست.

دکتر روحانی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با اعضای هیأت دولت فرمودند که دولت در وسط میدان قرار دارد و باید بتواند، اقدامات خود را به انجام برساند، گفت: دستگاه نظارتی در کشور ما دچار یک خطا شده و امیدواریم به دست مسئولان نظارتی این خطا اصلاح شود.

رئیس جمهور با اشاره به کلامی از امیر المؤمنین(ع) مبنی بر اینکه ایشان می‌فرماید، «من را با نظارت و نصیحت‌ خالی از فریب، غش و خیانت کمک کنید»، گفت: برخی در قالب انتقاد و نصیحت تخریب می‌کنند و نیش می‌زنند که اصل انتقاد و نظارت باید موجب کمک شود.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه نصیحت و دلسوزی و انتقاد خالصانه کنید که خالی از فریب باشد، تصریح کرد: دستگاه نظارتی باید موجب کمک شود این به معنای دخالت نیست و بزرگ ترین ضرر در کشور اشتباه دخالت و نظارت است.

رئیس جمهور اظهار داشت: اگر به جای نظارت، دخالت شود، تنها مردم ضرر می‌کنند چرا که در آن صورت مدیر نمی‌تواند کار کند و نظارت برای این نیست که مانع و سرعت‌گیر ایجاد کنیم و دل مدیر را بلرزانیم، بلکه نظارت برای کمک است و دستگاه‌های نظارتی باید به دولت کمک کنند.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه در میدان جنگ بازرسی وجود دارد تا در صورت بروز خطا، اعمال نظر و بررسی کند، گفت: اما اگر از ابتدا بازرسی وارد عمل شود، دیگر فرماندهی و طراحی میدان جنگ امکان‌پذیر نیست.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه چنین اقداماتی دلسوزی نبوده، بلکه به هم زدن مدیریت کشور است، افزود: من این مهم را زمانی اعلام می‌کنم که تنها دو سال از عمر دولت باقیمانده است و اگر هر کسی در این کشور رئیس جمهور، وزیر، معاون و مدیر باشد و دستگاه نظارتی مداخله کند، آن دولت ناموفق است و مدیران، ابتکار و خلاقیت را کنار خواهند گذاشت.

دکتر روحانی با بیان اینکه از مدیران ارشد، دستگاه‌های نظارتی و همچنین مجلس شورای اسلامی خواهش می‌کنم که در اقدامات و همچنین تدوین قوانین و مقررات تجدید نظرهایی داشته باشند، تصریح کرد: نباید اجازه دهیم در کشور فساد رخ دهد و نظارت تعطیل شود، اما باید دخالت تعطیل شود، چون در این صورت دستگاه‌های اجرایی نمی‌توانند به اهداف خود برسند، البته مردم و روزنامه‌ها باید در بیان نظرات خود آزاد باشند.

رئیس جمهور با بیان اینکه دستگاه قضایی مستقل باید فرد متخلف را طبق قانون محاکمه نماید، ادامه داد: نباید اجازه دهیم شائبه سیاسی در محاکمه وارد شود که در نتیجه قضاوت می‌میرد.

دکتر روحانی تأکید کرد: اگر شبهه و شائبه سیاسی در ذهن مردم ایجاد شود، کار دستگاه قضایی تمام است و مشروعیت قضاوت از بین می‌رود. مردم باید حس کنند هر فردی از هر قوم، قبیله، مذهب و جناحی در دادگاه یکسان دیده می‌شود و در محکمه ،منزلت اجتماعی، جایگاه سیاسی و قومیت فرد کاری ندارند و باید وجدان، پرونده و قانون در نظر گرفته شود.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه یکی از وظایف بزرگ دولت مبارزه با فساد و رانت در کشور است، تصریح کرد: با دادگاه و دستگاه قضایی، فساد از بین نمی رود بلکه دستگاه قضایی آخرین مرحله است و با بگیر و ببند فساد از بین نخواهد رفت.

