محققان: موج دوم "کرونا ویروس" خطرناک تر است

پیش از اینکه موج اول شیوع "کروناویروس" در جهان به پایان برسد،‌ محققان نگران دومین موج این بیماری هستند.
کد خبر: ۹۷۳۴۶۷
|
۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷ 20 April 2020
|
20094 بازدید
|
۷

 

به گزارش  تابناک به نقل از ایسنا، یواس‌آتودی نوشت: محققان معتقدند موج دوم شیوع بیماری "کووید-۱۹" می‌تواند بدتر از موج اول آن باشد و جان هزاران نفر از مردم جهان را بگیرد. از طرف دیگر این موج می‌تواند به آرامی پیش برود و بسیاری از مردم بدون داشتن علائم بیماری آلوده شوند.

هیچ فرضیه دقیقی برای درک این موضوع وجود ندارد. چراکه بسیاری از اطلاعات حیاتی مرتبط با این بیماری هنوز نامشخص باقی مانده‌ است.

سئوالاتی که در این‌باره مطرح می‌شوند مبنی بر این که آیا کسانی که به کووید -۱۹ مبتلا شده‌اند از ابتلای مجدد مصون خواهند بود؟ ایمنی بدن چه مدت باقی می‌ماند؟ آیا کرونا ویروس مانند آنفلوآنزا و سرماخوردگی‌های معمولی در ماه‌های سرد سال به اوج خود می‌رسد؟

"پیتر مارکز"( Peter Marks) مدیر مرکز ارزیابی و تحقیقات بیولوژیک سازمان غذا و دارو آمریکا اظهار کرد: تا زمانی‌که واکسن کرونا ویروس ساخته نشود، متاسفانه بعید نیست که شاهد موج دوم و حتی سوم شیوع این ویروس باشیم.

مصونیت ایمنی؛ آیا بیش از یک بار به "کروناویروس" مبتلا می‌شویم؟

به عنوان مثال افرادی که در زندگی خود یک بار مبتلا به "اُورِیُون" می‌شوند، از ابتلای مجدد آن در امان هستند. سرماخوردگی‌های معمولی که به سبب کروناویروس‌های مختلف ایجاد می‌شوند، ایمنی بدن را تا یک سال کاهش می‌دهند.

"کووید-۱۹" هم از جمله بیماری‌های جدیدی است که هیچ‌گونه اطلاعات کاملی از ایمنی بدن بازماندگان این بیماری در دست نیست.

ولی با توجه به شباهت‌های آن با ویروس‌های سارس و مرس، انتظار می‌رود که بدن را تا حدی ایمن سازد. چراکه برخی از مردم بدون داشتن علائم ابتلا، کووید-۱۹ گرفته‌اند. پس این امر نشان از داشتن از وجود ایمنی نسبی در برابر این بیماری دارد.

محققان می‌گویند دانستن این موضوع که چند درصد از جمعیت از ابتلا مصون هستند، غیرممکن است.

"مارک لیپستیچ"(Marc Lipsitch) استاد اپیدمیولوژی دانشگاه هاروارد اظهار کرد:به مرور زمان بدن ما به طور طبیعی نسبت به کروناویروس جدید ایمنی پیدا می‌کند. حتی شایدقبل از توسعه واکسن قطعی برای این بیماری.

آیا کروناویروس در تابستان از بین می‌رود؟

این ویروس در هوای سرد و خشک بیشتر دوام می‌آورد. به همین دلیل شیوع آن در فصل زمستان بیشتر است.

"مایکل مینا"(Michael Mina) استاد اپیدمیلوژی مرکز بیماری‌های واگیردار گفت: هنوز ما دقیق نمی‌دانیم که مردم چه زمانی می‌توانند دوباره به انجام فعالیت‌های روزمره خود در خارج از منزل بازگردند و آیا هوای گرم دقیقا به شیوع کمتر این بیماری کمک خواهد کرد یا خیر؟

ارزیابی مدل‌ها نشان می‌دهد اوج شیوع کروناویروس جدید بین ماه‌های اکتبر و نوامبر است. اگر این ویروس مانند آنفلوآنزا رفتار کند، برای زمستان به نیمکره جنوبی می رود و پس از آن به نیمکره شمالی بازمی‌گردد.

