آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
0بازدید

جزئیات 4 محور استیضاح وزیر جهاد

معاون وزیر جهاد کشاورزی با برشمردن 4 محور برای استیضاح خلیلیان، تصریح کرد: محور اول استیضاح مواردی دارد که در حوزه وزارت جهاد کشاورزی نیست و بدین ترتیب این وزارتخانه هم نمی تواند پاسخگو باشد، در محور دوم نیز مباحثی مطرح شده است که نشانگر سوء تفاهم میان نمایندگان و وزارتخانه است، زیرا در بیشتر این موارد اقداماتی صورت گرفته و کمیته هایی در حال پیگیری هستند.

معاون امور مجلس و حقوقی وزارت جهاد کشاورزی با اعلام جزئیات چهار محور طرح استیضاح صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی توسط نمایندگان مجلس، هرگونه لابی و فشار بر نمایندگان برای انصراف از استیضاح را رد کرد.

سید بهلول حسینی در گفتگو با مهر با بیان اینکه استیضاح از وزرا حق نمایندگان مجلس است، گفت: نمایندگان مجلس می توانند در هر زمان مسائل و مشکلات را پیگیری کنند، زیرا نمایندگان به عنوان نماینده مردم مستقل هستند.

وی افزود: صحبت با نمایندگان هم فقط برای اطلاع از موارد استیضاح و یا روشن شدن برخی ابهامات صورت گرفته و به هیچ وجه بحث انصراف مطرح نشده است.

حسینی تصریح کرد: شاید بین نمایندگان مجلس این موضوعها مطرح شده باشد که آن هم به طور قطع، دوستانه است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با برشمردن 4 محور برای استیضاح خلیلیان، تصریح کرد: محور اول استیضاح مواردی دارد که در حوزه وزارت جهاد کشاورزی نیست و بدین ترتیب این وزارتخانه هم نمی تواند پاسخگو باشد، در محور دوم نیز مباحثی مطرح شده است که نشانگر سوء تفاهم میان نمایندگان و وزارتخانه است، زیرا در بیشتر این موارد اقداماتی صورت گرفته و کمیته هایی در حال پیگیری هستند.

حسینی ادامه داد: نمایندگان به برخی از انتصابات اعتراض دارند که این اعتراضها جای بحث و بررسی دارد، زیرا نمایندگان می توانند در خصوص صلاحیت یک شخص نظر بدهند اما نباید در تصمیم گیریها مداخله کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی به محور چهارم استیضاح اشاره کرد و بیان داشت: در این خصوص نیز نظر نمایندگان نسبی است و همه با آن موافق نیستند و در واقع، در این محور اختلاف نظر میان نمایندگان وجود دارد.

وی در خصوص موافقت 80 درصد نمایندگان مجلس که از سوی یکی از طراحان استیضاح مطرح شده بود گفت: چنین برآوردی قابل ارزیابی نیست، زیرا بارها دیده شده که تعداد موافقان و مخالفان تغییر کرده است و مشخص نیست که در عمل چه اتفاقی خواهد افتاد.

حسینی اعلام وصول استیضاح وزیر جهاد کشاورزی را موکول به بعد از تعطیلات اعلام کرد و اظهار داشت: 24 مرداد ماه و پس از تعطیلات مجلس اگر باز هم امضاها به قوت خود باقی باشد، استیضاح اعلام وصول می شود.

وی خاطر نشان کرد: وزارتخانه معتقد است دغدغه نمایندگان مجلس باید مطرح شود، چون این مسائل و حساسیتها برای نظام است و باید به طول کامل به آنها عمل شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حسین مباشری۱۳۸۹/۰۵/۰۲ ۱۹:۲۱

اگر یک کشاورز راضی را پیدا کردید ایشونو استیضاح نکنید

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۰۲ ۱۶:۴۵

در 5 سال اخير توليدات اصلي كشاورزي دچار نوسانات جدي شده و واقعا مردم متضرر شده اند نمايندگان بايد يقه را سفت بچسبند و برنامه عملي محكم و علمي بخواهند خداي نكرده مصلحت انديشي اونجوري!!!! ندا شته باشند ها!

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۰۲ ۱۲:۳۶

"زیرا نمایندگان به عنوان نماینده مردم مستقل هستند." این هم یک جمله است و جمله دیگر این است "پس از تعطیلات مجلس اگر باز هم امضاها به قوت خود باقی باشد، استیضاح اعلام وصول می شود." و اما نظر من اعلام وصول نشود سنگین تر است

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۰۲ ۱۱:۰۸

با سلام همین یک محور برای استیضاح وزیر کشاورزی کافیست که ایشان توضیح دهد چه بلایی بر سر جمعیت دامی کشور آورده است که امروز ما باید از قرقیزستان و ارمنستان و مغولستان گوشت وارد کنیم . مردم باید گوشت بیست هزار تومانی بخرند دامدار باید گرفتار خرج روزانه اش باشد و دولت گرفتار تنظیم بازار. براستی آیا این وزیر نباید استیضاح شود؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.