دکتر روحانی با بیان اینکه آغاز مبارزه با فساد بر دوش دولت است و باید مدیران و دولت از طریق شفافیت، سلامت اداری و توسعه دولت الکترونیک جلوی فساد در کشور را بگیرند، افزود: برای از بین بردن فساد، باید همه چیز شفاف باشد، چون فساد در تاریکی رخ می‌دهد و اگر خورشید شفافیت روشن شود فساد از بین خواهد رفت و این زمانی رخ می‌دهد که در کشور رانت باشد؛ بنابراین، باید رقابت سالم را ایجاد نماییم و در جاهایی که دولت مسئولیت دارد، به مردم وگذاریم و در رقابتی که مردم حضور دارند، دولت ورود نکند.

وی با بیان اینکه اگر مبنا بر این باشد بخشی از بنگاه‌های اقتصادی، دولتی، نظامی، شبه نظامی و بخش دیگری از آن خصوصی باشد، در نهایت این بخش خصوصی است که باید با آنها بسازد و کنار بیاید، ادامه داد: در اینجاست که فساد رخ می‌دهد و باید رقابت سالم را بوجود بیاوریم. شفافیت، رقابت و قانون برای ما اصل است که این مهم از طریق دولت الکترونیک ایجاد می‌شود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه ایجاد دولت الکترونیک برای بخش اداری، سخت خواهد بود، چون از دخالت و قدرت آنها کاسته خواهد شد، افزود: اگر خدمات به مردم ظرف چند روز انجام و این خدمات بدون دیدن چهره مدیر و کارشناس مربوطه دریافت شود، طبعاً این برای آن مدیر و کارشناس سخت است؛ این همان مشکل ابتدایی است و اگر مبنا خدمت نبود، بلکه سیاست باشد، دچار مشکل خواهیم شد.

دکتر روحانی با اشاره به اقدامات دولت تدبیر و امید در ایجاد دولت الکترونیک در کشور، گفت: می‌توانیم با بهره‌گیری از دولت الکترونیک مخارج دولت و مردم را کم کنیم و فساد در سیستم اداری از بین برود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه اگر انتخابات الکترونیک شود، مشکلات انتخاباتی به حداقل خواهد رسید، گفت: برخی مشکلات به دلیل عدم شفافیت است.

دکتر روحانی با اشاره به آمار دکتر انصاری مبنی بر اینکه تا پایان سال ۹۹ اقدامات مرتبط با دولت الکترونیک به پایان می‌رسد، گفت: البته این کمی دیر است و اواخر دولت خواهد بود و باید این اقدام بزرگ در دولت دوازدهم انجام شود و تلاش کنیم، زودتر به این مهم برسیم، چون قدم مهمی برای خدمت‌رسانی راحت به مردم و جلوگیری از فساد و ایجاد شرایط مناسب برای زندگی مردم است.

رئیس جمهور با درخواست از مقامات و وزرا برای حضور بیشتر بین مردم ادامه داد: اگر خدمات مقام ها و مسئولان به مردم اعلام شود، دشمنان نمی‌توانند در دل آنان شبهه‌ای ایجاد کنند و باید همچنین برای نقدهای مردم کاملاً آماده باشیم.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه ما بهترین نیستیم و افکار ما نیز بالاترین نیست، گفت: جمع فکر مردم از ما بالاتر است و راه برای نگاه‌داشت نظام این است که مردم حس کنند با آنها یکی هستیم.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه هر چه مردم خود را با دولت یکی بدانند، نظام مستحکم تر خواهد شد، تصریح کرد: در این شرایط باید وحدت و اتحاد به وجود آوریم، والا دشمنان در صورت دیدن ضعف، فشار را افزایش خواهند داد.

دکتر روحانی ادامه داد: ما از تمام شیوه‌های سیاسی، دیپلماتیک و مذاکره استفاده می‌کنیم، اما اساس قدرت و توان ما حتی در مذاکرات، مردم هستند که اگر دولت و مردم یکی باشند، در نتیجه این دولت قدرتمند خواهد بود و در مذاکرات موفق می‌شود.

رئیس جمهور تأکید کرد: باید این راه را برای افزایش قدرت ملی و دولت ادامه دهیم که در سایه هم‌افزایی و کمک امکان‌پذیر است.

دکتر روحانی همچنین بر ضرورت بهره‌گیری از مدیران نسل جوان در کشور، تأکید و خاطرنشان کرد: باید جوانان را وارد عرصه مدیریت کشور نماییم که هدف‌گذاری دولت این بوده که هشت سال سن مدیریت کاهش یابد.

