آخرین آمار کرونا در ایران تا ۲۵ بهمن ۹۹/ جان باختن ۷۴ بیمار در شبانه روز گذشته / ۹ شهر قرمز، ۳۹ شهر نارنجی، ۲۲۸ شهر زرد و ۱۷۲ شهر آبی هستند
از میان موارد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا در نقاط مختلف کشورمان در ۲۴ ساعت اخیر، آزمایش ۷۱۲۰ تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شود؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شدهاند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۳۷۲۰ تن از ایشان وخیم است.

به گزارش «تابناک»؛ دکتر سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان گفت: از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۱۲۰ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده که ۵۷۸ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به یک میلیون و ۵۱۰ هزار و ۸۷۳ تن رسید.
وی در ادامه گفت: در ۲۴ ساعت اخیر، ۷۴ تن از مبتلایان جانشان را از دست دادهاند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جان باختگان این بیماری در کشورمان به ۵۸ هزار و ۸۸۳ تن رسیده است. همچنین تا به امروز خوشبختانه یک میلیون و ۲۹۱ هزار و ۷۲۶ تن بهبود یافتهاند.
لاری افزود: ۳۷۲۰ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند. همچنین تاکنون ۹ میلیون و ۹۹۳ هزار و ۲۲۴ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
وی در خصوص وضعیت مناطق مختلف کشورمان گفت: بر اساس آخرین تحلیل ها، در حال حاضر ۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۳۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۷۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، دزفول، دشت آزادگان، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در وضعیت قرمز قرار دارند.
بر پایه آمارهای ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۴.۴ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۵.۶ درصد، در حالی که میانگین نرخ مرگ در جهان ۲.۹ درصد است و همچنان وضعیتی به مراتب بهتر از کشورمان را نشان میدهد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

نظرات بینندگان
تابناک محترم خواشمندیم در صورت امکان تصاویر پاهای زخمی را بردارید
نمیشه، چون باید اعصابمون خورد بشه
طرف تا دو روز پیش میگفت نگران نباشید موردی از کزونای انگلیسی نداریم بجز یک نفر که کنترل شد. حالا میگه کل کشور پخش شده!!!
واقعا صداقت در گفتار موج میزنه و البته در کردار
در ابتدای کار و شروع کرونا در قم، با همین دروغگویی ها و کتمان حقایق، این ویروس منحوس در سراسر کشور شیوع پیدا کرد
آلمان در ۲۴ ساعت گذشته ۵۵۱ کشته
ایران طی همین مدت ۷۴ کشته !!!!
خداوکیلی درست مهندسی نکردید
حتی یک قربانی هم ناراحت کننده است
لعنت بر چین
اینها فقط بلدند تا از وضعیت کرونا در دیگر کشورها انتقاد کنند چون تلفات آنها به علت سهل انگاری مسئولانشان است اما تلفات ما، فقط به گردن مردم می باشد !! واقعا که .......
دیدگاه خود را بنویسید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.