محققان آمریکایی گفته‌اند موج اول این ویروس که هم‌اکنون دنیا آن را تجربه می‌کند، به این دلیل بسیار سخت بود که هیچ‌کس ایمنی لازم برای مواجهه با این بیماری را نداشت. ولی سرانجام می‌تواند مانند آنفلوآنزا در یک الگوی سالیانه تکراری قرار بگیرد.

ولی اگر موج بعدی آن شیوع پیدا کند، بیمارستان‌ها باید برای این فصل مجهز شوند.

نحوه رفتارهای ما با این بیماری بسیار مهم است

محققان توصیه کرده‌اند که ما باید نحوه رفتار درست با این بیماری را بدانیم. چرا که رفتار ما نقشی مهم در شیوع کروناویروس ایفا می‌کند.

مردم باید همچنان طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.دست‌های خود را مرتب بشویند و در اجتماع همواره ماسک بزنند.

علاوه بر آن، با نظارت‌های بیشتر و انجام آزمایش‌های گسترده‌تر، شانس بهبود وضعیت در موج دوم افزایش خواهد یافت و به این ترتیب موج دوم کوچک‌تر از موج اول خواهد بود.

 

 

منبع:عصر ایران

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۷
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
یک راه حل اصولی و مطمئن و معتبر برای ضدعفونی پیاز و سیب زمینی و میوه ها و سبزیجات ارائه نمایید ... یکی میگه محلول ریکا نیم ساعت ...یکی میگه نه ... خلاصه موندیم با وایتکس هم که خب مجبوریم ولی ضرر داره گرچه درصد درست و کم خطر وایتکس رو هم نمیدونیم البته مطمئن و معتبر ...واینکه سیب زمینی رو با خاک بندازیم در وایتکس عیبی نداره؟چون بخواهیم قبلش بسوریم همه جا آلوده میشه و فوق العاده دردسره

ای کاش کارخانه ها این چیزا رو هم شسته و ضدعفونی کنند و بفروشند ... و صدالبت با حاشیه سود کم که بصرفه ...فقط فکرسودش نباشن و فکر سلامتی جامعه هم باشند و اقشار ضعیف هم بتوانند بخرند ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
من میوه ها را در تشت ابتدا گل شویی می کنم سپس دونه دونه با و پودر رخشویی می شورم و در تابش مستقیم اشعه آفتاب خشک می کنم
ابتلا به هر بیماری یک احتمال است فقط عدد احتمال را هرچه کوچکتر کن اما فراموش نکن این زمان که می گذرد زندگی توست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
برادر من شما فقط لازمه توشستن میوه های که خام مصرف می کنی یکم دقت کنی چون بقیه مواردخوارکی که حرارت می بینند .در ضمن شما می تونی اکثر میوه و خوراکیها رو بریزی توسینک ظرفشوئی و آب گرم 50 تا 60 درجه بریزی روش و بزاری یه 10 دقیقه بمونه.گرما باعث نابودی این ویروس میشه و نمی خواد از ضد عفونی استقاده کنی
ناشناس
| Germany |
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
چیزایی که قرار بر پخته شدن داره نمیخواد زیاد وسواس به خرج بدی از طرفی مواد غذایی اگر چند روز بمونه ویروسش از بین میره سیب زمینی هم که اگر بیست روز هم بمونه خراب که نمیشه بزار رو بالکن یا گوشه آشپزخونه توی مشما خودش بمونه یک هفته بعد ویروس نداره بشور و استفاده کن
ناشناس
| Germany |
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
در ممالک بی دین و اجنبی تمام مواد غذایی شسته و ضدعفونی شده عرضه میشن اما اینجا....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
سیب زمینی رو میشه با پوست آب پز کرد مثلا یک ربع در آب جوش باشه
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۱
پس این باصلاح دانشمندان دارن چیکار میکنن ؟ همه کشفیاتشون شده متراژ فاصله که در اون هم هم نظر نیست تا جایی که از 1 متر تا 8 متر فرقش هست بین نظراتشان و اخیرا یکی هم میگفت 100 متر .
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