رئیس جمهور با اشاره به هدف‌گذاری و اقدامات دولت برای حضور بانوان در عرصه مدیریتی و اینکه ۳۰ درصد مدیران در کشور از بانوان باشند، گفت: در این زمینه موفقیت‌های خوبی داشته‌ایم و تعداد مدیران زن با یک افزایش ۲۵ درصدی ، از ۹ هزار و ۳۴ تن در سال ۹۶ به ۱۲ هزار و ۲۰۹ تن در سال ۹۸ رسیده است.

دکتر روحانی ادامه داد: مدیران زن از ۱۳.۶ دهم درصد سال ۹۶ به ۱۸.۷ دهم درصد در سال ۹۸ و همچنین در سطح مدیریت عالی از ۳۱ نفر به ۶۷ نفر افزایش داشته و در سطح استان‌ها و شوراها نیز زنان حضور فعال‌تری پیدا کردند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه باید به جوانان امید بست، چون کشور متعلق به نسل جوان است، ادامه داد: ما نسل اول و دوم باید زمینه را برای حضور نسل سوم و چهارم انقلاب فراهم کنیم تا کشور با نیرو و نشاط اداره شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ایرانی۱۳۹۸/۰۶/۰۹ ۱۲:۰۶

موقع فشار و مقاومت، وظیفه مردم است. موقع انتخابات وظیفه مردم است. اما هیچ نفع و سودی مردم از اینهمه مقاومت نمیبرند. آقازاده ها در ناز و نعمت، مردم در حال مقاومت!!!

مازار۱۳۹۸/۰۶/۰۹ ۱۰:۴۲

اگر تمام توان شما در مذاکره ملت هستند بسم الله ملت اکثرشون موافق مذاکره هستند ؟/

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۹ ۰۸:۴۶

آقاي روحاني استان كرمانشاه خيلي تاريك است لطفا چراغي برايمان بياوريد خسته شديم از اين وضع!!!!!!!!!!!

کریم۱۳۹۸/۰۶/۰۸ ۲۳:۱۴

دکتر روحانی همچنین بر ضرورت بهره‌گیری از مدیران نسل جوان در کشور، تأکید و خاطرنشان کرد: باید جوانان را وارد عرصه مدیریت کشور نماییم که هدف‌گذاری دولت این بوده که هشت سال سن مدیریت کاهش یابد:
یکی باید از آقای ریئس جمهور میپرسید مگه رئیس (یغما صالحی) صندوق بازنشستگی جوان نبود چرا کمتر از پنج ماه از ریاست افتاد

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۸ ۱۱:۰۶

کاش به اندازه شادروان منتظری شجاعت دل کندن از قدرت را داشتید و سریعا استعفا می دادید تا نامتان در کنار شادروان منتظری در تاریخ به نیکی ثبت شود.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۸ ۰۷:۳۹

بسمه تعالی
بزرگترین معظل کشور وجود احزاب گیج و خنگ و بی عقل داخل کشور است که برای رسیدن به مطامع خودشون اخلاق و انسانیت رو زیر پا گذاشتن تا چند صباحی بتوانند بر قدرت تکیه زده و مشغول به چپاول و رانت و اختلاس دار و دسته خود را فراهم آورند و همیشه عامه مردم متضرر شده اند.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۸ ۰۰:۱۶

همش شعار و وعده بخداخسته شدیم دست بردارمارابه خیرتوامیدی نیست شرمرسان

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۲۳:۰۴

بیشتر از 6 سال از ریس جمهوری حسن روحانی میگذرد حالا امده و اعتراف میکند مقام ریس جمهور در ایران هیچ کاره است

همشهری۱۳۹۸/۰۶/۰۹ ۱۴:۴۴

به هر حال همیشه کسی که کاری بلد نیست بهانه می آورد

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۹:۲۱

با آمدن مدیران زن و جوان خیلی تغییری حاصل نمی شه، اگه قرار باشه اونها هم غرق روزمرگی نظام دولتی شن. برخوردهای عملی و اساسی با چالشهاست که مردم را امیدوار می کنه.

