آخرین خبرهشدار امارات درباره افت ذخایر نفت جهان در پی جنگ علیه ایران
0بازدید

واردات برنج بیش از نیاز کشور است

وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: در مقایسه با سال‌های گذشته میزان واردات برنج بسیار بیشتر است و مشکلی در تامین برنج مورد نیاز کشور وجود ندارد.

رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفت‌وگو با خانه ملت ، در خصوص عدم تخصیص ارز به برنج‌های وارداتی دپو شده در گمرک، گفت: وظیفه تخصیص ارز به کالاهای وارداتی بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت نیست و بانک مرکزی این وظیفه را بر عهده دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه مشکلی در خصوص ترخیص برنج‌های وارداتی وجود داشت که خوشبختانه برطرف شده است، ادامه داد: در زمینه استاندارد نیز برنج‌های وارداتی مشکلاتی داشتند که باید برطرف می‌شد.

عضو کابیه دولت دوازدهم اضافه کرد: در مقایسه با سال‌های گذشته میزان واردات برنج بسیار بیشتر است و مشکلی در تامین برنج مورد نیاز کشور وجود ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.