وطن دوست۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۲۳:۵۲

دولت فخیمه که داماد وزیر میلیاردها تومن اختلاس
میکنه و وززیرش هنوز سر کاره آخرش همین میشه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۹:۱۰

خدایا به داد این ملت برس

حمید۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۹:۰۶

اگه سر سوزنی تعهد در دولت روحانی بود تا حالا صد بار استعفا داده بود

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۷:۴۳

آقای روحانی کاش این دو سال مثل برق و باد میگذشت و ما از دست شما و دولتی فخیمه تان راحت میشدیم اینقدر حرف و وعده و وعید زده و میدهید و میشنوم عصبی میشوم .

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۴:۲۹

تمام بدی ها در خانه ای است و کلید آن دروغ است.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۴:۲۵

چنان رونق اقتصادی ایجاد بشهههههههههه.................................
فقط در مدت 100 روز ..................................
برجام را خدا آورده ...........................
شیب ملایم تورم ................
افزایش قیمت مسکن امیدوار کننده .......................

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۴:۲۰

جناب روحانی
تجربه را تجربه کردن خطاست!
این پست و جایگاه و فرصت خدمتتان در حال پایان است، لطفا به قیامت و برزخ و شب اول قبر و نکیر و منکر و ... هم فکر کنید
والله از شما راضی نیستیم

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۴:۱۴

دولت تدبیر و امیدت خیلی عالی بود. فقط یه نون مونده یه بنزین. اینا رو هم گرون کن که افتخارات دولتت کامل بشه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۴:۱۱

اقای روحانی برای مذاکره مردم حرفی ندارند در بین جمعیت ۸۵ میلیونی شما یک نفر رو باید راضی کنید که اون یک نفر هم به شما اجازه مذاکره نمی دهد.

فرهنگی۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۲۳:۴۹

تو در باره خودت نظر میدهی چرا مردم حرفی ندارند نتیجه این همه بدبختی رها کردن قدرت ملی است

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۳:۱۷

جناب رییسی سلام علیکم
امیدوارم ما را ببخشید که با وجود قاطعیت مثال زدنی جنابعالی ،رای به دیگری دادیم که حتی برای آب خوردن هم باید اجازه بگیرد

محمدی۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۲:۴۸

چقدر هی در هر خط ذکر کرده اید رییس جمهور گفت دکتر روحانی گفت. خوب همه اش سخنرانی وی بوده است. همان سرفصل کافی است و بقیه صحبت ها را فقط می نوشتید. آدم از این همه تکرار «رییس جمهور گفت» «دکتر روحانی گفت» حالش به هم می خورد.

amin۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۲:۲۸

مردم مردم مردم مردم خیلی جالبه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۱:۵۹

من تو کف اوناییم که هنوز امید به اصلاحات دارن
حالا کاره ایم نیستنا الکی میخوان حرف بزنن

کوروش۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۱:۵۹

جناب آقای رئیس جمهور.امیدوارم این دولت الکترونیک شما به سرنوشت دولت الکترونیک آقای احمدی نژاد دچار نشود.چرا که در آن زمان هم با کلی بوق وکرنا کردن وتحمیل هزینه های ریز ودرشت به مردم نهایتا به شکست منجر شد.پس اعتمادی وجود نداره .تا اینکه صداقت راویان در عمل ثابت شود. شادمانی از میان ما پرکشیده با چندر قاز حقوق کارمند با این گرانی عامل فقر وبدبختی ما مردمان فقط وفقط حرفهای زیبا وبدون پشتوانه عملی در طی تمامی سال ها که توسط مسئولین عنوان شده هست.پس ما را امیدی به این سخنان زیبا نیست.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۷:۴۵

هرچه دارایی داری مال دولت قبل هست..که این سالهای اخیر ودر دوسال آینده مجبوری بفروشی تا گذر ایام کنی بنده خدا

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۱:۴۱

اقای رییس جمهور اینقدر ناتوانی خود را گردن دیگران نداز . اگر دولت قبل به اندازه تو اختیار داشت واین همه کار مثبت برای اسایش مردم انجام داد وشما ومجلس و.. مزاحمش شدید وقوانین رابراش تصویب نکردن مردم همه این قضایا میدانند ۰

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۱:۱۷

من چقدر با هوش هستم
دیروز در همین تابناک نوشتم
رییس‌جمهور هیچ کاره است

فرهنگی۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۲۳:۵۳

با هوش نیستی اگه با هوش بودی درست انتخاب میکردی.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۰:۵۴

ما که اول صبح تا پاسی از شب کار می کنیم چیزی از این دولت ندیدیم جز ناکارامد ی

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۰:۵۲

حسن جان ملت زندگی بدبختی را تجربه می کنند
خوب معنی این چیه؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۰:۴۸

روحانی سال 92:
والله اگر مشکلات راه حل نداشت کاندیدا نمی شدم

روحانی اکنون:(بعد از شش سال افتضاح)
رییس جمهور اختیارات ندارد

این یعنی توهین به شعور مردم

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۸ ۰۰:۰۲

با نظر شما موافقم آقای روحانی در هنگام تبلیغات انتخاباتی می گفتند کاری می کنم که مردم به این یارانه 45 هزاری احتیاجی نداشته باشند . شاید هم درست گفته که ما مردم را سر کار بگذارد .چون انقدر مردمبد بخت شدند که به این 45هزار تومان احتیاجی ندارند چون ارزش 45هزار ریال را هم ندارد.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۰:۴۱

این دولت عملکرد خوبی داشته تمام حرفای ریس جمهود درسته چرا که هر کدام از ریس جمهود های قبلی در اواخر دولتشان همین حرفا رو زده اند

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۰:۴۰

متاسفانه دیر شده،مسئولین محترم(همه گروه و جناح)طرفداری مردم را از دست داده اند.تنها هستید ،اقلیتی محدود از مردم طرفدار اصولگرا و اصلاح طلب هستند.کارتان بسیار سخت است.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۰:۴۰

اینو به جناب محمود صادقی رئیس فراکسیون شفاف سازی مجلس هم بگویید که چرا با شفاف سازی رای مجلسیها مخالفه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۹:۴۷

مقاومت , موشک , انرژی هسته ای و... بیچاره مردم . اینقدر از مردم بیچاره مایه نذارید .

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۹:۴۱

من چقدر با هوش هستم
دو روز پیش در همین تابناک نوشتم

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۹:۲۹

جواب خدا را ان دنیا چه جور میدهی.خودتان روزگار رابا خوشی سپری کردید .ملت را در فقر وفاقه گذاشتید.

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۹:۲۵

متاسفانه رای های منفی به روحانی تنها از دل مردم درمانده از فشارها برنمی آید بلکه تندروها هم در این رای نقش دارند. پس خیلی خوشحال نشوید که همه می آیند و در اینجا از روحانی بد می گویند و تابناک هم همه نظرات را بالا می آورد. به واقع این اظهار نظرها شامل تندروهایی هم هست که می آیند اینجا و از شرایط ابزاز ناراحتی می کنند. آنها به دنبال بهبود شرایط زندگی مردم نیستند بلکه به دنبال کسب قدرت اند. پس حواستان باشد که به چه چیزی رای مثبت و منفی می دهید!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۵:۴۰

و تو هم همون تندرویی نیستی که اومدی همه این کامنت هارو یه تنه نوشتی؟

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۴:۴۵

شما همانی نیستی که اول نظرها موضوع تندروها را مطرح کردی ؟ دست بردار اقا . مردم دارند زیر بار فشار زندگی له میشوند هی تندرو تندرو میکنید . رو که رو نیست ... تا میتوانید تو چشم مردم نگاه کنید و دیگران را مقصر نشان دهید. حداقل توی این یک کار تبحر دارید همتون

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۹:۱۹

آقای روحانی کم کم دارید دلیلی که مردم به شما رای دادند را درک می کنید امیدوارم این درک، ناشی از فشارهای اقتصادی و سیاسی و اجتماعی نباشد و در هنگام قدرت هم همین نظر خود را حفظ کند!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۹:۰۴

اتفاقاً امثال شماها و جناح مخالفتون !!! ثابت کرده اید که تنها چیزی که براتون مهم نیست مردم هستند .

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۸:۵۶

متوجه نشدم
نظارت که نیست وگرنه این همه اختلاس نبود

عجب دنیایی شده!

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۸:۵۰

آقای روحانی اگه به اندازه ریش خودتان به مردم بها می دادید امروز شاهد این همه بدبختی نبودیم .

علی۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۸:۳۲

مردم در چهل سال ثابت کردند مردند
مسئولان گرچه برخی خدوم بودند ولی بیشترشان ثابت کردندناکارامدند

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۸:۲۶

جالب اینجاست که دولت شماوشخص شمارکورددارشعارووعده های الکی هستید

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۸:۲۵

حقوقها رو یکسان کنین همه چی خودبخود حل میشه چرا باید یه وزیر یا نماینده بگیره بیست تومن و یه کارمند بدبخت فلک زده با مدرک دکترای واقعی بگیره سه تومن...

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۸:۲۳

یه ذره هم به صلح و آرامش فکر کنید برای مردم بدبخت

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۸:۱۹

جناب دکتر این حرفها رو برا چی به ما میگی.
به جای شعار برو کارکن .

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۸:۱۹

این مردم کی هستند . کره مریخی هستند .

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۸:۱۲

به مناسب های مختلف از شخصی که تمام عمر خودش را در جبهه و جنگ و اسارت و جانبازی سپری کرده است سالی یک بار تقدیر و در حد ۲۰۰ هزار تومان به او هدیه می دهند اما در همان اداره ای که او کار می کند مافوق او و یا همسان او با یک تفاوت اضافه کار ۵۰ ساعت که ۵۰۰ هزار تومان می شود ماهی ۵۰۰ هزار تومان تشویق می شود. و متاسفانه به بهانه مختلف هم که افراد ارزشی در حاشیه رانده شده و این دروغ و فریب را چندبرابر کرده است. مشکل کشور ما این است که سکانداری ادارات در دست کسانی است که بر اساس اصول مدیریت و سلسله مراتب و تجربه و سابقه بالا نیامده اند و اصولا پایش و ارزیابی مدونی وجود ندارد که بخواهد درست کار کند. اگر حتی بر این اساس اصول مدیریت حتی یک مدیر نالایقی هم امور را در دست بگیرد بهتر از وضعیت الان است چون حداقل به بهانه بی عدالتی و تبعیض و رفیق بازی در انتخاب منصب ها انگیزه های کارمندان که مهمترین موضوع در سیستم اداری است از بین نمی رود

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۸:۰۹

موندیم تو کار خلایق
امروز می گی می خوام عکس بگیرم
فردا می گی دلت نخواد با من عکس بگیری ها
تکلیف این مردمی را که فرمودی روشن کن

محمد۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۸:۰۸

با سلام
اگه اینجور مملکت داری میکنن مادر بزرگ من 10 تا مملکتو بهتر از این میچرخونه
ضمنا این دولت کاری کرده فساد نه در تاریکی بلکه در روز روشن انجام میدن ... نخونده برجام امضا میکنن / رئیس دولت نرخ ارز تعیین میکنن / واگذاری های خانوادگی و قومی و خودرو و .....
و الی ... آخر

Rj۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۷:۵۶

اگر قرار بر شفافیت بود رئیس صندوق بازنشستگی رو بر کنار نمی‌کردید آقای روحانی اونم شبانه

ناشناس۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۷:۵۵

آقای رییس جمهور لطفا رو مردم حسابی باز نکنید .
اولا اینقدر در این 6 سال ضعیف شده اند که حتی فرزندان خود را هم نمی توانند حمایت کنند چه برسه حمایت از دولت شما
دوما دیگه این مردم مانند 6 سال پیش نیستند در تنور مشکلات پخته تر شده اند و به سادگی گول نمی خورند .
سوما شما که دوباره باید هایتان را شروع کردید . خوب انجام میدادید . این باید ها کهوظیفه شماست و ما هر آنچه از رانت و کوه خواری و زمین خواری و ... دیدیم که از اعضا و خانواده ها و نزدیکان کابینه شما بودند .
پس می بینید که مردم همه چیز را می دانند و این مشکلاتی که برای مردم بوجود آوردید از طرف خودتان بوده و انتظار دارید مردم باور کنند که خواهان زندگی خوش برای مردم هستید .

قاسم۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۰۷:۵۲

جناب آقای رییس جمهور
شما گه میگویید فساد به دخالت دادگاه و نظارت رفع نمیشود ، بسم الله شما بفرما جلو ، هیچ میدانید در دولت جنابعالی بیشترین اختلاس و راندبازی و فریب به وقوع پیوسته
جناب آقای رییس جمهور
شما که میگویید و از داخل ماشین و از پشت عینک ، با دیدن حالات مردم از وضعیت آنان باخبرم و آمار دارم ، از داخل همان ماشین هم میتوانید حرف های مردم را هم بشنوید؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.